• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evrim Geçirmek İstiyorum

elfish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
65
0
46
Yozgat
Kızlar ben 17 yaşında 11.sınıf öğrencisiyim.Ben kendimi bildim bileli bakımsız bi kız oldum.Şimdi de öyle artık değişip çok güzel bi kız olmak istiyorum.Bakım nasıl yapılır onu da kısmen biliyorum ama benim asıl meselem şu ilk önceliğim zayıflama isteğim boyum 164 ve kilom 70-72 arasında değişiyo daha önce 64'e kadar inmiştim geçen sene ama geri aldım (depresyon gibi bişey geçirmiştim aah aşk acısı) sizce kaç kilo olmalıyım.Sürekli diyet yapan bi insanım ama bi türlü beceremedim belki 100 diyet yaptım şimdiye kadar.arkadaşlarım yüzümün güzel olduğunu söyler ama yuvarlak yüz malum kilodan yüzüm çok geniş durumda ve gıdım var onlar gidince çok daha güzel olucam.Artık bende erkekler tarafından beğenilmek istiyorum platoniklikten bıktım çünkü. Sonra saçlarım kuru omzumda ve cansız onlar için de bakım tüyoları istiyorum,canlar ama bitmedi daha kaşlarım var cidden şekli oval ve ince ben kalınlaşmasını istiyorum ve böylece kavisli almak istiyorum.Bunun için bildiğiniz bişey var mı?.Sonra burun çevremde biraz çillerim var onları biraz azaltmak istiyorum.Sonra gerçekten kilo yüzünden alışverişdenb nefret ederim o yüzden hiç güzel giyinmem artık kilo verip alışverişe çıkmak stil sahibi olmak istiyorummm :) Bu kadar ama en önemlisi kilooo yardımlarınızı bekliyorum canlar hadi pamuk eller klavyelere :):10:

mrn canım .
kilonun 64 olmalı diye biliyorum. diyet konusunda hiç bilgim yok çünkü bu yasıma kadar hiç gerek duymadım 43 kiloyum hiç 45 olmadım çünkü :)
çil konusunda yazın güneş koruyucusuz asla sokaga çıkma. hatta kışın bile çıkmamaya çalış. kaş konunsunda badem yağı al aktardan onu kaşlarına sür kuaförede söyle kaşlarımı kalınlaştırmak istiyorum de hatta bir süre alma :) gerçektenn de bu kullanıdıgın kaş stili ne yasına nede okumana yakışmış canım. kalınlaştır gerçekten kaşlarını sarımsagı kesip te sürebilirsinde.

birde sana burada pek yardım edemeyebiliriz ama güzellik bölümüne bakarsan daha çok yardım adalabilirsin canım:)

İlk önce şu psikolojiden kurtul.. Birşeylerin değişmesini istiyorsan kendin için iste bunu, erkeklerin beğenmesi ne demek?

bütün bunlar için annenden yardım alsan bilinçsiz yapılan dıyetler sağlık problemlerıne yol açar bir doktora götürsün seni herşeyden önce sadece kendın için yap istediklerini bakımlı olmak kelimesıde senın için şu olmalı temız ve sade 17 yasındakı bır genç kız için bunlar yeterli bence

Boyun 164 olduğuna göre kilon 54 ile 57 arası olsa idealdir diye düşünüyorum ama
tabi çok kısa zamanda 70 kilodan bu kiloya düşmeye sakın çalışma.5-6 aydan daha az
bir zamanda verirsen hem sağlığın açısından zararlı hem de o kiloları cok cabuk geri alırsın

Son düzenleme:
Kızlar ben 17 yaşında 11.sınıf öğrencisiyim.Ben kendimi bildim bileli bakımsız bi kız oldum.Şimdi de öyle artık değişip çok güzel bi kız olmak istiyorum.Bakım nasıl yapılır onu da kısmen biliyorum ama benim asıl meselem şu ilk önceliğim zayıflama isteğim boyum 164 ve kilom 70-72 arasında değişiyo daha önce 64'e kadar inmiştim geçen sene ama geri aldım (depresyon gibi bişey geçirmiştim aah aşk acısı) sizce kaç kilo olmalıyım.Sürekli diyet yapan bi insanım ama bi türlü beceremedim belki 100 diyet yaptım şimdiye kadar.arkadaşlarım yüzümün güzel olduğunu söyler ama yuvarlak yüz malum kilodan yüzüm çok geniş durumda ve gıdım var onlar gidince çok daha güzel olucam.Artık bende erkekler tarafından beğenilmek istiyorum platoniklikten bıktım çünkü. Sonra saçlarım kuru omzumda ve cansız onlar için de bakım tüyoları istiyorum,canlar ama bitmedi daha kaşlarım var cidden şekli oval ve ince ben kalınlaşmasını istiyorum ve böylece kavisli almak istiyorum.Bunun için bildiğiniz bişey var mı?.Sonra burun çevremde biraz çillerim var onları biraz azaltmak istiyorum.Sonra gerçekten kilo yüzünden alışverişdenb nefret ederim o yüzden hiç güzel giyinmem artık kilo verip alışverişe çıkmak stil sahibi olmak istiyorummm :) Bu kadar ama en önemlisi kilooo yardımlarınızı bekliyorum canlar hadi pamuk eller klavyelere :):10:

Canım valla hiiç sorun etme:) ayrıca yasın küçük yanii zamanla zaten düzenee girersin. burda tavsiyeler evet çok değerli ama herkesin yapısı bir değildir. bana kalırsa güzel bir kozmetiğe gir orda cilt yapın saçın yapın vs herşeyine bir baksınlar ona göre önerilerde bulunurlar sana zaten :) saçlarında cansızsa kat verdirirsin. birde bikaç maske yaparsın haftalık

İlk önce şu psikolojiden kurtul.. Birşeylerin değişmesini istiyorsan kendin için iste bunu, erkeklerin beğenmesi ne demek?

tamam sen de haklısın ama her genç kız beğenilmek ister hele ki benim gibi kendine güveni hiç olmayan insanlar ve ben zaten herşeyden önce kendimi beğenmek için istiyorum güzel olmayı :15:

Canım valla hiiç sorun etme:) ayrıca yasın küçük yanii zamanla zaten düzenee girersin. burda tavsiyeler evet çok değerli ama herkesin yapısı bir değildir. bana kalırsa güzel bir kozmetiğe gir orda cilt yapın saçın yapın vs herşeyine bir baksınlar ona göre önerilerde bulunurlar sana zaten :) saçlarında cansızsa kat verdirirsin. birde bikaç maske yaparsın haftalık

çok saol canım benim artık yapıcam bişeyler :)

Boyun 164 olduğuna göre kilon 54 ile 57 arası olsa idealdir diye düşünüyorum ama
tabi çok kısa zamanda 70 kilodan bu kiloya düşmeye sakın çalışma.5-6 aydan daha az
bir zamanda verirsen hem sağlığın açısından zararlı hem de o kiloları cok cabuk geri alırsın

Sence nasıl beslenmeliyim mesela şöyle bir durum var ben şimdi okula gidiyorum -gerçi 15 tatil geldi ama- okula gittiğim zamanlarda öğlen aralarında yiyebileceğim en sağlıklı(!) şey tost ama bizim okulun tostu kocaman oluyo nasıl yapsam ki?

mrn canım .
kilonun 64 olmalı diye biliyorum. diyet konusunda hiç bilgim yok çünkü bu yasıma kadar hiç gerek duymadım 43 kiloyum hiç 45 olmadım çünkü :)
çil konusunda yazın güneş koruyucusuz asla sokaga çıkma. hatta kışın bile çıkmamaya çalış. kaş konunsunda badem yağı al aktardan onu kaşlarına sür kuaförede söyle kaşlarımı kalınlaştırmak istiyorum de hatta bir süre alma :) gerçektenn de bu kullanıdıgın kaş stili ne yasına nede okumana yakışmış canım. kalınlaştır gerçekten kaşlarını sarımsagı kesip te sürebilirsinde.

birde sana burada pek yardım edemeyebiliriz ama güzellik bölümüne bakarsan daha çok yardım adalabilirsin canım:)

çok saol canım benim ayrıca ne güzel yardım ettin işte :32:

Meraba . Zayflama konusunda bir diyetsyene git bence asiri yagli kalorili yiyecekler tuketme yiyecekleri protein ve karbonhofrat bakimindan arastr protein agirlikli olani sec yogurt gbi tokluk hssi verecek seylrr ara ogunun olsun hergun mutlaka meyve ye bol bol su ic ekmegi hayatndan cikart ve bence etkili zsyflama icin bolgesel zayflama harrketlri var once bacak ve kalca harekrtleriyle basla gobek ertmek icin yapilanlar biraz daha zorlar vucut kilo endeksini hesapla ve gunlul alman gereken kalori miktarini bil ve kesib kafana koy ve yap mesela bir bardak su icmekle basla malisn hic durma arkadasm faydasini goreceksn ^_^

Selamlar :)

Öncelikle nickinden bana sanki Kpop hayranıymışsın gibi geldi ;)

Kilo sorunun için diyetisyen şart canım, çoğu merkezde artık uygun fiyata diyetisyen bulabiliyorsun. Kafana göre sakın diyet yapma! Cildin bozulur, sarkar, beslenme düzenin metabolizman falan altüst olmasın bu yaşta.

Bunun yanında spor yap, havalar soğuk dışarısı zor olabilir ama youtube evde spor yapmana yardımcı olabilecek birsürü video içeriyor. Cardio/pilates karışımı programlar var aylık, gayet başarılı, hem yağ yakar hem sıkılaşırsın.

Saçlarin için saç tipine uygun şampuanlar kullanabilirsin, çok sönükse kuru şampuanlar var, kuru saça sıkıyorsun hacim ve parlaklık veriyor.

Cild bakımı içinse yine kozmetik ürünleri satan yerlerdeki çalışanlara danışabilirsin.

Kaşlarını istediğin şekilde alıp şayet çok inceyse kalemle çizerek kalınlaştırabilirsin. En pratik çözüm bu olur.

boyumuz aynı. ideal kilom 56 ama ben 53ken daha cok beğeniyorum kendimi. kilon fazla gerçekten. cok gençsin en basta sağlıklı değil bu. şekeri, hamuru, tuzu azaltmalı; meyve, sebze , protein ve tahıla yogunlasmalısın

Konu sahibi kilo vermiş, 50 kilo olmuş. Kaşlarını badem yağıyla kalınlaştırmış. Saçlarını beline kadar uzatmış, çillerini kontrol altına almış. Üniversiteyi kazanmış, bir de sevgili yapmış. Siz haaalaaa Tavsiye verin :KK53:

Kızlar ben 17 yaşında 11.sınıf öğrencisiyim.Ben kendimi bildim bileli bakımsız bi kız oldum.Şimdi de öyle artık değişip çok güzel bi kız olmak istiyorum.Bakım nasıl yapılır onu da kısmen biliyorum ama benim asıl meselem şu ilk önceliğim zayıflama isteğim boyum 164 ve kilom 70-72 arasında değişiyo daha önce 64'e kadar inmiştim geçen sene ama geri aldım (depresyon gibi bişey geçirmiştim aah aşk acısı) sizce kaç kilo olmalıyım.Sürekli diyet yapan bi insanım ama bi türlü beceremedim belki 100 diyet yaptım şimdiye kadar.arkadaşlarım yüzümün güzel olduğunu söyler ama yuvarlak yüz malum kilodan yüzüm çok geniş durumda ve gıdım var onlar gidince çok daha güzel olucam.Artık bende erkekler tarafından beğenilmek istiyorum platoniklikten bıktım çünkü. Sonra saçlarım kuru omzumda ve cansız onlar için de bakım tüyoları istiyorum,canlar ama bitmedi daha kaşlarım var cidden şekli oval ve ince ben kalınlaşmasını istiyorum ve böylece kavisli almak istiyorum.Bunun için bildiğiniz bişey var mı?.Sonra burun çevremde biraz çillerim var onları biraz azaltmak istiyorum.Sonra gerçekten kilo yüzünden alışverişdenb nefret ederim o yüzden hiç güzel giyinmem artık kilo verip alışverişe çıkmak stil sahibi olmak istiyorummm :) Bu kadar ama en önemlisi kilooo yardımlarınızı bekliyorum canlar hadi pamuk eller klavyelere :):KK55:
Özetle doktora git ve sağlıklı bir diyete başla ablacım, başlayıp geri bırakılan diyetler kiloya sebep olur. Zaten zayıflayınca gerisi gelecek. Boyun uzamaz artık sanırım o yüzden zayıflamalısın. Saç bakımı için de bi kuaförle anlaş. Yüzün genişse bunu makyaj hileleriyle halledebilirsin:KK37::KK5:

Konu sahibi kilo vermiş, 50 kilo olmuş. Kaşlarını badem yağıyla kalınlaştırmış. Saçlarını beline kadar uzatmış, çillerini kontrol altına almış. Üniversiteyi kazanmış, bir de sevgili yapmış. Siz haaalaaa Tavsiye verin :KK53:
Ahahah bide ablacımm dedim benle yaşıt ne biliyim ben benden küçük sandiydim ay ne güldüm :KK70:

hahaha ve ben hala aynı yerdeyim, kendimi mouse ile kesecem :27:

tamam sen de haklısın ama her genç kız beğenilmek ister hele ki benim gibi kendine güveni hiç olmayan insanlar ve ben zaten herşeyden önce kendimi beğenmek için istiyorum güzel olmayı :15:

Mide rahatsizligin yoksa gunde iki defa ac karna turk kahvesi ic ama sekerli icme. Sabahlari haslanmis yumurta ye ve sekerrli islenmis gidalardan elini cek. Normalde tukettigin ekmegin yarisini ye ve yogurt salata eksik etme. Ben bunlari yaptm su an 49-50 arasndayim. Benimde çillerim var biraz. 50 faktorluk gunes kremi sur kki leke gibi gorunmesnler. Kasina sarimsak yada badem yagi sur ve hic alma bi sure iyice ciksin zaten somestr tatili geliyo. Sonra gidip aldirirsin.

Back