Evliyken başkasına aşık olmak..

Karisini aldatmaya niyetlenen hic bir adam zaten mutluyim demez. Ya bosanicaz ya mutsuzuz der.. kocaniz yapsa buraya gelir beddua eder,kin kusarsınız . Boşansan bile evli bir adamdan uzak dur.. hadi de ona ikimizde bosanalim diye bakalim senin pesinden gelecek mi. Yatagina girdigin kocana yazik,igrencsiniz..

Zoru seven insan önce kendi evladı için evliliğini kurtarmayı dener. Olmadı mı boşar kocasını evladıyla yeni bir hayat kurar, kendi ayakları üzerinde durabilen kadınlar zoru seven kadınlardır. Böylesi değil.
Bunu anlasa evliliğine çocuğuna dört elle sarılır. Hatunun derdi uçkur sevdası. Gözü çocuk mu görür karşı tarafın evli olduğunu mu?

İkiniz de yuvanizi yiktiktan sonra mutlu olacağınızı düşünüyor musun gerçekten ??? İradenize sahip çıkın kendinizi de adamı da gazlamayın valla sizlere değil de çocuklara üzülüyorum yoksa büyüklerin ne hali varsa görsün

Gerçekten yazık! Bir kadının en büyük düşmanı yine kadındır dememişler boşa! Bu konunun üzerine insanların size ağlamayın gidin konuşun eşinizi aldatın mutlu olun yeter ki demesini bekleyerek açmadınız umarım? Vicdan denen şey rahatsız etmiyor mu sizi? Yoksa bu şekilde mi vicdanınızı susturmaya meylediyorsunuz? İki yıldır mutsuz bir evlilik dahi olsa başkasının nikahı altındasınız. Değil fake hesapla takip etmek göz ucuyla bile bakmamanız gerekirdi ama buda karakter meselesi. Siz en iyisi kendinizi tedavi ettirin milleti de sürüklemeyin. Zira şeytana uydum demek bile yersiz bu durumda. Şeytan bile azapta!

Metres olmayı kabul etmek, yuva dağıtmayı marifet saymak , bunu kendi karaktersizligine değil büyük konuşmaya bağlamak içler acısı.

Hele bu kişi anneyse yazıklar olsun. Kendi çocuğunun yuvasını yıkıyor metres olmak uğruna.

Mutsuz evliliklerinizin arkasına sığınıp elin kızının/oğlunun hakkına girmeyin. Yazık değil mi sizin eşinize, onun eşine. Ne demek evliliğinde mutlu değil.
Mutlu olmamak aldatmayı mı gerektiriyor?

Hiç konuyu yumuşatmayın Yok kınardım Yok bilmem ne yapardım nasıl oldu bilmiyorum. Elin adamından size ne. Sizdeki sizi mutlu etmiyorsa ayrılın. Aynı teraneler. Karısıyla arası iyi değilmişmişmiş. sanane. Değilse değil. Sonuçta evliler. Sanane.

kocamla aram iyi değil diyorsun kinamiycam ama bu adamı tanımıyorsun bile. Bununla aranın iyi olacağına garanti mi var? adamin bastaki tavrı helal olsun sonra kanına girmişsiniz maalesef. Sizde farkindasiniz yanlis olduğunu madem dediğiniz kadar seviyorsunuz onu da yanlisa suruklemeyin

Biliyorum şimdi bana nefret sitem edeceksiniz. Çünkü çok büyük konuştum çevremde böyle olan insanları yargıladım hatta sinirlenip arkadaşlığımı kestim.Ben bir aşçıyım oda çok iyi bir baş şef aynı semtte çalışıyoruz işyerlerimiz birbirine 15 dakika ben onu canlı olarak gördüm ama o beni görmedi internetten sadece. Görüşmek tecrübelerini dinlemek istedim bu yola baş koyduğum için tamam tabilki dedi sonra numarasını falan verdi gelince ara beni diye sonra o gün gidemedim işyeri ile alakalı durum oldu ben de yazdım falan hayranlığımı belirttim benlik bir sorun yok ama eşim rahatsız olabilir demişti sonra engellendim çok kötü oldum. Mesaj attım telefondan yanlış anlaşıldığımı zaten evli olduğumu iş ile ilgili hayranlığımın olduğunu belirttim ve oradan da engellendim. Aradan geçti 1aydan fazla fake hesabımdan bakıyordum işyeri onun fotosunun paylaşmış çok geçmiş olsun dönmenizi bekliyoruz vs vs ben de neredeydiki yazdım fake hesaptan kendisi bana yazmıs ameliyat oldum falan filan tabi kahroldum içimi anlatamam bu arada aynı memleketliyiz sordum nasılsınız talan filan sonra aynı semtte çalışıyoruz falan dedim kendinizi gizlimi tutacaksınız dedi söylerimde yine engelleneceğim galiba yazdım güldü
Benim basıl olduğumu sordu
Şimdi ne paylaşırsam rakip edip bakıyor
Tahminim ve duyumlarım eşiyle arası iyi değil benimde iyi değil çok mutsuzum ama bir çocuğum Var3 yaşında aklımdan kalbimden hiç gitmiyor.. ne yapacağım böyle bilmiyorum kendimi suçluyorumn üzülüyorum sonra ağlama krizlerine giriyorukm ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Cocugundan utan baskada bisey demiyorum karsindakide ayni sekilde cok yazik

Eşiyle anlaşamayan çok insan var... Aşkın yaşı,kariyeri,çoluk çocuğu yok elbette ama bana aşk gibi gelmedi bu. Daha çok sıkıntıdan kaçmak için bi seçenek gibi sanki. Neyse siz daha iyi bilirsiniz umarım yanlış yapmazsınız...

Adam engellemiş engellemiş ki, karakterli bir adammış, bu karaktersiz (ben de engelleneyim madem) yine durmamış, adamın sonunda zayıf bir anına denk getirmiş ve muhabbet başlasın! Ya pis insan, git çocuğumla ilgilen, havalar sıcak, günde iki kere suya sok, git çocuğunu gezdir, nedir bu kendi evliliğin kötu diye başka evlilikleri de bozmaya çalışma caban? Ya sen nasıl annesin, hadi kocanı sevmiyorsun, çocuğundan da mı utanmiyorsun, onun başını nasıl yere egersin evli bir adamı baştan çıkartarak? Bosan, ne yaparsan yap. Hem evlisin hem de evli adamlara kancayi takıyorsun. Cinsellik yokmusta, hayırdır adamla mi yatacaksin? Adam senin gibi bir kadınla sadece yatar yalnız, bunu bil de ona göre davran. Utanmaz ya. Çocuklu kadın, engelleniyor ama vazgeçmiyor, yazik o çocuğuna.

Nefret doldum sizin gibiler yüzünden ya. Bı bitmediniz

Kendinizi bi sallayın önce şöyleeee sağa sola dogru silkelenin :sinirli:sizinkisi aşk degil başka birsey!!! Ne hallere düstük rabbim ıslah etsin. Adam sana karşılık verse ne koca dusuncen ne cocuk. EDEP YAHUUU !!! İLLEDE EDEP , İLLEDE EDEPPP...

Biliyorum şimdi bana nefret sitem edeceksiniz. Çünkü çok büyük konuştum çevremde böyle olan insanları yargıladım hatta sinirlenip arkadaşlığımı kestim.Ben bir aşçıyım oda çok iyi bir baş şef aynı semtte çalışıyoruz işyerlerimiz birbirine 15 dakika ben onu canlı olarak gördüm ama o beni görmedi internetten sadece. Görüşmek tecrübelerini dinlemek istedim bu yola baş koyduğum için tamam tabilki dedi sonra numarasını falan verdi gelince ara beni diye sonra o gün gidemedim işyeri ile alakalı durum oldu ben de yazdım falan hayranlığımı belirttim benlik bir sorun yok ama eşim rahatsız olabilir demişti sonra engellendim çok kötü oldum. Mesaj attım telefondan yanlış anlaşıldığımı zaten evli olduğumu iş ile ilgili hayranlığımın olduğunu belirttim ve oradan da engellendim. Aradan geçti 1aydan fazla fake hesabımdan bakıyordum işyeri onun fotosunun paylaşmış çok geçmiş olsun dönmenizi bekliyoruz vs vs ben de neredeydiki yazdım fake hesaptan kendisi bana yazmıs ameliyat oldum falan filan tabi kahroldum içimi anlatamam bu arada aynı memleketliyiz sordum nasılsınız talan filan sonra aynı semtte çalışıyoruz falan dedim kendinizi gizlimi tutacaksınız dedi söylerimde yine engelleneceğim galiba yazdım güldü
Benim basıl olduğumu sordu
Şimdi ne paylaşırsam rakip edip bakıyor
Tahminim ve duyumlarım eşiyle arası iyi değil benimde iyi değil çok mutsuzum ama bir çocuğum Var3 yaşında aklımdan kalbimden hiç gitmiyor.. ne yapacağım böyle bilmiyorum kendimi suçluyorumn üzülüyorum sonra ağlama krizlerine giriyorukm ne yapacağımı hiç bilmiyorum
:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:
:KK67:
İyiki emojiler var (düşündüm de onlarda yetersiz) zira dile gelsem aylarca banlanırım

X