Eximi ihbar ettim. iyimi ettim kotumu bilemedim icim rahat degil hic

Hollanda'dan yazıyorsun Anladığım kadarı ile, siciline geçti bundan sonra zor düzgün bir iste Çalışır. Ama orada ot satanlara ahım şahım buyuk cezalar verilmiyor canım, para cezası birde sicil...

Milleti zehirliyormus diyorsunuz ama zaten orda gidip coffeshoptan alabiliyorsun ama sadece orada icebiliyorsun, Hollanda bu konuda cok farklı bazı uyuşturucular izinli orada, yani tabiri caiZse kullananlar gidip iyisinden alıyorlar izinli üretimde katkı maddesi olarak iyisi yani.

hangi ülkeden yazıyorsunuz? uyuşturucu yetiştirmek serbset olan sayılı ülke var zaten. bunlarda satış da serbest. mesela hollandada ot dediğiniz şey softdrugs sınıfını giriyor ve satışı serbest. belirlenen sınırın üstünde üretim ve satışta sadece para cezası var o da küçük bir miktar zaten. kısaca şu an çıkmış geziyordur bile "exiniz". ama ben olsam uyuşturucu satıcılarıyla pek takılmazdım. yada intikam almaya çalışmazdım. nerden bakarsan bak mantıksız bir durum.

Evet hollanda ama sadece ot degil daha onceden birsuru sucu vardi mesela aylardir odemedigi borclari falan arabisyla ilgili ve odemedigi sigortalari. Onu bildigim icin ustune birde bu eklenince (ustelik issiz bir yerde yeristiriyor) ihbar ettim. Bes kurus parasi yok onu bildihim icin para ceazsini da odeyemez kolay kolay.
Hollanda'dan yazıyorsun Anladığım kadarı ile, siciline geçti bundan sonra zor düzgün bir iste Çalışır. Ama orada ot satanlara ahım şahım buyuk cezalar verilmiyor canım, para cezası birde sicil...

Kendinizi kesinlikle suçlu hissetmeyin belli de etmeyin kendinizi.Bu yaptıklarının yanına kalmaması çok iyi olmuş.İyi cesaret etmişsiniz.Kendinizi boşu boşuna üzmeyin.

Siz bunu onun gerçekten suç işlediğini düşündüğünüz için yapsaydınız sizi tebrik ederdim.
Ama sizin tek amacınız intikam gibi bir şey. Hoş değil. Vicdan yapmanız belki de bundandır.

Sacma sapan uzatmis da uzatmissiniz iliski denmeyecek iliskinizi. Ama sonu guzel bitmis zaten pisligin tekiymis ve layigini bulmus ellerinize saglik

Ooohh iyi olmus. Kesinlikle hak etmis. Resmen seni oynatmis yedekte tutmus pislik herif. Ceksin cezasini. Hiiic uzulme. Hak etmis. Hem sen ihbar etmesen bi gun mutlaka birileri ihbar edicekti ya da satarken yakalanicakti. En azindan daha fazla kisiyi zehirlenmekten kurtardin

Keske her boyle canimizi yakandan intikam almak icin boyle bi koz gecse elimize.
Sen yazdikca benim yasadiklarim aklima geldi.
Oyuncagimisin onun ne saniyor kendini ya o.
Oh olmus.
Keske, keske benimde elime aynen boyle bi koz gecseydi.
Bi nebze olsun icim sogurdu.

suç olan bir şeyde yapmanız gerekin yapmışsınız biraz geç olmuş ama olsun :) vatandaşlık görevi + intikam ikisi bir arada olmuş

Bu durumda o senden kesin supheleniyor olmalı. Ortak arkadaşınıza icerdeyken bahsetmeye vakit bulamamistir .bence çıkarsa basınız belada gibi görünüyor. Dikkatli olun.bos bulunup söylemiş sonra pişman olup okadar tembihlemis. Kuşku duyacak sizden.

imzamı attım çıktım konudan. budur

Çok heyecanlı ya! Karakter falan mevzuularına hiç girmeyeceğim, çünkü kendimin de yapacağımı bildiğim şey için başkasını eleştiremem. Çünkü ben de kindarım, umulmadık anda arı gibi sokarım Sevgilim beni defalarca oyalasa, aldatma girişiminde bulunsa ben de rahat durmazdım galiba, durabilene de helal olsun. Çoğumuzun eline intikam alacak fırsat geçse kullanırız, hiç öyle mazbut hallere girmeyelim Yakalanmayacağımızdan emin olsak, bir açığını da görsek ifşa etmek isteriz yani.

Ayh cok güzel bir intikam hikayesi, bayildim, tam benim yapacagim türden :)
Helal olsun

valla hayretler içinde kaldım.siz birlikteyken haberiniz vardıda şikayet etmediniz ayrıldıktan sonra mı şikayet ettiniz.evlenseydiniz sizde mi ortak olucaktanız yaptıklarına.intikam uğruna sırf kendiniz için yapmanız onın kadar suçlu olduğunuzu kusura bakmayın.he diğer insdanlar adına sevindirici bir durum o ayrı.en az o şikayet ettiğiniz eski sevgiliniz kadar sizde suçlusunuz.ben sevgilinizin yerinde olsam sizi öğrenir buda benim ortakçım derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…