Çok geçmiş olsun.Ama size çok önemli bir uyarı yapayım canım.Siz biliyorsunuzdur ama.Zamanı geldiğinde (zaten dr.bilir)Sakın ama sakın 50 koruma faktör kullanmadan dışarı çıkmayın.EVDE BİLE.Daha önce yaptırıp kullanmayanlarda leke olmuş bunu sakın unutmayın.Şifalar olsun...selamlar
Nihayet karar verip cosmelan için randevu aldım.
Bugün gittim yüzüme uygulandı, benim alerjiden dolayı reaksyon oluşabilir diye 3 saat hastanede kaldım. Doktorum çok motive etti inşallah güzel olucak
Akşam 9 da yüzümü yıkayacağım. Yarından itibaren zorlu 4-5 gün geçireceğim. 1 hafta izin aldım iş yerinden.
Gelişmeleri paylaşacağım
Selam ben bugun yaptirdim cosmelani fiyat 2250tl doktorum cerrah. Ama sabirli olunmasi gerektigini ve devam urunlerinin kesinlikle aksatilmamasi gerektigini belirtti. Hic bir urunun %100 sonuc vermeyebilcegini de soyledi. Bakalim 1 hafta sonra renk acilmasi olacak dedi iyilesme sureci 4-6 hafta dediDoktora gittim, cosmelan önerdi. Tabi ücreti oldukça yüksek, devam kremleriyle birlikte yaklaşık 3bin civarı.
Araştırmadan cesaret edemediğim için sadece peelingi yaptırıp çıktım. 8 dk yüzde kalıyo , 2 seans yaptırdım sonuç hiç.
Boyle giderse peeling ücreti diğerini geçecek.
Cosmelan ile ilgili de çok olumsuz yazılar okudum.
Doktorumda zaten garantisi yok diyor, her yıl tekrarlamam gerekirmiş vs vs vs vs
Sanırım bu lekelerden kurtulmanın bi yolu yok
Çok geçmiş olsun.Ama size çok önemli bir uyarı yapayım canım.Siz biliyorsunuzdur ama.Zamanı geldiğinde (zaten dr.bilir)Sakın ama sakın 50 koruma faktör kullanmadan dışarı çıkmayın.EVDE BİLE.Daha önce yaptırıp kullanmayanlarda leke olmuş bunu sakın unutmayın.Şifalar olsun...
Selam ben bugun yaptirdim cosmelani fiyat 2250tl doktorum cerrah. Ama sabirli olunmasi gerektigini ve devam urunlerinin kesinlikle aksatilmamasi gerektigini belirtti. Hic bir urunun %100 sonuc vermeyebilcegini de soyledi. Bakalim 1 hafta sonra renk acilmasi olacak dedi iyilesme sureci 4-6 hafta dedi
. Insaallah suan icin tek istegim su lekelerden kurtulmak ama su maskeyi yikamak icin zaman gecmek bilmiyoo. Benim maskenin yarisini yapti diger kalanini 15 gun sonra gittigimde lekeler acilmazsa tekrar uygulaycak
Ben 2750 ye yaptırdım. Eğer sonuçlar başarılı ve memnun edici olursa hastane ve dr bilgilerini paylaşırım burdan Benim doktorumda aynı bilgileri verdi, kesinlikle ihmal edilmemesi gerekiyor dedi. Lekesiz bi hayat için saat başı bile yenileyebilirim
İnşallah hepimiz için mutluluk verici güzel sonuçlar çıkar
Gecmis olsun kizlar .Bende bugun cosmelan yaptirdim gece 23:30 da yikayacagim.suan yanma ve hafif kasinti var.sonucu merak ediyorum 15 gun sonra kontrolum var. izmir
. Insaallah suan icin tek istegim su lekelerden kurtulmak ama su maskeyi yikamak icin zaman gecmek bilmiyoo. Benim maskenin yarisini yapti diger kalanini 15 gun sonra gittigimde lekeler acilmazsa tekrar uygulaycak
Aynen bende şimdi yıkadım yüzümü ve kıpkırmızı hafif bi yanma var gelişmeleri mutlaka yazarımBende ne yanma nede kaşıntı oldu. Hatta 2 gün şişebilir yüzünüz çok hassasiyet ve kızarıklık oluşacak demişti ama bende şişkinlk minumumda kızarıklıkta normal .
Benimde 15 gün sonra kontrolüm var , gelişmeleri paylaşalım
Aynen bende şimdi yıkadım yüzümü ve kıpkırmızı hafif bi yanma var gelişmeleri mutlaka yazarımhatta tam olarak yüzüm şu şekilde
Senin cikdin daha hızlı reaksyon göstermiş bende ilk yıkadığımda hiç bişi yoktu ki benim alerji eşiğimde çok yüksektir ona rağmen aşırı bi kızarıklık yoktu
benimde soyulmaya basladı ve kızarıklık hala var gecicekmi dersin3.gün
Burun, dudak üstü ve çene bölgesinde çok hafif soyulma var. İncecik ama çok yoğun değil. Yarın cosmelan 2 devam kreminede başlayacağım.
B
benimde soyulmaya basladı ve kızarıklık hala var gecicekmi dersin
Gunaydın bende basladım ama şu sekılde sürdüm. Önce vital k kremini surdum kuru oldugu için sonra cosmelan 2 yi sürdüm. Arkasından da güneş koruyucuyu sürdüm. Doktor bana cosmelan 2 yi mercimek tanesi kadar sür dedi de yetmiyo okadarı yüzüme :):) sen nasıl uyguladın canımGünaydın canım,
Kızarıklık ilk bir hafta normal demişti bana doktorum. Benimde hala kızarıklığım var. Sanırım leke yoğunluğu ve yüzde kalma zamanı etkiliyor kızarıklık durumunu. Cosmelan 2 ye başladım bu sabah. Soyulmalar artmış. Yanaklarımda ve alnımdada başladı hafif hafif. Bence normal seyrinde devam ediyor. İçin rahat etmiyorsa doktorunla bi görüş istersen.
Selam tesekkur ederiz :) ben perşembe günü yaptırdım izmirde yasıyorum bornovada bir klinik var orda yaptırdım. 2250 tl fiyatı kit şeklinde. Önce maske yapılıyor 12 saat ciltte kalıyor ve yıkadıktan sonra içinden yogun nemlendirici kremi var o sürüluyor günde 3 kez 48 saat sonrada diğer bir krem cosmelan 2 kremi uygulanıyor gunde 3 kere 15 gün içinde lekeler acılmassa kaln maskeden tekrar uygulanıyor. Lekelerin iyileşme süresi 4-6 hafta. Benim daha 3 gun oldu merak ediyorum :)kızlar hepinize şifalar olsun. cosmelanı bir arkadaşım yaptırmıştı eskiden nedir nasıldır tam soramadım hiç.siz yaptıran olarak,nasıl yapılıyor,ilaçları nedir,kaç ay kullanılıyor,ve bir kere mi yapılıyor.Rca etsem yazar mısınız.çok merak ediyorum.bir de ilaçlarla maliyet ortalama kaça oluyor.teşekkürler.
Şifalar olsun canım.krem fiyata dahil mi acaba.Selam tesekkur ederiz :) ben perşembe günü yaptırdım izmirde yasıyorum bornovada bir klinik var orda yaptırdım. 2250 tl fiyatı kit şeklinde. Önce maske yapılıyor 12 saat ciltte kalıyor ve yıkadıktan sonra içinden yogun nemlendirici kremi var o sürüluyor günde 3 kez 48 saat sonrada diğer bir krem cosmelan 2 kremi uygulanıyor gunde 3 kere 15 gün içinde lekeler acılmassa kaln maskeden tekrar uygulanıyor. Lekelerin iyileşme süresi 4-6 hafta. Benim daha 3 gun oldu merak ediyorum :)
İnşallah doktorun dediğine göre %90 lekelerde işe yarıyormus. Sadece 2 kişi faydasını gormemiş onlarda devam ürünlerini düzenli kullanmamışlar. Cosmelan pack diye geciyor adı. 1 soludyon 1 maske 1 vital k nemlendirici 1 cosmelan 2 devam kremi var kutuda. Uygulama artı paket ücreti toplam 2250tl . Ama tabi baska kliniklerde fiyat yuksekte olabılıyor.Şifalar olsun canım.krem fiyata dahil mi acaba.