- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
- Konu Sahibi Yalnizkalp_28
-
Macera diyerek neden böylesi büyük bir yanlışı masumlaştırıyorsunuz? Macera arıyorsa gitsin bungee jumping yapsın.Merhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?
Hey beyler neden kimse cevap vermiyor size soruyor eyyy fake hesaplar dökülün ortayaMerhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?
Beyler miii? Bey nerede yahu?
SANA SON KEZ ALDANDIM!!! BEYLER !!! (Şarkı sözü)
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
O değil de ben 2 sene önce yanlışlıkla erkek grubuna girmiştim sonra kovdular çok utanıyorum şimdi de aklıma geldi sizin yüzünüzden Allah sizi ne yapmasın konu sahibi emi! Ay bildiğin kul hakkı ya
Bu taktik şahane. Kaçacak yeri olmaz lakin, sonrasında boşanacaksan iyice bu topa gir. Yoksa vur yüzüne vur burnundan getir yap birşeyler ders ver..Sessizliğini koruma, maceraya ortak ol. O sitelerdeki nickini al, sen de üye ol ve mesajlas eşinle.
Beyler miii? Bey nerede yahu?
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
O değil de ben 2 sene önce yanlışlıkla erkek grubuna girmiştim sonra kovdular çok utanıyorum şimdi de aklıma geldi sizin yüzünüzden Allah sizi ne yapmasın konu sahibi emi! Ay bildiğin kul hakkı ya
Ne ukala ne saçma bir yorum.Beyler miii? Bey nerede yahu?
Arkadaşlar bu mesajdan bişey Anlayan var mı?Beyler miii? Bey nerede yahu?
Yorumdan ben de birşey anlamadım ama gıcık etme özelliği var okudukça gıcık oluyorumArkadaşlar bu mesajdan bişey Anlayan var mı?banada anlatın lütfen
Problem bende değil o zaman ohhh çok sevindim sağol arkadaşımYorumdan ben de birşey anlamadım ama gıcık etme özelliği var okudukça gıcık oluyorum
Merhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?
Yok yok merak etmeProblem bende değil o zaman ohhh çok sevindim sağol arkadaşım
Hani ameliyat için narkoz alırsınız da sonrasında uyanma evresi Allah ne verdiyse konuşursunuz ya. Heh işte o evrede eline telefon verilmiş olabilir.Arkadaşlar bu mesajdan bişey Anlayan var mı?banada anlatın lütfen
Bayan dedin geliyor terlikNe ukala ne saçma bir yorum.
Aklınızı masanın üstüne mi bıraktınız yorumu yaparken.
Bayılırsınız laf cımbızlamaya bayan çok doğrular!
Olayı ne kadar güzel özetledin..Hani ameliyat için narkoz alırsınız da sonrasında uyanma evresi Allah ne verdiyse konuşursunuz ya. Heh işte o evrede eline telefon verilmiş olabilir.
Yaşasın FEMİNİZM !!!Bayan dedin geliyor terlikihh ben de laf cımbızladım
JsjsjsjsBayan dedin geliyor terlikihh ben de laf cımbızladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?