• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evrim Geçirmek İstiyorum

Kızlar ben 17 yaşında 11.sınıf öğrencisiyim.Ben kendimi bildim bileli bakımsız bi kız oldum.Şimdi de öyle artık değişip çok güzel bi kız olmak istiyorum.Bakım nasıl yapılır onu da kısmen biliyorum ama benim asıl meselem şu ilk önceliğim zayıflama isteğim boyum 164 ve kilom 70-72 arasında değişiyo daha önce 64'e kadar inmiştim geçen sene ama geri aldım (depresyon gibi bişey geçirmiştim aah aşk acısı) sizce kaç kilo olmalıyım.Sürekli diyet yapan bi insanım ama bi türlü beceremedim belki 100 diyet yaptım şimdiye kadar.arkadaşlarım yüzümün güzel olduğunu söyler ama yuvarlak yüz malum kilodan yüzüm çok geniş durumda ve gıdım var onlar gidince çok daha güzel olucam.Artık bende erkekler tarafından beğenilmek istiyorum platoniklikten bıktım çünkü. Sonra saçlarım kuru omzumda ve cansız onlar için de bakım tüyoları istiyorum,canlar ama bitmedi daha kaşlarım var cidden şekli oval ve ince ben kalınlaşmasını istiyorum ve böylece kavisli almak istiyorum.Bunun için bildiğiniz bişey var mı?.Sonra burun çevremde biraz çillerim var onları biraz azaltmak istiyorum.Sonra gerçekten kilo yüzünden alışverişdenb nefret ederim o yüzden hiç güzel giyinmem artık kilo verip alışverişe çıkmak stil sahibi olmak istiyorummm :) Bu kadar ama en önemlisi kilooo yardımlarınızı bekliyorum canlar hadi pamuk eller klavyelere :):KK55:

canim sanirsam boyuna oranla 10 kilo eksik olman gerek yanlissa düzeltsin arkadaslar ben böyle biliyorum
spor ve dengeli beslenmek zayif ve fit saglikli kalmanin altin kurali ikisi olmazsa olmaz
dengeli beslenme kismina biraz giris yapalim market ürünlerini unutucaksin disardan kek cikolata bisküvi gofret cips vs yok . Meyveler , sebzeler ve bol bol et yemelisin haftada 1-2 günde karbonhidrat alimi yapmalisin (tahil gruplari pirinc , bulgur..)
spor kismina gelirsek fazla kilon var cardio yapmalisin dansli bisiler olsun dersen zumba yok ben yürüycem hoplayip ziplamak istemiyorum dersen leslie sansone var ikisinin karisimlari olan videolarda var pump it up ultimate dance workout ve bipasha diye bi hintli hatunun videolari (youtubeden arat) bunlardan rastgele secip hergün azimle calismalisin 60 civari bir kiloya geldiginde sIkIlasma programi yapicaksin eger o seviyeye gelirsen bana tekrar ulasabilirsin yardimci olurum.
ka$ isin hint+badem yagini ka$tarina kulak cöpü ile tersine tarayarak sürük kalinlastirabilirsin biraz zaman alir kirpiklerine sürmenide öneririm güclendirir
saclar icin kuru mayayi süt ile islatip karistirarak eritmelisin ve sac diplerine sürmelisin cok secenek var bende sac bölümünden bakiyorum ama bana en uyani buydu
gelelim cil ve lekelerine 2 tane önerim var 1. her aksam elma sirkesini yüzüne pamukla sürüp uyuman .
2. karbonat ile limonu macun kivaminda haftada 2 kez maske yapmak
elma sirkesini siddetle öneririm leke ve cillere sivilce izlerini bile yokedecek gücü var...

benden bu kadar :) umarim isine yarar

Back