- 23 Ağustos 2020
- 15
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Yalnizkalp_28
-
erkek de varmisBurası kadınlar kulübü değil mi? Ben mi yanlış geldim?
Sessizliğini koruma, maceraya ortak ol. O sitelerdeki nickini al, sen de üye ol ve mesajlas eşinle.Merhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?
Kocana sor. Senin evli beyin gibi macera arayisina giren birini burada bulamazsin cunkuMerhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?
Öncelikle evlilikte eşlerin bu benim özelim deme durumu yoktur o yüzden şifre olsa bile karşılıklı biliniyo ve telefonumu istediğinde no kullaniyo bazen ben onun telefonunu kullanıyorum byani yakından kimin telefonu varsa onun ki o an kullanılır hiç birimiz bu konuda birbirimizi sinirlamayiz. O yüzden eğer rahatsız olduğum bir şey olursa sessiz kalmam.Merhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?