Evrim Geçirmek İstiyorum

canim sanirsam boyuna oranla 10 kilo eksik olman gerek yanlissa düzeltsin arkadaslar ben böyle biliyorum
spor ve dengeli beslenmek zayif ve fit saglikli kalmanin altin kurali ikisi olmazsa olmaz
dengeli beslenme kismina biraz giris yapalim market ürünlerini unutucaksin disardan kek cikolata bisküvi gofret cips vs yok . Meyveler , sebzeler ve bol bol et yemelisin haftada 1-2 günde karbonhidrat alimi yapmalisin (tahil gruplari pirinc , bulgur..)
spor kismina gelirsek fazla kilon var cardio yapmalisin dansli bisiler olsun dersen zumba yok ben yürüycem hoplayip ziplamak istemiyorum dersen leslie sansone var ikisinin karisimlari olan videolarda var pump it up ultimate dance workout ve bipasha diye bi hintli hatunun videolari (youtubeden arat) bunlardan rastgele secip hergün azimle calismalisin 60 civari bir kiloya geldiginde sIkIlasma programi yapicaksin eger o seviyeye gelirsen bana tekrar ulasabilirsin yardimci olurum.
ka$ isin hint+badem yagini ka$tarina kulak cöpü ile tersine tarayarak sürük kalinlastirabilirsin biraz zaman alir kirpiklerine sürmenide öneririm güclendirir
saclar icin kuru mayayi süt ile islatip karistirarak eritmelisin ve sac diplerine sürmelisin cok secenek var bende sac bölümünden bakiyorum ama bana en uyani buydu
gelelim cil ve lekelerine 2 tane önerim var 1. her aksam elma sirkesini yüzüne pamukla sürüp uyuman .
2. karbonat ile limonu macun kivaminda haftada 2 kez maske yapmak
elma sirkesini siddetle öneririm leke ve cillere sivilce izlerini bile yokedecek gücü var...

benden bu kadar :) umarim isine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…