mrbbb arkadaşlarr ben 18 yaşındayım expigmenti 1 seneden beri kullanıyorum o kadar çok faydası olduki yüzümde saylcak şekilde kaldı ve onu bile kafama takıp hala kullanıyorum kremi doktora gittim hiç bir zararı olmadığını ve sürekli kullanabileceğimi söledi sizin bildiğiniz zararları var mı sölermsiniz
2006 modelim heidim bak burda da seni buldumzemuszemus opuyorumnanaktan % kaçlık expigment kullanmak gerek, ve tüm yüze mi uygulanıyor CADIARZU? sende soyulma oldu mu canikom?Arkadaşlar ben kullandım ve lekelerim açıldı..
Öyle birkaç hafta kullanmakla veya 1-2 ay kullanmakla tamamen giderecek diye birşey sözkonusu değil. Lekenin derecesine göre etki eder..8aydır kullanıyorum..lekelerim çok haifledi..
nasıl yani? lazer yaptırınca geri geliyormuş onu duydum da expigmentle geri geldiğini hiç duymamıştım CADIARZU :umursamaz:lekeler gittigi gibi geri gelio:S
kızlar siz sadece lekelerin üzerine mi tüm yüze mi sürüyorsunuz?
CADIARZUçok soyuyor mu yüzü göRüLcek şekiLde
tşk edeRimİlk günlerde bariz kızarıklık,ve soyulma oldu bende,kuruya yakın cildim sanırım ondandır,2 haftalık kullanımım süresince kızarıklık dışı bir durum görmedim,sadece lekenin üstüne ve akşam kullanıyorum ve nemlendiricimi unutmuyorum.
Biraz mantıklı yaklaşın,tüm cilde sürerek lekeden nasıl kurtulacaksınız! tüm bölgenin rengi açılacak leke yine koyu kalacak.Evet sabır gerekli,ama derseniz daha hard bir çözüm istiyorum kimyasal peeling yaptırın ki mevsim uygun,ben o kadar abartmaya ihtiyaç duymadım.Ama uzman fikri almak hiiçç fena olmaz derim,yüzünüz önemlidir değil mi? önce dermatologa sonra gerekirs eonun önerisine göre tedavi yaptırabileceğiniz bir merkeze,ben en son dermatoloğa gidişimde azar işittim," hiçbirşeyim yokmuş" abartmayacakmışım.
Seçim sizin,çok abartmadan yorumum uzun vadede ve doğru kullanımda faydalı,ama melazma yada akne izleri için ne kadar sürede ve başarılı olur bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?