Doktorumla görüştüm şimdi, inatçı lekelerim için 6 ay cosmelan 2 ye devam ederiz dedi. Daha etkili ve kalıcı sonuç için. Soyulma bu hafta bitecek dediBu arada yanaklarımda yoğun gözenekler vardı ama soyulma ile birlikte pırıl pırıl pürüzsüz görünüyo :)
Lekeler de hafifleme var sadece ama bence 1 aya onlarda gidecek :)
SüperrBu arada yanaklarımda yoğun gözenekler vardı ama soyulma ile birlikte pırıl pırıl pürüzsüz görünüyo :)
Lekeler de hafifleme var sadece ama bence 1 aya onlarda gidecek :)
Süperrbenimde şu kızarıklık gecse aslında dah net görülcek. Burnumun üstü 2.kez soyuluyor.
Konu tamamen degismis sanirim bnde uclu nkremi kullaniyorum annem gecen yil bir kis boyunca kullanmis cok memnundu bnde basladm yalniz en faxzla dort hafta denmis anlamadmBiraz sabır cm, ben ilk bir hafta soyulacak sanıyordum ama oyle değilmiş. İlk hafta yoğun soyulma, 2 . Hafta faha minik sıyulmalar olurmuş belli belirsiz. Soyulma bitsede kremlerini sakın ihmal etme, özellikle ilk bir ay en önemli süreç.
Merhaba, ben kullandım ama benim cildimde olumlu sonuçlar vermediği için farklı bir tedaviye başladım. Size önerim doktor kontrolü altında kullanın mutlaka. Her cilt tipi ve lekede aynı sonuçları vermiyor. Geçmiş olsun.Konu tamamen degismis sanirim bnde uclu nkremi kullaniyorum annem gecen yil bir kis boyunca kullanmis cok memnundu bnde basladm yalniz en faxzla dort hafta denmis anlamadm
Artk doktora gitmekten nefret ediyo insan ya sizde ne gibi olumsuzlar oldu acabaMerhaba, ben kullandım ama benim cildimde olumlu sonuçlar vermediği için farklı bir tedaviye başladım. Size önerim doktor kontrolü altında kullanın mutlaka. Her cilt tipi ve lekede aynı sonuçları vermiyor. Geçmiş olsun.
Artk doktora gitmekten nefret ediyo insan ya sizde ne gibi olumsuzlar oldu acaba
Süperrbenimde şu kızarıklık gecse aslında dah net görülcek. Burnumun üstü 2.kez soyuluyor.
canım kızarıklık gecti mi. Benim hala yüzümde kızarıklık var ama gözenekler küçülmüş ve yıkayıp cosmelanı sürünce hafif yanmalar oluyor. Yüzüm geriliyor. Kızarıklık devam ettiği içinde lekelerin gecip gecmediği cokta belli olmuyorBiraz sabır canım, ben ilk bir hafta soyulacak sanıyordum ama oyle değilmiş. İlk hafta yoğun soyulma, 2 . Hafta faha minik sıyulmalar olurmuş belli belirsiz. Soyulma bitsede kremlerini sakın ihmal etme, özellikle ilk bir ay en önemli süreç.
Selam,canım kızarıklık gecti mi. Benim hala yüzümde kızarıklık var ama gözenekler küçülmüş ve yıkayıp cosmelanı sürünce hafif yanmalar oluyor. Yüzüm geriliyor. Kızarıklık devam ettiği içinde lekelerin gecip gecmediği cokta belli olmuyor
Kızlar iyi haberler bekliyorum sizden .inanın dua bile ediyorum herkese .sonuçta çok uğraşıyoruz lekelerle.ben kremlerle siz böyle.Hepimize şifa olsun...
. Selammmerhaba nehirnehir35
Sen ne durumdasın? Bi gelişme var mı?
suan yüzüm böyle bence bıraz duzelme var gibimerhaba nehirnehir35
Sen ne durumdasın? Bi gelişme var mı?
Canımm çok sevindim. Selammbenimde aynı hala kızarıklık ve yuzum 2. Kez soyuluyor. Dudaklarımın kenarları çatladı sanırım cosmelan2 soyma yapıyor. Göz altıma sürmüştüm tahriş oldu. Eski yüzüme göre daha berrak acık renkli lekeler belli olmuyor sanırım onlar gitti . 28 ocakta kontrolum var. Sende nasıl durumlar?
Bende lekelrin gecmesine sasırdım mesela hergün baktıgımda bi degişiklik görüyorum ama tabi lekelerin cogu gecmedibelli bölgeler gecti. İnşalah 28ne kadar lekelerimiz tamamen kaybolurCanımm çok sevindim
Yüzün gayet iyi görünüyor , inşallah iyi sonuçlar alınır. Benimde göz altıma geldi tahriş oldu :)
Bende kızarıklıklar geçtikçe lekeler belli olmaya başladı, işe dönemedim çünkü burun dudak çene bölgesi soyulmaya devam ediyor. Benim kontrolümde 28 inde :) dün doktoru aradım lokal uygulama yaparız dedi lekelerin belli olduğu bölgelere. Beklemedeyim yani.
Mesela bendeki lekeler 12 yasından beri var yapmadığım maske kullanmadıgım ilaç kalmadı üstüne birde sigara kullanıyorum. Ama sonuc gayet iyi seninkilerde geçer banada 28 nde uygulama yapılcak tekrar. Tamamen gecince fotografımı pylaşıcam makyajsız insalaaaaahhCanımm çok sevindim
Yüzün gayet iyi görünüyor , inşallah iyi sonuçlar alınır. Benimde göz altıma geldi tahriş oldu :)
Bende kızarıklıklar geçtikçe lekeler belli olmaya başladı, işe dönemedim çünkü burun dudak çene bölgesi soyulmaya devam ediyor. Benim kontrolümde 28 inde :) dün doktoru aradım lokal uygulama yaparız dedi lekelerin belli olduğu bölgelere. Beklemedeyim yani.