Mesela bendeki lekeler 12 yasından beri var yapmadığım maske kullanmadıgım ilaç kalmadı üstüne birde sigara kullanıyorum. Ama sonuc gayet iyi seninkilerde geçer banada 28 nde uygulama yapılcak tekrar. Tamamen gecince fotografımı pylaşıcam makyajsız insalaaaaahh
. Selammbenimde aynı hala kızarıklık ve yuzum 2. Kez soyuluyor. Dudaklarımın kenarları çatladı sanırım cosmelan2 soyma yapıyor. Göz altıma sürmüştüm tahriş oldu. Eski yüzüme göre daha berrak acık renkli lekeler belli olmuyor sanırım onlar gitti . 28 ocakta kontrolum var. Sende nasıl durumlar?
Benim yarıya kadar var çok kullandın sanırım canım sadece çok kuruyan be soyulan bölgelere sürCanım senin hydra vital kremin ne durumda? Benim 2 günlük falan kaldı sanırım. Çok mu kullandım acaba?
Sanırım abartmışımBenim yarıya kadar var çok kullandın sanırım canım sadece çok kuruyan be soyulan bölgelere sür
Sanırım abartmışım
İnanmıyorummUmarım
Şimdi mezokliniği aradım, hdra vital krem için fiyatı 271 tl
Sen sen ol az kullanmaya devam et , amazondan baktım belki daha uyguna bulurum diye ama orada da 79$
İnanmıyorummdaha çok bepanten sürüyorum Can'ım ya
Onuda mı 6 ay kullancakmısızİyi yapıyosun valla, yarın alıcam artık mecburen sonrasında bende dikkatli kullanıcam. 6 ay devam edecek bi şekilde bu tedavi, para mı yeter yahu battık
[/QUOTE]Canım bepanthol aldım ama onuda alıcam. Onu sadece gece sürücem artık gündüzleri bepanthol.
Cosmelan 2 de 6 ay yetmezki
Az sür diyolar ama onların dediği miktar alnıma ancak yetiyo kalmıyo ki
Yüzümün bi çok yerindede kızarıklıklar oluştu leke gibi duruyo ama normalmiş. O bölgelere sürmesemmi diye sordum , hatır tüm yüzüne sürmeye devam et dedi. Senin yüzün hala kızarık mı? Bendeki gibi lekeler oldumu sende tahrişe bağlı?
evet bende fındık buyuklugunde suruyorum temiyı mercimek kadarı
Ben bu gece cosmelan sürmedim. Dudaklarım çenem çok kötü, konuşamıyorum o derece yaniBi sorayımcünki cosmelanı sürdükçe yuzum kozarıyor anlamadım ne zaman geçicek. Ama leker acıldı azaldı
Ben bu gece cosmelan sürmedim. Dudaklarım çenem çok kötü, konuşamıyorum o derece yani
Birde yüzüstü uyuduğum için her sabah yeni bi tahrişle uyanıyorum. Dün gecede yanağım ve çenemin alt kısmı yine soyulmuş kıpkırmızı olmuş. Dayak yemiş gibi oldu suratım
Alnımdaki kızarıklık kahveye döndü yüz de kırmızı, şiddet maduru gibi görünüyorum. İlk bir hafta soyulacak hikayesi de yalan. Ben hala sokağa çıkmaya çekiniyorum. İşten de izin aldım kovmazlarsa iyidir. Yüzümü toparlıym derken sosyal hayatım baltalandı resmençalışan arkadaşlara çok uygun bi yöntem değil. Daha doğrusu sık seyahat ve fazlaca toplantı görüşmeler vs için uygun değilmiş ben kendi adıma bunu söyleyebilirim. Lekelerimde de çok bi değişiklik yok açıkçası. Kırmızılık azaldıkça yüzüm daha kötü görünmeye başladı bana. İşe gidemedim falan gerginim haliyle, psikolojikte olabilir bilemiyorum. Bildiğim tek şey bunca katlanılan zahmete değmesi için dua ediyorum :)
Benimde dudagımın kenarları cok kotu agzımı acamıyorum. Alnımda alerji gibi olmus. İnternette de fazla bilgi yok krem hakkında. Napıcaz bılmıyorum hadi ben evdeyim çalışmıyorumda. Senin için kötü olmus inşalah düzelir hemen
Aynen canım bende surmedim gece bende artık normale o pürüzssüz cilde ulaşmak istiyorummDün gece cosmelan sürmemiştim işe yaradı, yeni bi tahriş yok yüzünde. Dudak kenarlarım aynı hala çok acıyor. Tahrişle ilgili ben çok endişelendiğim için dr u aradım leke kalacak yüzümde diye, doktor kesinlikle böyle bir ihtimal olmadığını söyledi :)
O yüzden içim daha rahat. Biran önce geçse de bormale dönsek çok sıkıldım ben
AminnLekelerle uğraşmak çok zor.dilerim herkesin geçer ve iyi haberlerimiz olur...