Ex flörte aylar sonra yazmali miyim?

Terkedilmişsin resmen ne yazması? Havada kalmış olsa tamam diyeceğim.

Kendimi nasil rezil ederim diye mi soruyorsunuz?

Kardeşime çok benziyorsun nasıl bir ayrılık gerekçesi olabilir ?
İnanın isteseydi şu ana kadar size bin kez dönüş yapmıştı. Söylersiniz de sonrasında dönmez ya da dönse de egosu tavan yapmış olur, sizin sinirleriniz bozulur. Değer mi, değmez. Bence önünüze bakın, bu işler karşılıklı olmadan olmuyor.

Haklısınız teşekkür ederim

Kusura bakmayın sizi istemeyen birine yazmak kendinizi küçük düşürmekten başka hiçbir şeye yaramaz

Ya evet ama yazsrsam bir umut belki konuşuruz diye. Ne yaptığımı ben de bilmiyorum
Yazma sakın 10 ay geçmiş üzerinden insanlar değişir vereceği bir tepki seni üzebilir gerek yok başını ağrıtmaya

Ay lütfen yapmayın. Hiç bir şey değişmeyecek, yazarsanız bir de kendinizi kötü hissedeceksiniz. Biliyorum zor ama duygularınızla başa çıkmaya çalışın. Yürüyüş yapın, arkadaşlarinizla görüşün, iyi gelecektir

20 gün kadar konuşmuşsunuz zaten.
Fiziğini veya sana karşı tavrını falan beğenmişsindir, alışkanlık yapacak bi süre de yok ortada.
Tutuncak bi dal aradığın dönemde karşına çıkmış olmalı.. Ama bence sana karşı gayet açık konuşmuş çocuk. Adım atmanı önermem

Yazmayın, adam sizi çekici bulmamış iletişimi bitirmiş. Yanlış anlamayın bunu sizi kırmak için söylemiyorum ama sizin ancak bu şekilde sert bir şekilde duymaya ihtiyacınız var belli ki, adam bacımsın demiş yine anlamamışsınız. Herkesin çekici bulduğu beğendiği insanlar farklıdır. Sizi gerçekten beğenen ve aynı şekilde anlaşabildiğiniz bir sürü insan çıkacak karşınıza, boşluktan buna sarmışsınız.

kardeşime benzetiyorum demiş daha ne demesi gerekiyor? yazma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…