- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
evlendıkten sonra unıversıteyı kazandım bende hıc aklımda yoktu sınavlara gırdım bı baktım kı unvtedeyımm sons senedeyım nasıpse...valla ılk yıl esım benımle aynı ıldeydı benden rahatı yoktu anne babadan ıyı vallla eşinle aynı evdesın ....ama ne zaman esımın tayını baska ıle cıktı annemlerle kaldımm ozaman evımın degerını anladım son senedeeyım sımdı esım okudugum ile gelıyor...sonunda ınsallah gene evımde okuyacagım:):)yuksek lısans ta dusunuyorum okumaya devam
seninki de bayağı zor olmuş ya, evlisin, okuyorsun ve eşin yanında değil...
burdaki tüm bayanların umarım notları hep yüksek, sınavları hep başarılı, kalemleri kılıç gibi keskin olur. sınıf birincilikleri, en yüksek notlar, sınavda dereceleri olur İnşallah. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ooo buraya yazan arkadaşlar çoğalmışkaydirigubbakcemile5
bana da çevremden neden işini ayarlamadan evleniyosun falan diyenler olmuştu, ama çok şükür hiç sıkıntı çekmedima.s pazartesi 1 yıl olacak evleneli, ve ben hala hakimlik sınavlarına hazırlanan ev hanımı avukat modumdayım:roflol: aralıktaki sınavda olacak inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: hepinizin dualarını bekliyoruma.s.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
slm kızlar şükür hafat sonu geldi evdeyim...
birzadan bende ing calışıcam...sonrada flm seyredicem herkze keyifli bi hafsa sonu diliyorum sevgi ile kalın byeeeeeeeeeeee
emekleriniz boşa gitmesin ,evlenınce birde çocuklar yanı ben pek okumayı düşünmüyorum fakat bir iş olsada keşke çalışsam
yalnız kızlar sunu belırtmek ıstıyorum ılk sene okulda evlı oldugum ıcın cok elestırı almıstım neymiş efendim milletin önünü kapıyormuşum..hak yiyormuşum evliymişim evimde oturacakmışım okuyacaksam neden evlenmişim ..evlendıysemde kımsenın ekmegıne manı olmayacakmısım...bu sözler yüzünden o kadar çok tartıştım ki bırakın okuldaki insanları kendi akrabalarımla bilee....bu tip insanları çekemez halleride kınıyorum bu benim kısmetimse kimse buna mani olamaz nice rahatı yerinde olup ama nasibinde olmayıp kazamayan var......hala bu tavırları hissediyorum ...alese başvurdum sınava girdim gene aynı sorunla karşı karşıya kaldım.......ne meraklıymış insanlar başarıyı taşlamaya.....
yalnız kızlar sunu belırtmek ıstıyorum ılk sene okulda evlı oldugum ıcın cok elestırı almıstım neymiş efendim milletin önünü kapıyormuşum..hak yiyormuşum evliymişim evimde oturacakmışım okuyacaksam neden evlenmişim ..evlendıysemde kımsenın ekmegıne manı olmayacakmısım...bu sözler yüzünden o kadar çok tartıştım ki bırakın okuldaki insanları kendi akrabalarımla bilee....bu tip insanları çekemez halleride kınıyorum bu benim kısmetimse kimse buna mani olamaz nice rahatı yerinde olup ama nasibinde olmayıp kazamayan var......hala bu tavırları hissediyorum ...alese başvurdum sınava girdim gene aynı sorunla karşı karşıya kaldım.......ne meraklıymış insanlar başarıyı taşlamaya.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?