Lekeler, Çiller expiğment acnelyse lakosil karışım kullananlar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Doktor bana kremı aksatma dedi aradım kızarıklıgı da normal dedi.heralde o kızarıklık daha uzun surmez:)) umarım dilerimmm .
Canım bende tekrar bi tahriş falan oluşmadı. Ama görenler yüzüne naptın diye soruyor :))
Dün ingilizce hocam aradı, yüzüne ne kullandın banada adını ver diye :))
Kızarıklıkta geçti normal hayata devam moduna geldim çok şükür :)
Darısı başına :)

Ne kadar olmaya çalışsakta süreç uzadıkça mutsuzluk oluşabiliyor. Ben 2 gündür rutin hayatıma geri döndüm. Görenler çok şaşkın ve muhteşem göründüğümü söylüyorlar :))
Bu arada lekelerden ziyade cildimin gençleştiğini söylüyorlar :) henüz tavsiye etme sürecine gelmedim yani. 1 ay sonra kesin görüşümü bildireceğim.
Sevgiler ve lekesiz mutlu günler :)

Bu arada lekelerden ziyade cildimin gençleştiğini söylüyorlar :) henüz tavsiye etme sürecine gelmedim yani. 1 ay sonra kesin görüşümü bildireceğim.
Sevgiler ve lekesiz mutlu günler :)
Çok ama çok sevindim.arada ses verin .durumunuz hakkında.ama güneş korumasız asla çıkmayın.evde bile sürün canım.çok kişiden duydum.sürmemiş geri gelmiş.Dilerim sağlıklı lekesiz cildiniz olsun.Darısı tüm lekeli ciltlere.herkese şifalar ...

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 96
Bunu kullanıyorum canım
Canımm koruyucun 50 sph olmasına dikkat et, doktorum bana sıkı sıkı tembih etti. Doktorum solante yi önerdi ama soyulma esnasında onu kullanamadım. Koyu kıvamlı olduğu için canım yanıyodu sürerken. Şimdi buna başladım.

Eklentiler

• image.png
    image.png
    99,4 KB · Görüntüleme: 100
Canımm koruyucun 50 sph olmasına dikkat et, doktorum bana sıkı sıkı tembih etti. Doktorum solante yi önerdi ama soyulma esnasında onu kullanamadım. Koyu kıvamlı olduğu için canım yanıyodu sürerken. Şimdi buna başladım.
Canım bunu bana doktor verdi . Zaten şöyle bi durum var 50 veya 30 faktorlu krem aynı sure etki ediyormuş. Para almadı bundan. Kıvamı koyu yüzünde hala kızarıklık var mı :KK43: benim kırmızı ve yanagımda sivilceler cıktı :KK43:((

Canım bunu bana doktor verdi . Zaten şöyle bi durum var 50 veya 30 faktorlu krem aynı sure etki ediyormuş. Para almadı bundan. Kıvamı koyu yüzünde hala kızarıklık var mı :KK43: benim kırmızı ve yanagımda sivilceler cıktı :KK43:((
Doktorun dediyse doğrudur tabi :)
Ben gün aşırı kullandığım için kızarıklık kalmadı. Bepanteni bırakınca sivilcelerde azaldı ama burnumun kenarında kocaman bi tane çıktı yine :KK43:
2 gündür sürekli kullanıyorum. Tahrişte kalmadığı için. Tekrar kızarıklık olursa haber veririm ama sanmıyorum. Soyulmalarda çok minik minik oluyor. Yurtdışındayım o yüzden bakamadım 2 gündür msjlara, kusura bakma.

Doktorun dediyse doğrudur tabi :)
Ben gün aşırı kullandığım için kızarıklık kalmadı. Bepanteni bırakınca sivilcelerde azaldı ama burnumun kenarında kocaman bi tane çıktı yine :KK43:
2 gündür sürekli kullanıyorum. Tahrişte kalmadığı için. Tekrar kızarıklık olursa haber veririm ama sanmıyorum. Soyulmalarda çok minik minik oluyor. Yurtdışındayım o yüzden bakamadım 2 gündür msjlara, kusura bakma.
Benım hala kırmızı canım hafıf. Ama bazı derin lekeler hala duruyor gıtmemiş:KK43:( benımde soyulmalar az :KK43:( ben pekte umıtlı degılım .. Kolay gelsin :)

Benım hala kırmızı canım hafıf. Ama bazı derin lekeler hala duruyor gıtmemiş:KK43:( benımde soyulmalar az :KK43:( ben pekte umıtlı degılım .. Kolay gelsin :)

Canım hiç öyle düşünme ve moralini bozma. Benimde yanağımdaki leke duruyodu ama son günlerde biraz açılma oldu, daha belirsiz duruyo. Ayrıca yüzümde hafif kızardı yine. Sanırım 1 ay sonrasında netleşecek bizim durumumuz. İkinci uygulama ve sonrasındaki 15 gün. Düzelmeler var ama pırıl pırıl değil benim yüzümde. Ama kendimi daha iyi hissediyorum. bu öyle dışarıdan anlatıldığı gibi 1 haftada harikalar yaratan bi çözüm değil. İkinci uygulama yapılacak, 10 gün sonra ancak normale döner bence. Maximum da 2 ay. Yolu yarıladık sayılır zaten :)

Kızlar kolay gelsin.stres yapmayınız.pozitif olun eski resimlerinize bakıp şükredin.Zaman bırakın.korumanız mutlaka 50 faktör olsun.sakın yanlış anlamayın ama dr.fark yok dese de siz 50 koruma sürün.inanın fark eder çevreden biliyorum.pırıl pırıl cildiniz olacak sadece sabır...

İnşalah canlar eskı fotolarla baya fark var hatta size bi foto paylasayım :KK70:

Arkadasim senin yūzūn baya baya dūzelmis ...keske yanina da eski resmini koysaydin.....gerci cogu belirgin olmayan leke fotografta cikmaz ayrica yuzun kizarik oldugu icin cok iyi anlasılmaz...ama yine de farkı en iyi sen biliyosundur...sence duzelme yùzde kac....

Arkadasim senin yūzūn baya baya dūzelmis ...keske yanina da eski resmini koysaydin.....gerci cogu belirgin olmayan leke fotografta cikmaz ayrica yuzun kizarik oldugu icin cok iyi anlasılmaz...ama yine de farkı en iyi sen biliyosundur...sence duzelme yùzde kac....
Eski resmin yok ama daha once yuzum solgun ve sarimtirak renkteydi ve yuzumde asiri cil vardi. Suan %70 duzelmis durumda. Benim lekeler fotolarda cikiyodu heleki makyajsiz halimle.bulabilirsem eski fotografimida paylasicam

MAŞALLAH canım.ALLAH nazardan saklasın.Tamam işte bunu diyorum sizler o anki halinize bakıp eskiyi düşünmüyorsunuz.böyleydi böyle oldu misali :)
Tesekkur ederimm :)) eskiyide biliyorumda kirmizi yuzum o yuzden 1 ay olcak gecmedi ondan skintim :KK43: boynum beyaz yuzum kirmizi. Birde ustune yan taraflarda sivilce cikti sanirim bepantolden.

Tesekkur ederimm :)) eskiyide biliyorumda kirmizi yuzum o yuzden 1 ay olcak gecmedi ondan skintim :KK43: boynum beyaz yuzum kirmizi. Birde ustune yan taraflarda sivilce cikti sanirim bepantolden.
Canım merak etme o da geçer.aman koruyucuyu ihmal etme lütfen.inan 50 faktör en iyisi ama çok iyi bir marka olsun.çektiğiniz zahmeti düşün.bir de geri gelmesin.hep böyle kalsın...

X