Siz niye yazdiklarimi dert edindiniz de sorguluyorsunuz.? Kaos mu ariyorsunuz anlamadim kiPeki sizi bağlayan ne?şimdi oturduğunuz yerde bunu mu dert ettinizde yazayım dediniz haa kızlarda bunu okuyup aydınlanma mı yaşayacaklar?
Konunuza ekleyin . Buna üzüldüm filan diye. Çünkü moderatör bunu dert olarak kabul etmeyebilir.Valla dert olarak gordum de yazdim..
Ekledim. TeşekkürlerKonunuza ekleyin . Buna üzüldüm filan diye. Çünkü moderatör bunu dert olarak kabul etmeyebilir.
Bunun icin evleniyor zaten cogu kisiahiretimize yönelik yatırımlar
Ahirete yatirim sadece evlenmekle mi oluyor.. :).Bunun icin evleniyor zaten cogu kisibaskalari size niye dert oldu ki memnunsaniz
Kesinlikle katılıyorum doğru adamı, aşkı, sevgiyi, huzuru, mutluluğu, değeri bulduysanız bu dediklerinizi beraber yaşayıp iyi ki dediginiz bir ömür yaşarsınız...Sevgili hanimlar. Cok yeni üyeyim ama yıllardan beri kk takipçisiyim. Burda ve cevremde gözlemliyorum bir erkegi yasam amaci haline getiren insan sayisi cok fazla.. Bu durum beni gercekten üzüyor. Herkes ister sağlıklı bir evliliği, düzgün bir hayat arkadaşı olsun. Mutlu bir yuvası olsun. Amma ve lakin, bir erkegi hayatin merkezine oturtmak, mutlulugunu ona baglamak, evliliği hayatın yegane amaci görmek ne derece akil kârıdır?
Ben bekarım. İstiyorum duzgun bir eşim, huzurlu bir yuvam olsun. Ama baktim artik takinti noktasina gidiyor. Olmaz boyle dedim. Hayatta gezilip görülecek cok guzel yerler, okunacak cok kitap, izlenecek tiyatrolar, filmler var. Varsın olmasin hayatimizda kimse. Bu bizim mutsuz olacağımız anlamını kesinlikle taşımıyor. Hayat bitiyor. Bizi uzen, değerimizi bilmeyen de bu hayatta yer almayı hak etmiyor. Birazcık kendimize ve ahiretimize yönelik yatırımlar çok daha mantıklı olacaktır, süreci ve sonu gözyaşı olan bir iliskidense.
Bosverin canlar. Doğru insan doğru zamanda muhakkak karşınıza çıkacaktır. Az sabır. Çöp adamlar icin kendinizi yipratmayin. Çaba sarfetmeyin. Kendinize uğraşlar bulun.. okuyun, cok okuyun. Deli gibi okuyun. Allah'a emanet olun.. cokkalp
Bilmem neyle oluyor? onu da soyleseydinAhirete yatirim sadece evlenmekle mi oluyor.. :).
Bunlar uzmuyor ama sonra.Kendi adınıza doğru bir karar vermişsiniz. Tebrikler.
Hayatın merkezine koyulan sadece sevgili/es/aşk olmuyor.
Hayatınızın merkezine neyi koyarsanız koyun bir yanlışlık oluyor.
Kimi de çocuğunu koyuyor mesela, sonra eslerle yarisan kayinvalideler cikiyor meydana.
Kimi ailesini koyuyor, gobek bagi kesilmeyen yetiskinler oluyor.
Kimi parayı, maddiyatı koyuyor, hayatı boşa geçiyor.
Kimi kendini koyuyor, duyarsız, bencil, kimseye faydası olmayan biri olarak yaşıyor.
Erkek koymamak, o boslugu sadece entelektüel anlamda doldurmak gercekten olmasi gereken mi?
Kitap, tiyatro, söyleşi, kurs, hobi, dil vs. Bir veya bir kaçı boşluk değil de zaman dolduruyor sanki.
Bunlar uzmuyor ama sonra.
Uzulmekten korkmuyorum. Ben yanlis anlasiliyorum. Benim bahsettiğim su kisacik hayati, bir kere yasanan gencligi hep bir erkekle anlamli goren insanlarin yanilsamasi.Üzülmekten bu kadar korkmayın.
Uzulmekten korkmuyorum. Ben yanlis anlasiliyorum. Benim bahsettiğim su kisacik hayati, bir kere yasanan gencligi hep bir erkekle anlamli goren insanlarin yanilsamasi.
Siz niye yazdiklarimi dert edindiniz de sorguluyorsunuz.? Kaos mu ariyorsunuz anlamadim ki
Evet haklisiniz. Bu ekleme icin tesekkurler. Bunu da yazacaktim aslinda atlamisim.Sorun tespiti yapmışsınız ve ben yazdıklarınıza katılıyorum.
Ek Olarak kendinizce bulduğunuz çözüm üzerine biraz daha düşünün diyorum. Daha kalıcı bir çözüm olsun diye.
Cünkü 10. Kitabı bitirdiniz, 20. Oyuna gittiniz, bir yerde çözümünüz yetersiz kalır.. onun yerine kendinize sosyal çevre oluşturmaya bakın. Yeni insanlar tanımaya. Kendini geliştirmeyi kağıt üzerinde yazan şeylerle değil, gerçek anlamda yapın.
:)Yahu konu açmışsınız yazıyorum konu dert değil yani elle tutulur bir dert değil. Kızlarımızın derdi sizi niye bu kadar gerdi ben onu anlamadım.. sizin yazmanızla mı dank edecek nedir? Oturmuş ahh bu kızlar niye böyle yapıyor diye dert aramak yazmak çok mantıklı evet.. kaos sorgulamak bunların anlamını da bir öğrenin ben düşüncemi söyledim siz burda yazınca aaa tamam derler yazmazlar bir daha ablası..komik..canınız sıkılmış bu akşam
Biten bir iliskinin ardindan uzulmeyin demiyorum. Yaşadığınız gayet normal ki o durumda sizi gorseydim "bosver bir erkege boyle deger verilir mi" kesinlikle demezdim. Siz yasamissimiz, gereken dersi alip olgunluk kazanmissiniz. Ne yazikki bazilari onu yapmiyor. Yillarca pesinden kosmaya, onsuz yaşayamam dusuncesine takili kalmaya devam ediyor. Ne yazikki.Yazdığın durumda olan kişiler aslında her şeyin farkındalar. Çok kitap okumak, gezmek, film izlemek, hayatına yatırım yapmak..biliyorlar bunları. Bende bir dönem nişanlımla küsüz diye gecelerce uyumadım,salya sümük ağladım, bazen komple hayattan koptum, aylarca trip dırdır ohoo.. Oh iyi ki de yapmışım ama.. bunlar beni olgunlaştıran ve büyüten şeyler oldu. Yaşadıkça farkına vardım, iyi ki tecrübe etmişim.. Yani bana gelip "ya sen salak mısın takma bu kadar bunu ya, bir erkeğe bu kadar önem verilir mi" diyen zibilyon tane kişi oldu. Bi kulağımdan girdi salise geçmeden diğerinden çıktı:) Yaşayarak öğreniyoruz işte, tabi dediğin gibi keşke direkt pür-ü pak başlasak, başında olgun ve farkında olabilsek..
Helal size..Hayir. Daha dun okudum 1.5 yildir birinin pesimdeyim ariyorum acmiyor gururumu ayaklar altina aldim diyen biri. Gercekten uzuldum ve bunu yasayan bir kisi degil. Burda sayica cok fazla boyle dusunen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?