Lekeler, Çiller Expigment %4

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

matahari25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
27
0
86
İstanbul
yüzümde büyük boyutta belirgin lekeler çıkmaya başladı bende cildiye doktoruna gittim o da bana expigment verdi kullanmaya başladım bu gün 3. gün ama yüzümde öyle kızarıklar oldu ki sanki yüzüm ateşte yanmış gibi ve sürdüğüm yerler hala yanıyor canım acıyor yüzümü gören ne oldu sana diyip sanki korkuyorlar ne yapmalıyım bırakmalıyım yoksa devammı etmeliyim çok kötü durumdayım valla moralim sıfır

canım o kremi ben tretin ile birlikte kullandım,expiment i sadece lekerin üstüne kibrit çöpüyle çok az bi miktarda kullanmalısın yoksa kzarıp soyuluyor sadece yatarken kullan ,kullandığım dönemde lekelerim azaldı ama brakınca tekrar arrtı benm

bakalım 3.gün bu gün yine kullanmaya devam ediyorum gündüzleride güneş kremi sürmeden çıkmıyorum dışarı inşallah iyi sonuç alırım sağol yorumun için

bakalım 3.gün bu gün yine kullanmaya devam ediyorum gündüzleride güneş kremi sürmeden çıkmıyorum dışarı inşallah iyi sonuç alırım sağol yorumun için

canım ben expigment %2 ile başladım(ilk 1sene) daha sonra %4ile devam ettim. yaklaşık 8sene kullandım. Aynı kızarıklıklar bendede oldu. Kullanmaya başlayalı 1hafta olmadan yüzüm çok kızardı fakat ben çillerimi hiç sevmiyordum ve o yüzden hiç bırakmadım :))) inatla kullandım daha sonra cildim kreme alıştı ve kızarıklar geçti.(cildin kreme gösterdiği tepki diyelim)..
sen sadece akşamları temizlenmiş yüzüne uygula tatlım, gün içerisinde ise mutlaka bi yerlere cıktıgında 50 faktörlü güneş kremi sür ben sebamed kullanıyorum gerçekten hassas ciltler için ve lekeler için birebir etkili. Ben küçüklüğümden beri nefret ediyorum çillerimden :)))

Ve şuan çok çok azaldı çok mutluyum :)) şöyle söyleyeyim ben expigmenti bıraktım çünkü cilt alıştı artık etki etmemeye başladı(8sene kullandıgım için) o yüzden ben 1senedir drula leke kremi kullanıyorum çok memnunum bu kremde bayagı etkili. Sen expigmenti bırakma bikaç sene kullan. daha sonra drulaya geç daha cok faydalı olur :) ve şunuda söyleyeyim ben sadece expigment kullandım yanında farklı kremler kullanmadım expigmentle birlikte ;)

Miss2ce dediğiniz zaman çok uzun ben daha erken geçer diye umuyorum dracula da kullanıyorum şimdi bakalım haftaya bırakırım galiba expigmenti elma sirkeside iyi geliyormuş olmadı onu kullanırım artık ben bu ilacı hiç sevmedim

doğru söylüyorsun canım bayagı uzun süre kullandım. ilkokul 4ten lise sona kadar :)) şimdi 21 yaşındayım. ve cocukken kullandıgım için faydasını daha cok gördüm belkide ;) canım benim sen bilirsin cildinin durumuna göre karar ver bakalım ;)

yüzümde büyük boyutta belirgin lekeler çıkmaya başladı bende cildiye doktoruna gittim o da bana expigment verdi kullanmaya başladım bu gün 3. gün ama yüzümde öyle kızarıklar oldu ki sanki yüzüm ateşte yanmış gibi ve sürdüğüm yerler hala yanıyor canım acıyor yüzümü gören ne oldu sana diyip sanki korkuyorlar ne yapmalıyım bırakmalıyım yoksa devammı etmeliyim çok kötü durumdayım valla moralim sıfır

bende de öyle oldu 1 haftadır kullanıyorum ilk üç gün kızardı ama şimdi yok kızarıklığı geçiyor zaten hemen kızarıklığııı .....

Expigment %4 ben bıraktmıştım şimdi bir hafta önce tekrardan başladım yüzümde büyük oranda lekeler vardı iki tarafımda da sabah ve akşam olarak sürdüm çok sancılı bir hafta geçirdim önce yüzüm kızardı çok kötü oldu acıdan duramaz hale geldim sanki beni dövmüşler gibi oldum ve o halle dışarı çıkmak zorunda kaldım insanlar bana nasıl bakıyorlardı tahmin bile edemezsin 1 hafta sonra soyulma başlayınca bende bıraktım kendim soydum ve alttan yeni bir deri çıktı Allah a şükür lekelerim neredeyse hiç kalmadı şimdi argen yağına başladım ben kurtuldum arkadaşlar darısı sizin başınıza Allah şükürler olsun..

Back
X