Evliyken eski sevgili düşüncesi

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.573
6.466
358
35
Merhabalar
Gün içinde zerre aklıma gelmemesine rağmen dönem dönem eski sevgilimi rüyamda görüyorum. Haliyle de günümü de etkiliyor. Uykularım bı garip oluyor.

Rüyalarımda denk geliyor, karsilasip konuşuyor oluyoruz. Aşırı heyecanlanıyorum mutlu oluyorum filan hatta.
Oysa ki zamanında onun tarafindan aldatıldım ve onu terk ettim, evet sevmiştim de ama sonra eşimi tanıdım evlendim. Eşimi de çok seviyorum. Rüyalarımda da evliyim. Eşim görmeden eski sevgiliyle konuşmak istiyorum gizli gizli filan. Çok yıpratıcı oluyor gerçekten. Bir duygu yok içimde, adamı görmüyorum bile.

Aradan geçmiş 11-12 yıl. Böyle birşey yaşayıp kurtulan oldu mu? Eşime karşı da kendimi kötü hissediyorum. O yaşasa ben üzülürdüm yani.

Bazen hiç olmuyor bazen üst üste haftalarca görüyorum. Yıllardır da devam ediyor böyle 😔

Beynimiz zamanında kapatamadığımız yaraları kendi kendine kapatmaya, çözemediğimiz problemleri kendi kendine çözmeye çalabiliyor. Aldatılmanız zamanında sizin için zor olmuştur elbet, ister istemez etkilenmişsinizdir. Şimdi stresli bir dönemdeyseniz veya özgüven problemleri yaşıyorsanız eski hislerinizi gündeme getirip kendi kendine çözmeye çalışıyor bilinçaltınız. Ben olsam böyle düşünürüm. Eski sevgiliden tamamen bağımsız

Vesvese bunlar.

Başına gelen oldu mu demişsin evet oldu bizzat ablamın başına geldi.

Sonu ne oldu peki? Açığa çıktı... 2 yuva da dagilacakti... Allah merhamet etti toparladilar.

Sakın sakın sakın. Aklınıza bu kötü düşünceleri almayın.
Nasi aciga cikti?

Nasi aciga cikti?

Kabus gibi günlerdi. Yıllarca bu düşünce ile geldi gitti beyni. Derken Bir gün karşılaşıyorlar. Mesajlaşmaya başlıyorlar. Sahte Instagram hesabı vs açıyorlar. Baya baya konuşuyorlar onlinedan.

Sonra evde degilim diye yalan söylüyor adam. Ablam da evde değil nasılsa diye aramış. O an karısı açıyor adamın telefonu.
Yakalanmaları bu şekilde.

Sonrası çok feci.

Merhabalar
Gün içinde zerre aklıma gelmemesine rağmen dönem dönem eski sevgilimi rüyamda görüyorum. Haliyle de günümü de etkiliyor. Uykularım bı garip oluyor.

Rüyalarımda denk geliyor, karsilasip konuşuyor oluyoruz. Aşırı heyecanlanıyorum mutlu oluyorum filan hatta.
Oysa ki zamanında onun tarafindan aldatıldım ve onu terk ettim, evet sevmiştim de ama sonra eşimi tanıdım evlendim. Eşimi de çok seviyorum. Rüyalarımda da evliyim. Eşim görmeden eski sevgiliyle konuşmak istiyorum gizli gizli filan. Çok yıpratıcı oluyor gerçekten. Bir duygu yok içimde, adamı görmüyorum bile.

Aradan geçmiş 11-12 yıl. Böyle birşey yaşayıp kurtulan oldu mu? Eşime karşı da kendimi kötü hissediyorum. O yaşasa ben üzülürdüm yani.

Bazen hiç olmuyor bazen üst üste haftalarca görüyorum. Yıllardır da devam ediyor böyle 😔
Hayatımızda böyle temalı konular çok var. Tv- sosyal medya hatta kk da bile çok fazla bu konu dönüyor tamamen bilinç altı. Gördüğünüz rüya için de kendinizi suçlamayın. Bu akşam bunu göreyim diye uyumuyoruz ki.

Kabus gibi günlerdi. Yıllarca bu düşünce ile geldi gitti beyni. Derken Bir gün karşılaşıyorlar. Mesajlaşmaya başlıyorlar. Sahte Instagram hesabı vs açıyorlar. Baya baya konuşuyorlar onlinedan.

Sonra evde degilim diye yalan söylüyor adam. Ablam da evde değil nasılsa diye aramış. O an karısı açıyor adamın telefonu.

Sonrası çok feci.

Bu yıl açığa çıktı. Boşanicam ben yeter ki sen boşan deyip durmuş ablama. Bu yakalanma mevzusu olunca Adam her şeyi ablamın üzerine yıkmış karısı bırakmasın diye. İşte bana sadece cevap atabilecek bir kadın o olduğu için ona yazdim gibi şeyler söyleyerek.

Merhabalar

Rüyaları bilinç altımız üretiyor muhtemelen sende büyük izler bırakmış onu affedememiş olmanda bunu tetikler sana ne yapmış olursa olsun yürekten affet ve onu sevgiyle zihninden uğurla yoksa sürekli devam edecektir geçmişimizi fark etmeden ısıtıp ısıtıp önümüze getiriyoruz çünki içten içe hala kabule geçemediğimiz olgular var....

Sonrası çok feci.
Baya baya ablan aldatmış.

Rüyalar bilimsel olarak çözülebilmiş değil. Ama sizin ki cok garipmiş cidden üst üste haftalarca görmek. Ben de cok korkunc kötü rüyalar görüyorum ama üstünde durmuyorm.

Aldatildiktan sonra kendisiyle yuzlestiniz mi? Intikam istegi duyduysaniz, intikam alabildiniz mi?
Sizi aldattigi kadinla mi evlendi?

Bir sekilde o adamla ilgili yarim kalmis bir sorun bilincaltinizda sizi kovaliyor olabilir. Bir dusunun.

Baya baya ablan aldatmış.

Evet ve bize hiç söylemedi. Haberimiz yoktu. Olsaydı asla yaptirtmazdik. Farklı şehirde yaşadığım için konu açığa çıktığında öğrendim. Silahlar falan girdi araya. O gün söyledi yardım edin diye anca.

Sonrası çok feci.
Sonra nasil ikna ettiler esleri bosanmamaya?

Bu yıl açığa çıktı. Boşanicam ben yeter ki sen boşan deyip durmuş ablama. Bu yakalanma mevzusu olunca Adam her şeyi ablamın üzerine yıkmış karısı bırakmasın diye. İşte bana sadece cevap atabilecek bir kadın o olduğu için ona yazdim gibi şeyler söyleyerek.
Enişten naptı?

Evet ve bize hiç söylemedi. Haberimiz yoktu. Olsaydı asla yaptirtmazdik. Farklı şehirde yaşadığım için konu açığa çıktığında öğrendim. Silahlar falan girdi araya. O gün söyledi yardım edin diye anca.
Ne diyecekti kocamı aldatıyorum mu ? Kocası affetmis bir şey diyemem ama ablan artık ağzıyla kuş tutsa boş. Kocası artık tuvalet paspasi kadar değer vermez.onun yerine şerefiyle bosansa daha iyiydi. Gene adam büyüklük yapmış ben bosarsam ailesi de bakmaz buna demiş affetmis.

Sonra nasil ikna ettiler esleri bosanmamaya?

Ablam kendisi yakalanmadan itiraf etmiş enişteme. Kadın beni tehdit ediyor demiş. Kadın açığa çıkmadan önce buradan tasinacaksin yoksa herkese eşine ailene söylerim diyor. Ablam tehdit olunca enişteme anlatıyor olayı.
Kadın konusma SS lerini bulmuş falan. Eniştem göster diyor yok gosteremem diyor. Ama herhalde bu yalan çünkü elinde olsa mutlaka gösterirdi.

Sonra kadını arıyorlar eniştem küfür ediyor adama da karısına da baya. Ablamin bir tanidigi Silahlı adam gönderip adamı aldırıyor evinden.

Silahlarla heralde. Öyle yazmış.
Hayır karşı tarafın da 2, çocuğu var ablamın da 2. Eniştem valizi falan almış gidiyormuş ablam yalvar yakar günlerce ağlamış. Arkadaşları öyle. Vs...

Öyle döndürmüş eve.

Back
X