Evliyken başkasına aşık olmak..

Eski konuları da hep bu çerçevede. Bütün evlileri sürekli birlikte olup, gezip tozuyorlar sanıyor sanırım. Konu sahibesi, Evlilik senin düşündüğün gibi nirşey değil. Kimse tavşan değil. Psikolog yardımı alsan iyi olur. Çok aldatası bir halin var. 78 doğum yılın değildir inşallah.

Çık eşinin karşısına sevmiyorum artık boşanmak istiyorum de boşan ondan sonra ne yapıyorsan yap. Bu ne yapıyorsan yap'ın içinde evli adamları takip edip yazışmak olmasın hayatında kimse olmayan birini seç.
Yapmayn böyle şeyler yaa yapmayın artık.
Boşanmak, evliyken evli adamlara ilgi duyup yazışmaktan daha kolay.

Ne yaniii ortalık sizin gibilerle dolsa napmaliyiz kocalarimizi evden mi cikartmayalim .. hoşlandığınız adam evli karısıyla mutlu olmayabilir ama ya belki karısı onu çok seviyodur sizde bundan faydalanarak adami kendinizemi çekiyosunuz o kadın n'olacak peki yazık değil mi?????? İllaki karı koca tartisabilir belki araları düzelecek sırf sen aşık oldun diye yuvalarını alt üstmü edeceksin O kadının yerinde burdakilerden herhangi biride yada bende olabilirdim çekin ellerinizi sende senin gibilerde kocalarimizin üstünden ...Allah ıslah etsin sizi

Garantiye alsın öbürünü ondan sonra söyler

Eski konunu okudum,adam suratın aşık diye ailesinin yanında seni çok seviyorum,mutlu görmek istiyorum diye ağlamış. Benim böyle kocam.olacak vuhhuuuuu.Bak yine canım sıkıldı ellerde ne kocalar var kadir kiymet bilmez kadınlarda,benim okuzde edebimle oturuyom evimde,suratim düşse yine kiminle kavga ettin der. Bosayacam bunu ben.

Son düzenleme:
Eşimle aramda 2 yıldır cinsel ve normal bir ilişkimiz Yok

Önce karaktersiz birini ağına düşürmeyi mi bekliyorsun boşta kalmamak için.

Engellemiş ısrarla devam etmişsin.

Kocandan utanmiyorsan evladından utan, karşı tarafın ailesinin günahını da ekliyorsunuz boynuna.

Niye konu açtın, amaç ne ?

En illet olduğum söz de büyük konuşmayın. Karaktersizlik yapıyorum demiyor böyleleri , büyük konuştum başıma geldi diyor.

Birsey eklemek istiyorum cok affedersiniz erkegin seytanı kadindir diyolar erkekler aralarinda. Uzgunum ama bazen haklilar.
Feministligim zarar gorcek diye korkuyorum. Allah evine bagli adamlari korusun sadakatini arttirsn amin... O ciftinde muhabbetleri bol olsun insallah dua ettim onlara.

Yahu zibilyon tane bekar adam içinden evlileri bulup nasıl gönlünüzü veriyorsunuz anlamış değilim. Bu sevgi değil, aşk hiç değil. Adam ilk başta ne güzel engellemiş helal olsun dedim, fakat ısrarla hala bu mevzunun üstünde durmak hepinize zarar verir. Allahınızı seviyorsanız evlilerden uzak durun kurban olayım. Kaç kişinin canı yanıyor zincirleme.. Eşiyle arası da kötü falan değildir, siz kurcalamazsanız kötü de olmaz.. Lütfen vazgeçin ya..

Way be
Adam ağlamış he
Hemde ailesinin yanında
Karısıda elin kocalarıyla aşna vişne derdinde
Adaletsiz dünya

:))))

Adam sizi başta evliyim eşim yanlış anlar diyerek uyarmış, peki neden hala bu ısrar? Karısına ve varsa çocuğuna hiç acımıyor musunuz ? Eşinizle mutsuzsanız boşanın lütfen ve mümkünse boşandıktan sonra bekâr bir erkekle olun illa aşk sevgi istiyorsanız.

Amin ya amin inşallah rabbim bütün evli çiftlerin evinde de cümlemizinde evimizde daima dini imanı sağlığı huzuru mutluluğu bolluğu bereketi hicbirzaman eksik etmesin (AMİN) böyle yuva yıkan insanların aramıza girmemesini nasip etsin

Zoru seviyorsa hatun adam peşinde dolansa bunun adı sapıklık olurdu. Kendisi adamın peşinde dolaştığı için adı AŞK olmuş

Hep

Hep de aynı cümleler "kınadım başıma geldi, büyük konustum başıma geldi" kınamayın Allah aşkına
Çünkü kendileri çok masumlar , kınadıkları için Allah başlarına getirdi bunu, şeytana uydular. Yoksa yapmazlardı tek suç Allah'ın tövbe estagfurullah !

Zoru seviyorsa hatun adam peşinde dolansa bunun adı sapıklık olurdu. Kendisi adamın peşinde dolaştığı için adı AŞK olmuş
Zoru seven insan önce kendi evladı için evliliğini kurtarmayı dener. Olmadı mı boşar kocasını evladıyla yeni bir hayat kurar, kendi ayakları üzerinde durabilen kadınlar zoru seven kadınlardır. Böylesi değil.

Düşün artık şu evli adamların yakasından bide utanmadan derdim var diye konu açmış..tahminine göre eşiyle arası iyi değilmiş sana ne beee kadın ne yapacaksın yara bantımı olacaksın biras edep yahu evdeki çocuğundandamı utanmıyor sun nasıl kucağına alıp öpüp kokluyorsun..milletin kocasını sevene kadar kendini kocanı çocuğunu sev..açık açıkta kaşınıyorsun dikkat et kaşımasın seni.hemcibsine nasıl düşmanlık edersin..hoş çatlamış ar damarı ne desek konuşsan ninni gibi gelir inşallah biride senin kocana aşık olur..ilahi adalet var Allah o masum çocuktan çıkarır aldığın ahları senin gibilerinin organlarını dağlamak lazım pisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…