Lekeler, Çiller expiğment acnelyse lakosil karışım kullananlar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

İnşallah canımm, bende paylaşıcam

Canım senin hydra vital kremin ne durumda? Benim 2 günlük falan kaldı sanırım. Çok mu kullandım acaba?

İyi yapıyosun valla, yarın alıcam artık mecburen sonrasında bende dikkatli kullanıcam. 6 ay devam edecek bi şekilde bu tedavi, para mı yeter yahu battık
Onuda mı 6 ay kullancakmısız aynen para yetmez ben sorucam doktora bence alma para tuzagi da olabilir benaten sur istersen. Cunki benim doktorum sadece cosmelan 2 yi dikkatli kullan dedi sadece bu krem icin bisey demedi sadece cok kuruluk olursa ve yanma olursa sur dedi

Canım bepanthol aldım ama onuda alıcam. Onu sadece gece sürücem artık gündüzleri bepanthol.
Cosmelan 2 de 6 ay yetmezki
Az sür diyolar ama onların dediği miktar alnıma ancak yetiyo kalmıyo ki

Yüzümün bi çok yerindede kızarıklıklar oluştu leke gibi duruyo ama normalmiş. O bölgelere sürmesemmi diye sordum , hatır tüm yüzüne sürmeye devam et dedi. Senin yüzün hala kızarık mı? Bendeki gibi lekeler oldumu sende tahrişe bağlı?[/QUOTE]

İ
[/QUOTE]
evet bende fındık buyuklugunde suruyorum temiyı mercimek kadarı benim yüzümde kızarık ne zaman gecıcek bılmıyorum dısarı cıkamıyorum. Çok kaşınıyor. Leke olmadı ok hassas sanırım cıldın. Benımkı hafıf kızarık yanaklarım cene ve burun bolgesi alnım normal renginde ama yanagımda iki tane sivilce cıktı ve cok acıyor sert. İlk defa oldu sivilce gibide degil anlamadım. Resmen kırmızı bı dag

evet bende fındık buyuklugunde suruyorum temiyı mercimek kadarı benim yüzümde kızarık ne zaman gecıcek bılmıyorum dısarı cıkamıyorum. Çok kaşınıyor. Leke olmadı ok hassas sanırım cıldın. Benımkı hafıf kızarık yanaklarım cene ve burun bolgesi alnım normal renginde ama yanagımda iki tane sivilce cıktı ve cok acıyor sert. İlk defa oldu sivilce gibide degil anlamadım. Resmen kırmızı bı dag[/QUOTE]

Doktoruna bi sor istersen onu? Bendede minik minik sivilceler çıkıyo ama gidiyo 2 güne kadar. Yüzümün kızarıklığı da bayağı azaldı benim.

Bi sorayım cünki cosmelanı sürdükçe yuzum kozarıyor anlamadım ne zaman geçicek. Ama leker acıldı azaldı

Bi sorayım cünki cosmelanı sürdükçe yuzum kozarıyor anlamadım ne zaman geçicek. Ama leker acıldı azaldı
Ben bu gece cosmelan sürmedim. Dudaklarım çenem çok kötü, konuşamıyorum o derece yani
Birde yüzüstü uyuduğum için her sabah yeni bi tahrişle uyanıyorum. Dün gecede yanağım ve çenemin alt kısmı yine soyulmuş kıpkırmızı olmuş. Dayak yemiş gibi oldu suratım
Alnımdaki kızarıklık kahveye döndü yüz de kırmızı, şiddet maduru gibi görünüyorum. İlk bir hafta soyulacak hikayesi de yalan. Ben hala sokağa çıkmaya çekiniyorum. İşten de izin aldım kovmazlarsa iyidir. Yüzümü toparlıym derken sosyal hayatım baltalandı resmençalışan arkadaşlara çok uygun bi yöntem değil. Daha doğrusu sık seyahat ve fazlaca toplantı görüşmeler vs için uygun değilmiş ben kendi adıma bunu söyleyebilirim. Lekelerimde de çok bi değişiklik yok açıkçası. Kırmızılık azaldıkça yüzüm daha kötü görünmeye başladı bana. İşe gidemedim falan gerginim haliyle, psikolojikte olabilir bilemiyorum. Bildiğim tek şey bunca katlanılan zahmete değmesi için dua ediyorum :)

Benimde dudagımın kenarları cok kotu agzımı acamıyorum. Alnımda alerji gibi olmus. İnternette de fazla bilgi yok krem hakkında. Napıcaz bılmıyorum hadi ben evdeyim çalışmıyorumda. Senin için kötü olmus inşalah düzelir hemen

Dün gece cosmelan sürmemiştim işe yaradı, yeni bi tahriş yok yüzünde. Dudak kenarlarım aynı hala çok acıyor. Tahrişle ilgili ben çok endişelendiğim için dr u aradım leke kalacak yüzümde diye, doktor kesinlikle böyle bir ihtimal olmadığını söyledi :)
O yüzden içim daha rahat. Biran önce geçse de bormale dönsek çok sıkıldım ben

Selamm yüzümün kızarıklıgı gecti fakat alnım tahris oldu yara bere içinde onun dısında lekelerim belli belirsiz ilk halimden buyana baya fark var. Tabi cok koyu lekelerin bkaçtanesi hala duruyo. Perşembe günü randevumuz var. Maskenin geri kalanı yapılcak ama sabır gerektıren bi süreç kremlere devam

Aynen canım bende surmedim gece bende artık normale o pürüzssüz cilde ulaşmak istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…