Lekeler, Çiller expiğment acnelyse lakosil karışım kullananlar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kızlar nerelerdesiniz merak ettim sizleri?

Merhaba,
Cosmelan 2 yi bıraktım ben, yüzümün her yeri yara bere içinde. Her sabah yeni bi tahrişle uyandım ve bu tahriş olan bölgeler çok hızlı iyileşmiyor. Dünden beri tamamen bıraktım. Lekeler aynu, ekstrada tahrişten oluşan yaranlekelerim var. İyileşecek eminim ama zaman alacak sanırım.

Aynen canım bende surmedim gece bende artık normale o pürüzssüz cilde ulaşmak istiyorumm
Ben dr. A fotoğraflarımı yolladım, cosmelanı tamamen durdur bepanten merhem kullan sadece dedi. İki gündür kullanmıyorum ama benim yüzümde olumlu bi gelişme yok çok üzgünüm , tek ümidim ikinci uygulama ve sonrasında ki süreç. Bakalım, umarım iyi haberler verebilirim size.

Deme yaa :-( bnimde alım oyle yanagımdada sıvılceler var kıpkırmızı . Ne şanssızız tekrar maskeyi yaptırdıktan sonra ilk günki gibi mi soyulcak yine ? Zaten deri inceldi bide yüzümüz daha kötü olursa napıcaz ya

Canım sizlere tavsiyem sakın dr.haricinde bir şey yapmayın.mutlaka açın sorun.isterlerse kızsınlar.devamlı arayın.çünkü kendi başınıza yapınca sonradan bize sormadın ki diye işin içinden çıkıyorlar.duyuyorum. ve kesin garanti isteyin kendilerinden...

Canım durun bakalım.önce inanın geçeceğine bekleyin stres her şeyi bozar.sakın stresli olmayın...

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin, dilin bal duaların kabul olsun :)
Canım inanın içten dua ediyorum.hep derim başkasına edince benim kabul oluyor herkes diyor zaten .çok istiyorum pürüzsüz porselen gibi bir teni olsun hepimizin ve herkesin.aslında bir çok kişi var böyle ama sırlarını vermiyorlar inanın.sakin olup stres yapmayın.dua ediyorum zaten :)

Canım ikinci uygulama lokal olarak yapılacak lekeli bölgelere. Yani ilk uygulamada ki kadar soyulmayacak. İkinci uygulama sonrasıda bir süreç olacak önümüzde. O süreçte de devam ürünleriyle yol kat edebileceğimize inanmak istiyorum :)
Yaşayıp göreceğiz, sakın ümitsizliğe kapılıp güneş kremini falan ihmal etme. Sonuna kadar devam edelim, mutlaka bi iyileşme olacaktır. Belki beklediğimiz oranda olmayabilir ama olacak azda olsa:)

Valla senınki bian önce geçsin iyileşsin. Benimki zamanla gecsede olur nadıl olsa evdeyim. Ben işr yarar diye düşünüyorum pes etmiycez

Valla senınki bian önce geçsin iyileşsin. Benimki zamanla gecsede olur nadıl olsa evdeyim. Ben işr yarar diye düşünüyorum pes etmiycez
kızlar acnelyse ve expigmentin çili yok edeceğini sanmam,hafif güneş lekesi ve sivilce izlerine faydası olur,ama alttan yeni gelecek sivilceler için yağlı yememek gerek..

Aynen ama biz cosmelan enzym peeling yaptırdık onun bekleyişindeyiz
Canımm, benim randevum 14.30 da. Gelişmeleri paylaşalım. Birde tüm sorularını sor.
Soyulma süreci,
Tahriş olduğunda uygulama şekli ve sıklığı,
Lekelerin geçeceği ortalama süre,
Kalan lekeler ne olacak,
Birde nasıl destekleyebiliriz süreci,
Benim aklıma gelenler bunlar:)

Canım ben bugun kontrole gittim doktor şok oldu ve tam istrdiğim gibi dedi. İşlemi yaptırmadan önceki fotolarımı gösterdi ben şok kendi yüzümü unutmusum.:) maskenin geri kalanını yapmadı 40 gün sonra gel dedi. Tekrar fotografımı cekti. Sen naptın

Canım çok sevindimm dahada güzel gelişmeler olur inşallah :)
Benimde yğzümdeki tahriş olan bölgeler tam geçmediği için yapmadı maskeyi. Lekelerde çok açılma var, gözeneklerde kapanmış:) hakketen biz hergün baktığımız için galiba anlamıyoruz :) bende fıtoğraflara baktım bayağı bi değişim var aslında. Dudak üstü güneş lekem gitti, yanaklarımdaki lekerin %65 düzelmiş. Rengim açılmış. Cosmelan2 ye 2 gün sonra başlıycam. Bepanten çok yağlandırdı sivilce yaptı yüzmde. Onuda bırakıyorum. K vital e devam :)

Canımm bende cok sevindim aynen biz farketmiyoruz doktor banakırmızılıgı normal devamm kremini sakın bırakma bepantolu sür dedi tahriş olan yerlere ama devam kremini sakın bırakma dedi. Cildinin bu sekılde reaksıyon göstermesi çok normal dedi. Hersey güzel gidiyo dedi 40 sonra bı bakalım dedi gerekirse yaparız dedi benimde baya duzelmiş çok çirkinmişim yaa önceden fotografı görünce kendimden utandım valla

Kızlar mrbb günaydınn 18. Gün yüzümün heryeri tahriş oldu uykudayken. Cildim hala soyuluyor. Ne zaman biticek soyulma cok skldım. Lekeler tam olarak gitmiş diil.

Kızlar mrbb günaydınn 18. Gün yüzümün heryeri tahriş oldu uykudayken. Cildim hala soyuluyor. Ne zaman biticek soyulma cok skldım. Lekeler tam olarak gitmiş diil.

Canım merhaba, benim yüzüm aşırı tahriş olmuştu biliyosun, o yüzden ara verdim bu amşam sürdüm ilk defa. Doktorum bundan sonra gün aşırı kullanmamı önerdi. Bi gün günde 3 defa kullanıp, bi günde dinlendiricem yüzümü. Lekeler de tamamen psikolojik bence. Aslında iyileşme vardır mutlaka ama senin moralin bozuldukça yüzün tahriş oldukça motivasyonun düşüyo
Ben hep yüzüstü uyuyorum, maalesef yastığa sürtündükçede tahriş oluyo. Şu an yüzümdeki tahrişler geçti benim. Tekrar başladım inşallah yenileri oluşmaz.
Canını sıkma lütfen, uzun soluklu bi süreç bu. İnşallah sabrın sonu selamet olacak :)
İnanmak başarmanın yarısıdır :)
Dikersen doktorunu da bi ara yarın. Belki sanada gün alırı uygulama önerebilir. Sabah bende bilgi veririm tahriş durumu ile ilgili.

Doktor bana kremı aksatma dedi aradım kızarıklıgı da normal dedi.heralde o kızarıklık daha uzun surmez:)) umarım dilerimmm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…