evsahibimden bıktım!...

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.132
198
merhaba hanımlar:3:

konu malum. evsahibim. evlendiğimizden beri sürekli bizimle uğraşmakta, yok evi satacakmış, yok biz gürültü yapıyomuşuz komşular şikayetçiymiş, yok evi bize bi senelik kiralamış vs vs..
biz şu an 6 buçuk aylık evliyiz ve evlendiğimiz günden beri ev konusuna kafayı takıyoruz bu adam yüzünden, resmen yaka silktik!
bugün de eşimi aramış 'müsait bi zamanda evin resimlerini çekeceğim, satışa çıkaracağım internet üzerinden' demiş:47:
ya şimdi düşünüyorum bizim daha kontratımız bitmemiş, bu adam gelip benim evimin mahremimin resimlerini nasıl çeker? üstüne üstlük beni evsiz bırakıp kendi evi satıp bi güzel parayı yicek!
eşim de bişey diyememiş şaşkınlıktan.. kapıma gelirse ne yapayım, daha kontratım da bitmedi, bu konuda bana manevi ya da hukuki yardımda bulunur musunuz? çok canım sıkılıyor artık bu konuya:31:

:31: ama gerçekten bişeyler duymaya ihtiyacım var. adam gelip evin (eşyalarımızla birlikte düşünün!) resmini çekicekmiş cama satılık ilanı yapıştırcakmış, ne kadar küçük düşürücü bişey, nasıl engel olacağım:18:

Son düzenleme:
canım kira sözleşmesinden ev satışa çıkarılcağı zaman ya da başka birine kiralanıcağı zaman kiracı gerektiği zaman evini göstermek zorunludur diye bi madde var mı eğer öyle bi madde yoksa ev sahibini eve almazsın olur biter elinde sözleşme olduğu içinde herhangi bi yasal hakkı olmaz daha çok üstünlük sende olur ama bunun için sözleşmede öyle bişey yazmaması lazım

canım kira sözleşmesinden ev satışa çıkarılcağı zaman ya da başka birine kiralanıcağı zaman kiracı gerektiği zaman evini göstermek zorunludur diye bi madde var mı eğer öyle bi madde yoksa ev sahibini eve almazsın olur biter elinde sözleşme olduğu içinde herhangi bi yasal hakkı olmaz daha çok üstünlük sende olur ama bunun için sözleşmede öyle bişey yazmaması lazım

yok canım öyle bişey yazmıyor sözleşmede:31:
zaten evsahibini aradık baya tartıştık o günden sonra. eşim çekemezsin evimde eşya varken fotoğraf dedi. kayınvalidem de ayrıyeten aradı bu çocukları artık rahatsız etmiceksin dedi:47: konu şimdilik halloldu ama bu adama güvenmiyorum, resmen para hırsı bürümüş gözünü

ev sahıbınıze soyleyın o işler oyle kolay değil.evı satmadan 6 ay once sıze ıhtar göndermek zorunda. yapıldımı bu hayır. henuz kontratınızın suresı bıle bıtmedı
şu halde iş yasal yollara dökulse sizi çıkarmak için 1 seneden fazla uğraşır
canınızı sıkacak bırşey yok. fotografların çekılmesıne ızın vermeyın ıstemıyorsanız

ev sahıbınıze soyleyın o işler oyle kolay değil.evı satmadan 6 ay once sıze ıhtar göndermek zorunda. yapıldımı bu hayır. henuz kontratınızın suresı bıle bıtmedı
şu halde iş yasal yollara dökulse sizi çıkarmak için 1 seneden fazla uğraşır
canınızı sıkacak bırşey yok. fotografların çekılmesıne ızın vermeyın ıstemıyorsanız

kim ister ki evinin resimleri çekilip internete konulsun, tamam kiracı olabiliriz ama insan gbi muamele etsin bize, ha evimi çekmiş ha beni çekmiş.. ben yatak odama kaynanamı bile çekinerek alırken elin adamı grcek öyle mi, düşünsene müşteri çıktı diyelim kafasına estiği zaman gelir artık eve:47: bunları birbir bağıra çağıra söyledi eşim hala adam diyo ki ne farkedicek ya sabır yanii, gerçekten Allah kimseyi kötü evsahibine düşürmesin

Back