Evliyken başkasına aşık olmak..

Hadi bir kere engellendiniz gururunuza yediremediniz yanlış anlaşıldınız diyelim tekrar engellenmişsiniz. Fake hesaptan adama asılmak nedir? Ki cidden adam kendi engellediyse de eşi şüphelendiyse de yerinde bir şüphe olmuş, iş için falan hayran değilmişsiniz belli ki. O kadın sizden bahsediyordur insanlara, evli bi kadın kocama asıldı diye. Adam, anlatıyordur, kadını iki kez engelledim peşimi bırakmadı oğluuum aşık bana aşık, diye hava atıyordur. Kendinize yakıştırıyor musunuz böyle muhabbetlere meze olmayı gerçekten? Siz adamla flört de etmiyorsunuz farkındaysanız, bu bariz asılmak. O da durmuş durmuş sonunda karşılık vermiş, çok da sadık değilmiş demek ki. Kime aşık olduğunuzu seçememiş olabilirsiniz, evliliğinizde mutsuz olabilirsiniz ama kendinizi böyle rezil etmeseniz keşke. İşin etik boyutunu geçtim, kendinizi bu konuma düşürmenize üzüldüm.

Tek iletişim şekli "eşimle aramda 2 yıldır cinsel ve normal bir ilişkimiz yok" olan biri için zor bir soru olacak ama ar, namus, edep, haya, had gibi kelimeler hakkında fikriniz var mı?

Bu olayın aşk neresinde? Ne tuhaf saçmasapan hayatlar yaşıyorsunuz yahu.
Aileleriniz size hiç bir değer yargısı katmıyor mu?

Şu evli insanlarla takılıp 'eşiyle arası iyi değil ama' bahanesine sığınanlar da ne bileyim..

Öyle bile olsa birlikte olduğunuz ya da olmaya çalıştığınız insan iyi gitmeyen evliliğini bitirecek cesareti bile olmayan bir ödlek, haberiniz olsun. Gerçi bu da klişe erkek yalanlarından biridir, biliyorsunuzdur herhalde 🤦🏻‍♀️

Ya tamam buda ihtiyac dimi 2 yil uzun sure falan ama bosan o zaman bosan ve git baska bekar adamlara bak!!!

Yasaklar her zaman çekici gelir ama. Boşanmaya cesaret edemez. Çocuğunu bahane gösterir ama evli bir adamın peşinde koşmaya ayartmaya cesaret eder hemde çocuğunu 1 dkka düşünmeden.

Allahım nasıl bir millet olduk.
Bu çağdan bu insanlardan nefret ettim, tiksinti geldi.

Biliyorum şimdi bana nefret sitem edeceksiniz. Çünkü çok büyük konuştum çevremde böyle olan insanları yargıladım hatta sinirlenip arkadaşlığımı kestim.Ben bir aşçıyım oda çok iyi bir baş şef aynı semtte çalışıyoruz işyerlerimiz birbirine 15 dakika ben onu canlı olarak gördüm ama o beni görmedi internetten sadece. Görüşmek tecrübelerini dinlemek istedim bu yola baş koyduğum için tamam tabilki dedi sonra numarasını falan verdi gelince ara beni diye sonra o gün gidemedim işyeri ile alakalı durum oldu ben de yazdım falan hayranlığımı belirttim benlik bir sorun yok ama eşim rahatsız olabilir demişti sonra engellendim çok kötü oldum. Mesaj attım telefondan yanlış anlaşıldığımı zaten evli olduğumu iş ile ilgili hayranlığımın olduğunu belirttim ve oradan da engellendim. Aradan geçti 1aydan fazla fake hesabımdan bakıyordum işyeri onun fotosunun paylaşmış çok geçmiş olsun dönmenizi bekliyoruz vs vs ben de neredeydiki yazdım fake hesaptan kendisi bana yazmıs ameliyat oldum falan filan tabi kahroldum içimi anlatamam bu arada aynı memleketliyiz sordum nasılsınız talan filan sonra aynı semtte çalışıyoruz falan dedim kendinizi gizlimi tutacaksınız dedi söylerimde yine engelleneceğim galiba yazdım güldü
Benim basıl olduğumu sordu
Şimdi ne paylaşırsam rakip edip bakıyor
Tahminim ve duyumlarım eşiyle arası iyi değil benimde iyi değil çok mutsuzum ama bir çocuğum Var3 yaşında aklımdan kalbimden hiç gitmiyor.. ne yapacağım böyle bilmiyorum kendimi suçluyorumn üzülüyorum sonra ağlama krizlerine giriyorukm ne yapacağımı hiç bilmiyorum

Boşanmak istiyorum eşimle aramızda 2 yıldır bir beraberlik Yok

Bak kardeş kocanla sevişgen durumun yoksa al bebenide çık git o evden.
Böyle saçma salak bahanelerinde arkasına sığınma sakın.

üşenmedim tüm konularınızı okudum
bence sizin ciddi mental problemleriniz var, kırıcı olma anlamında söylemiyorum.
eşiniz sizi sevmediğini düşünüyorsunuz ve sizin bazı yerlerinizi beğenmediğini söylemiş, siz de estetik ameliyat olmuşsunuz geçenlerde.
Yani sizin kendinize olan öz saygınız kaybolmuş. Kendinizi sevdiğinizi çok düşünmüyorum açıkçası. Apaçık karşınızdaki kişiye duyduğunuz da aşk değil, daha adamla doğru düzgün konuşmamışsınız bile, bir de üstelik engellenmişsiniz hem de defalarca. Buna rağmen vazgeçmemişsiniz. Bence mutsuz olduğunu "duyduğunuz" bir aileyi parçalamadan önce kendinizi diğer tüm alanlarda bir tedavi ettirin. Bir doktora gidin, randevu alın. Yaşadıklarınızı anlatın. Gerekirse ufak dozda ilaç verir size, kendinize uzaktan bir bakabilme şansınız olur.
bütün normları çocuğunuzu soktuğunuz, eşini soktuğunuz durumu bir tarafa bıraksak bile bu adamın size gösterdiği "sahte" ilgiden bir süre sonra terk edilince daha da büyük bir açmazın halinde bulacaksınız kendinizi. Yazık, daha yolun çok başındayken hemen HEMEN! bırakın bu işleri, kendinize yönelin biraz ruhsal tedavi, eğer inançlıysanız biraz inancınız doğrusunda şeylere yönelin. Ruhani bir tedavi edin kendinizi.

Biliyorum şimdi bana nefret sitem edeceksiniz. Çünkü çok büyük konuştum çevremde böyle olan insanları yargıladım hatta sinirlenip arkadaşlığımı kestim.Ben bir aşçıyım oda çok iyi bir baş şef aynı semtte çalışıyoruz işyerlerimiz birbirine 15 dakika ben onu canlı olarak gördüm ama o beni görmedi internetten sadece. Görüşmek tecrübelerini dinlemek istedim bu yola baş koyduğum için tamam tabilki dedi sonra numarasını falan verdi gelince ara beni diye sonra o gün gidemedim işyeri ile alakalı durum oldu ben de yazdım falan hayranlığımı belirttim benlik bir sorun yok ama eşim rahatsız olabilir demişti sonra engellendim çok kötü oldum. Mesaj attım telefondan yanlış anlaşıldığımı zaten evli olduğumu iş ile ilgili hayranlığımın olduğunu belirttim ve oradan da engellendim. Aradan geçti 1aydan fazla fake hesabımdan bakıyordum işyeri onun fotosunun paylaşmış çok geçmiş olsun dönmenizi bekliyoruz vs vs ben de neredeydiki yazdım fake hesaptan kendisi bana yazmıs ameliyat oldum falan filan tabi kahroldum içimi anlatamam bu arada aynı memleketliyiz sordum nasılsınız talan filan sonra aynı semtte çalışıyoruz falan dedim kendinizi gizlimi tutacaksınız dedi söylerimde yine engelleneceğim galiba yazdım güldü
Benim basıl olduğumu sordu
Şimdi ne paylaşırsam rakip edip bakıyor
Tahminim ve duyumlarım eşiyle arası iyi değil benimde iyi değil çok mutsuzum ama bir çocuğum Var3 yaşında aklımdan kalbimden hiç gitmiyor.. ne yapacağım böyle bilmiyorum kendimi suçluyorumn üzülüyorum sonra ağlama krizlerine giriyorukm ne yapacağımı hiç bilmiyorum
şuan bir boşluktasınız ve kalbiniz size oyun oynuyor, silkelenin, mutluluğu dışarda aramak yerine eşinizle aranızı düzeltin

Öncelikle "kocamla aram iyi değil" yalanının arkasına sığınmayın?
Belli ki kocanız sevmiyor, istemiyorsunuz ki gözünüz başkasında
Madem kocanıza aşık değilsiniz boşanın, evli bir adamı da yoldan çıkartmaya çalışmayın.
Ayrıca çok yüssüzsünüz, adam sizi zibilyon defa engellemiş hala yüssüz gibi yazmaya devam etmişsiniz,bir kadın sizin evli kocanıza göz dikse burada ona ne laflar ne hakaretler saydırırdınız.
Sinir oluyorum böyle tiynetsiz insanlara.
Biraz kendinize sahip çıkın, bir kadının evliliğini bozunca elinize ne geçecek? Mutlu olacağınızı mı zannediyorsunuz?
Ha ayrıca engellendiğini adam emin olun her yerde gövdesini gere gere anlatıyordur "olm bir kadın vaarr evli ama bana aşık yeeeaa" diyip hava yapıyordur, hele karısına anlattıysa vay halinize "kadına bak evli kocama asılıyor" diyerek hakaretler edip sizi komşulara rezil rüsva ediyordur. Biraz daha ileri giderseniz kocanızın dahi haberi olacak bunlardan, ha gayret.

Şuraya yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım çünkü kendimden nefret etmeye başladım biliyorum ne laflar edeceksiniz bana. Çıkmazdayım kimseye derdimi anlatamıyorum hastasıyım tedavimi görmem gerek ilaçmı kullanmalıyım ben ne yapacağım? Ama kurtulmak istiyorum bu durumdan artık ben ben değilim.. eşimle aramızda problemler vardı bi evladımız vae 2 yaşına girecek eşimle aramızda cinsellik Yok denilecek kadar az çocuktan sonra 3 ayda bir belki.. onu arzulamıyorum bi aşk Yok içimde heyecan Yok yoksa evlilikler böylemi? Başka birilerine ilgi duymaya başladım bunu kendime söylerken çok utanıyorum. Ama eşim iyi bir insan bana her konuda destek hatta yüzüm asılsa kötü olur gözleri dolar mutsuz görmek istemiyorum der bugün benim biraz yüzüm asık diye tansiyonu çıktı seni çok seviyorum diyerek ağlamaya başladı ailesinin yanında... İnan'ın çıkmazdayım. Piskolejik sorunlarım çocukluğumdan beri var ama eşimi çok mahfeetim ben ne zaman biraz sinirli biraz üzgün olsam oturur ağlar ve ben ona ağlarken bişey hissetmedim.. böyle bi adama karşı birşey hiisetmiyorum bugün benim için ağlayışı beni çok üzdü ya allla rızası için bi kardeşiniz olarak yol gösterin

Bu arada hanımlar konu sahibinin ilk başkasına salça oluşu değilmiş bu.
Bakınız önceki konusu.
Eşi de aman aman çok kötü bir insan değilmiş, burada çok iyi ama ben mahfettim diyorsunuz, adamın hayatını mahfetmeye ne hakkınız var?

Bu arada hanımlar konu sahibinin ilk başkasına salça oluşu değilmiş bu.
Bakınız önceki konusu.
Eşi de aman aman çok kötü bir insan değilmiş, burada çok iyi ama ben mahfettim diyorsunuz, adamın hayatını mahfetmeye ne hakkınız var?

umarım fake hesaptır bu
adamcağıza cidden üzüldüm şimdi vallahi

Kocanıza ayrı,adamın karısına ayrı yazık.
Adam da istemem yan cebime yapıyor sanırım.
Sevmiyorsan boşan kardeşim.
Cocuğunun yüzüne nasıl bakıyorsun?

Sizin gibi insanlar yüzünden bizimde insanlara olan güvenimiz yıkılmak zorunda değil eşiyle problemi varsa bu seni bağlamaz sen eşinle mutlu değilsen ayrıl ve kendine göre kendin gibi biriyle birlikte ol evli ama sözde mutsuz Bi adamla değil!!!!!

X