Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende emzırırken kullandım bır sorun olmadı. Druma da danıstım sorun olmaz demıstı.
İkaz etmek için ilginç bir üslüp kullanmışsın..CADIARZU
salak,cahil filan, dayak yememişsiniz.. ne biçim sözler bunlar.lmaz:lmaz:.
sen şimdi ,iyi bişey yaptığını mı düşündün? ,böyle hitabederek..
Bildiğin bişey varsa, saçmalamadan paylaş.Çok üzgünüm çoook.
ben seni daha cahil gördüm..guclubacismile
bu forumun %95'i ya salak ya da hiç dayak yememiş..
arkadaşlar.. expigment expigment diyorsunuz cahil olduğunz için ilaçlara ticari isimleriyle sesleniyorsunuz. expigment hidrokinon içeriri. etken madddesi budur. bu da birçok ülkede yasaklanmış, lösemiye yol açtığı düşünülen bir maddedir. doğaldır ki türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde satılır. çünkü bizim insanımızn canı ingiliz ve amerikalıalr kadar kıymetli değildir. bu hidrokinon üzlerce farklı ticari isimle bulunabilir. en çok afrika'da kullanılır... bunu sürüp güneşe çıkmak initihar demektir. hele o kızaran yerlerle çıktıysanız muhtemelen birkaç yıla cilt kanseri gelişecektir. bu ürün depigmentasyona yarar ya da melanin inhibitörüdür vücudun doğal kalkanını kaldırır ultraviyole ışınlarına tam geçit verir. bilip bilmeden en tehlikeli ilaçları kullanıp hem yüzünüzü mahdeviyorsunuz hem kan kanserine (lösemi) davetiye çıakrıyorsunuz ya.
dudak üstümde güneşten dolayı bıyık gibi bir görüntü var.
dün expigment %4 aldım, sürdüm. sonra yıkayıp yattım. sabah kalktığımda sürdüğüm yerler kırmızıydı ama yanma acı hissetmedim.
bugün 2. gün. yine sürdüm bekledim yıkadım. sürdüğüm normal beyaz yerlerde kırmızı olmuş.
dolayısıyla şu an sanki havuzda güneşlenmişte eve gelmiş gibi görüntü var yüzümde.
ben bu kremi renk açıcı diye aldım ama bronzlaştırıcı olarak kullanıcam bu gidişle :)
forumdaki yazıları okudum. biri hiç işe yaramadı bıraktım diyo, biri yara oldu kavladı diyo. e benimki nolcak. bilemiyorum mirmirmirmir
ya benimde işte seninki gibiydi sürdüm kapkara oldu ya felaket bir yanma var devam et baslarda öyle oluyor dedi doktor tahriş içinde bir krem verdi devam etmelimiyim sizce bilmiyorumkismile