Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konuda şimdide problemim var...
şimdiki durumum
gözlerim ela
saçlarımı geçtiğimiz mayıs ayında boyattım saçımın yarısı kumral (koyu)
Eki Görüntüle 622123
saçım birazdaha koyu olmuştu...
ve en son ne zaman makyaj yaptım hatılamıyorum bile
kızlar nasıl bakımlı olmayı beceriyorsun benide motive edin.... üşeniyorum... birde yaparsam eğer silmeye üşeniyorum hele göz kalemiyse hiç uğraşmıyorum:83:
mesela sizce ne yapmalıyım... saçımı daha boyamıyacağım diyordum ama önden bakıyorsun koyu saçlar arkadan bakıyorsun kumral saçlar iğrenç olduğuna karar verdim...
birde dukan diyetiyle 10 kg vermiştim... geçen aya kadar istediğimi yediğim halde kg almamıştım... ama geçen ay anneannem geldi sürekli evde çeşitli yemekler... her yemeğide yemiyor.. sabahları ekmeğine çikolota çalmayı seviyor diye... çikolota almaya başladığımızdan beridir 1 aydır 2,5 kg aldımçok kötü moralim bozuk 4 gündür tartıda 2,5 kg fazlalığı görünce ne kadar çirkin olduğumu hatırladım
Eki Görüntüle 622164
yukarıda yanlış foto yüklemişim.. şuanki saçlarımın yarısı bu renk
Eki Görüntüle 622166 Eki Görüntüle 622167
ama bu saç renkleri çok hoşuma gidiyor da ben buğday tenliyim olur mu acaba.. diğer saç rengi çok farkedilmese de farkedenler çok beğenmişlerdi
doğallığını koruyarak ufak değişiklikler yapabilirsin, abartılı değişikliklerden ziyade