sakıncası yoksa merak ettim, yaşın ve bölümün ne? bir de hedefin ne? şimdi gireceğim kazanacağım evin yakınında olacak diyorsun da, en azından kazanmadan okulunu bırakmayacaksın değil mi?
bahsettiklerin iyi birer avantaj. özellikle müstakbel eşin ve ailesi konusu. bir de bölümün de önemli. bazı bölümler çok fazla araştırmaya yönelikken bazılarında ders kitaplarıyla sınırlı oluyorsun çoğunlukla. eğer akademik olarak ilerleyebileceğin bölümler düşünüyorsan çok zor olur.
Ben imam hatip mezunuym yirmi yaşındaym . Önümüzdeki sene evlilik düşünüyoruz. Din kültürü öğretmenligi okuyorum şu an. Ama bölümümden memnun değilm . Kazanmadan okulu asla bırakmayacağım . Ben univ.i terk edip evlenmek ev kızı durumuna düşmek istemiyorum okulumu okumak istiyorum .
onla da bu konuyu görüştüm ve bu sonuca vardık beş altı yıl görüşmeler bize göre değil o yüzden sınava yeniden girip başka bi bölüm kazanacagm muhtemelen sozelden bi bölüm olacak. Coğrafya edebiyat gibi. Akademik olarak ilerlemeyi düşünmüyorum mezun olunca hemen kpss ile uğraşmayi düşünüyorum .