• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyken okuyanlar var mı

sakıncası yoksa merak ettim, yaşın ve bölümün ne? bir de hedefin ne? şimdi gireceğim kazanacağım evin yakınında olacak diyorsun da, en azından kazanmadan okulunu bırakmayacaksın değil mi?

bahsettiklerin iyi birer avantaj. özellikle müstakbel eşin ve ailesi konusu. bir de bölümün de önemli. bazı bölümler çok fazla araştırmaya yönelikken bazılarında ders kitaplarıyla sınırlı oluyorsun çoğunlukla. eğer akademik olarak ilerleyebileceğin bölümler düşünüyorsan çok zor olur.

Ben imam hatip mezunuym yirmi yaşındaym . Önümüzdeki sene evlilik düşünüyoruz. Din kültürü öğretmenligi okuyorum şu an. Ama bölümümden memnun değilm . Kazanmadan okulu asla bırakmayacağım . Ben univ.i terk edip evlenmek ev kızı durumuna düşmek istemiyorum okulumu okumak istiyorum .
onla da bu konuyu görüştüm ve bu sonuca vardık beş altı yıl görüşmeler bize göre değil o yüzden sınava yeniden girip başka bi bölüm kazanacagm muhtemelen sozelden bi bölüm olacak. Coğrafya edebiyat gibi. Akademik olarak ilerlemeyi düşünmüyorum mezun olunca hemen kpss ile uğraşmayi düşünüyorum .

Ben imam hatip mezunuym yirmi yaşındaym . Önümüzdeki sene evlilik düşünüyoruz. Din kültürü öğretmenligi okuyorum şu an. Ama bölümümden memnun değilm . Kazanmadan okulu asla bırakmayacağım . Ben univ.i terk edip evlenmek ev kızı durumuna düşmek istemiyorum okulumu okumak istiyorum .
onla da bu konuyu görüştüm ve bu sonuca vardık beş altı yıl görüşmeler bize göre değil o yüzden sınava yeniden girip başka bi bölüm kazanacagm muhtemelen sozelden bi bölüm olacak. Coğrafya edebiyat gibi. Akademik olarak ilerlemeyi düşünmüyorum mezun olunca hemen kpss ile uğraşmayi düşünüyorum .

o zaman her şey yolunda gözüküyor. bazı okullar hazırlığı zorunlu yapıyor. tercih döneminde yazdığın okulların hazırlığı olup olmadığına dikkat et ummadığın bir şekilde bir de 5 yıla çıkmasın. dediğim gibi şimdilik önemli engeller gözükmüyor umarım her şey yolunda gider. :) sevgiler. :)

o zaman her şey yolunda gözüküyor. bazı okullar hazırlığı zorunlu yapıyor. tercih döneminde yazdığın okulların hazırlığı olup olmadığına dikkat et ummadığın bir şekilde bir de 5 yıla çıkmasın. dediğim gibi şimdilik önemli engeller gözükmüyor umarım her şey yolunda gider. :) sevgiler. :)

Teşekkür ederim yardımın için inşallah her şey yolunda gider :)

Ben 2bucuk ay sonra evleniyorum ve aciktan okuyorum isletme :) nisanlim orta okul mezunu iyi bir meslegi var. Aile sorunlarimdan orgun öğretim okurken son yilimda birakmak zorunda kalmistim. Ancak simdi aciktan olarak yeniden okuyabilme fırsatı buldum. Nisanlim destekliyor mutlu oluyor okumam konusunda. Aof oldugu icin evliligime engel veya sorun olmayacagini dusunuyorum.. orgun olarak okumayi sormussunuz siz. Benim fikrim esiniz de destekliyor ve anlayisliysa hersey cok guzel olur sizin icin. Sonucta günümüzde kadin da calisiyor cogunlukla ailelerde. Ise gitmek gibi bi durum olacak derslere gitmeniz :) umarim hersey guzel olur rabbim yolunuzu acik etsin.

Ben de 2015 agustosta evleniyorum nasipse,okulum bitmemiş oluyor.yürütebilcegmi düşünüyorum

Ben 2bucuk ay sonra evleniyorum ve aciktan okuyorum isletme :) nisanlim orta okul mezunu iyi bir meslegi var. Aile sorunlarimdan orgun öğretim okurken son yilimda birakmak zorunda kalmistim. Ancak simdi aciktan olarak yeniden okuyabilme fırsatı buldum. Nisanlim destekliyor mutlu oluyor okumam konusunda. Aof oldugu icin evliligime engel veya sorun olmayacagini dusunuyorum.. orgun olarak okumayi sormussunuz siz. Benim fikrim esiniz de destekliyor ve anlayisliysa hersey cok guzel olur sizin icin. Sonucta günümüzde kadin da calisiyor cogunlukla ailelerde. Ise gitmek gibi bi durum olacak derslere gitmeniz :) umarim hersey guzel olur rabbim yolunuzu acik etsin.

Evet haklısınız inşallah iyi olur her şey

acıktan okuyorum 6 nisanda düğünüm düğünümden on gün sonra sınavım var:37:

mrb.Bende örgün eğitimde okuyorum hemde evliyim.Eşimle tanıştığımız zaman üniversite okuyordum başka bir ilde. Onun için bıraktım.Evlenince de hemen sınava girdim ve kazandım.Hiçbi zorluğunu görmedim ama çocuk varsa sıkıntı olabilir.Hemde uzatmayı düşünüyorum yüksek lisans bile yapıcam Allah izin verirse..Çalışmayan bayanlar için süper bişey bence insanın hergün yeni bişeyler öğrenmesi evin içine tıkılıp kalmaması süper..

bende eylülde evleniyorum bir yıl daha okula gidicem son yılım okulda çok zorlicağını düşünmüyorum

Ben bir iki yillik bitirdim evliyken simdide hukuk fakultesinde okuyorum.ayni zamamda calisiyorum ve bebegim var;):)

Bende sözlüyüm ve universite 2.sinifta evlenmeyi dusunuyoruz ama ikimizde okuyo olucaz ve ayni zamanda calisicaz cok fazla zorlugu olur mu sizce ?

Ben bir iki yillik bitirdim evliyken simdide hukuk fakultesinde okuyorum.ayni zamamda calisiyorum ve bebegim var:KK66::)
Benım hayalim hukuk yada psikolojı ama bebeğim var su an bır kac yıl sonra tabi zor olmuyor mu

Universite ikinci sinifta evlendim. Ve benimle beraber siniftan 5 kisi daha o sene evlendi. Baya sinifca kismetimiz acikti yani:oops:benım soyle bı artım oldu esımle aynı sınıfta okuduk uc sene beraber mezun olduk. Ben olamadım ıkı dersım kaldı o ayrı mesele..3 aylık hamıleyken okula gıttım geldım.

Back