- 6 Nisan 2024
- 5
- -5
- 1
- 25
- Konu Sahibi luskusulus
-
Terkedilmişsin resmen ne yazması? Havada kalmış olsa tamam diyeceğim.20 gün konuştuk bence çok uyumluyduk buluştuk vs.. Ardından kardeşime çok benziyorsun ve uyumlu değiliz diyip bitirdi. 10 ay geçti hâlâ aklımda ne ben yazdım ne o yazdı. Hayatıma başkasını da alamadım. Yapamıyorum beceremiyorum bu aşk işlerini
Ya evet ama yazsrsam bir umut belki konuşuruz diye. Ne yaptığımı ben de bilmiyorumTerkedilmişsin resmen ne yazması? Havada kalmış olsa tamam diyeceğim.
20 gün konuştuk bence çok uyumluyduk buluştuk vs.. Ardından kardeşime çok benziyorsun ve uyumlu değiliz diyip bitirdi. 10 ay geçti hâlâ aklımda ne ben yazdım ne o yazdı. Hayatıma başkasını da alamadım. Yapamıyorum beceremiyorum bu aşk işlerini
Haklısınız ama içimde kalacak gibi yani hiç bilmiyorum yaKendimi nasil rezil ederim diye mi soruyorsunuz?
Haklısınız ama içimde kalacak gibi yani hiç bilmiyorum ya
Haklısınız teşekkür ederimKardeşime çok benziyorsun nasıl bir ayrılık gerekçesi olabilir ?
İnanın isteseydi şu ana kadar size bin kez dönüş yapmıştı. Söylersiniz de sonrasında dönmez ya da dönse de egosu tavan yapmış olur, sizin sinirleriniz bozulur. Değer mi, değmez. Bence önünüze bakın, bu işler karşılıklı olmadan olmuyor.
Yazma sakın 10 ay geçmiş üzerinden insanlar değişir vereceği bir tepki seni üzebilir gerek yok başını ağrıtmayaYa evet ama yazsrsam bir umut belki konuşuruz diye. Ne yaptığımı ben de bilmiyorum
kardeşime benzetiyorum demiş daha ne demesi gerekiyor? yazma sakın.20 gün konuştuk bence çok uyumluyduk buluştuk vs.. Ardından kardeşime çok benziyorsun ve uyumlu değiliz diyip bitirdi. 10 ay geçti hâlâ aklımda ne ben yazdım ne o yazdı. Hayatıma başkasını da alamadım. Yapamıyorum beceremiyorum bu aşk işlerini
Demiş aslında ya. Kardeşime benziyorsun nedir? İletişim özürlü sığır adeta.Adamin bi "dünya ahirer bacimsin" lafi eksik kalmasi. Ne yazması Allah askina. Erkek mi kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?