Eximi ihbar ettim. iyimi ettim kotumu bilemedim icim rahat degil hic

kesinlikle katılıyorum ex değilken iyiydi öyle böyle ayrılınca sorumlu vatandaş olasın mı geldi, normali en başından bu pisliği ihbar etmekti

Bu bana niyese pek olagan gelmiyor. Bu kadar sir olan birseyi niye agzindan kacirsin? Bal gibi bastan yaptigini biliyordun.

Bu adam pisligin teki, kabul fakat simdi hayati ile oynamisin. Kim bilir o ceza evinde neler ile karsilasacak, sicilinden dolayi is bulamayacak,... Üstelik adam senin duygularin ile oynamadi. Bu adamin capkin bir pislik oldugu gün gibi ortadaydi fakat sen hep göz yumdun. Sen resmen kendini kandirdin.

Yarin birgün senin ihbar ettigini anlarsa ve sana kötü birsey gelirse ne olacak? Yazik degilmi sana ve ailene?

Ben burda intikam göremiyorum bu arada, acizlik görüyorum, insanlarin hayati ile oynamasini görüyorum. En güzel intikam o cocugun seni ilk aldattiginda, derhal ayrilmak ve o pislige bulasmamak olurdu. Bu yaptigin cidden olmamis.

Supersin asla pisman olma intikam soguk yenen bir yemektir. O senin canini defalarca acitirken seni hic dusundumu sen aglarken o baskalariyla fingirdiyordu. Seni kutluyorum yerinde olsam parti veririm dans eder guler oynarim

Takdir edemycem malesef. Kendi cann yanıncamı suçun suç olduğu aklına geldi. Tamamen ahlaksızlık,acizlik ve suç ortaklığı. Adam ÇAPKIN olmasaydı elbirliğiyle çalşr büyütürdünz tarlayı artık

Okurken ona sinir oldum, size de saflığınızdan dolayı biraz kızdım ama süper bir intikam olmuş, içimin yağları eridi. Bir daha lütfen böyle adamların sizi üzmesine izin vermeyin.

Aşk acısı çekmeseydiniz exaşkınızın yasadışı işlerine göz yumacak,insanları zehirlemesine sessiz kalacaktıınız demek.keşke bu işle uğraştığıını öğrendiğinizde ihbar etseydiniz...Allahtan ilişkiniz yürümemişte intikam almışsnız diye bu duruma olumla bakayım.

Kizin ustune bence gitmeyin cunku biz kizlar asikken gozumuz biseyi gormuyor karsimizdakin bicok hatasini bile goremiyoruz pembe gozlukleri takmis aklimiz tatilde geziyoruz. Erkeklerinde bunu kullanmaya ne haklari var keske onlarda pembe gozluk taksalarda bizim onlari sevdigimiz kadar bizi sevebilseler.

yani siz sevgili ile iken bile bile devam ettirdiniz ilişkinizi baktınız ondan size hayır yok ihbar edeyim mi dediniz ,bence hiç uygun olmamış bu tavır ve hareketiniz.Tabiki suçlular bir şekilde adalete teslim edilmeli ve bukadar kişinin vebali sorulmalı bu işi yapıyor ise .Bunun yanında sizde resmen aslında onun ile birlikte iken suça iştirak etmiş oluyorsunuz sanırım sevgiden olacak gözünüz kararmış gerçekten yakalanmasına sevindim ancak bu tavrınız gerçekten çok kötü ....sizi aldatmasa bunlar gün yüzüne çıkmasa siz hala onunla sevgili olacaktınız veya daha ilerisi olacaktı.

bır kaıdnlar bı yerde karşılaştım,nıkaha gidiyorum,adam cezaevınde dedi,deım ne işi var,uyuş.. içiyordu,satıyordu,aranıyordu,yakalandı dedı,eee dedım,nıkah kıycak bana dedi,sonra döndü şöle dedi,kızlar sıkı durun,aslında senı tanımıyorum,sana ıtıraf edeyım,onu ben ıhbar ettim,bana aramam var dıye nıkah kıymadığı için,şimdi aldı cezayı,içerde yatıyor,mecbur kaldı nıkalanıyoruz,yüzünde kocaman bır gülümseme,içimden Allaha şükür ettim,

Iyi yyapmışsın insanlari zehirliyordufelan demeyecegim çünkü bunu!konuyla alakasiz kendi egon iiçin yyapmışsın benim icin ondan farkli degilsin..daha öncede biliyordun ama seni boynuzlamaktan keyif aldigi icin ssöyledin ne asil bir davranis!!bence siz ayrilmayin cok uyumlusunuz!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…