Evliyken başkasına aşık olmak..

“Tahminim esiyle arası iyi değil” mi dediniz. Sosyopat, paranoyak delusional birleşmesi korkunç bir frenkeştayn olmuşsunuz. Keşke evlenmeden teşhis konulsaydı da tedaviniz yapılsaydı değilse bir yere kapatılıp çoğalmanız ve topluma zarar vermeniz engellenseydi. Benim kuzenimi sevgilisi varken ayarttı böyle bir pespaye(kız bekardı), iki kızları oldu ona rağmen boşandılar kız şimdi ortalıkta bir orda bir burda(suçun yarısı kuzenimde tabii). Olan kızlarına oldu. Böyle bir anne örnekleri var önünde. Bence tedaviye yanıt vermezseniz sizi kısırlaştırmalı ve toplumdan soyutlamalılar. Acilen bir uzmana başvurun ve burada yazdıklarınızın aynısını anlatın.

Siz bu adama sadece duygusallik boşluğunuzdan dolayi kafayı takmışsıniz. Onu idol haline getirmenin anlami yok. Heleki evliliği hakkında şöyle böyle diye yorum yapmaya sizin ne haddinize. Kendinize artık bir çeki düzen verin.. Yani artık insanlar cidden evliliğin ne olduğunu ve ne gerektiğini öğrensin. Madem evliliginizde mutlu değilsiniz adam gibi bosanin ve kendiniz gibi bekar birine bakin. "ikimizde evliligimizde zaten mutsuzuz" diye de bu yaptıklarınızı temize cekemezsiniz.

Onu unutmaya çalışın görmeyin,takip etmeyin.Çünkü bu çok yanlış bir aşk ve yuva yıkanın yuvası olmaz.Eninde sonunda yasak aşka başlasanız sonu bir gün hüsranla bitecektir.

yaptığın yemekten bir tabak ayırıyorsun kendine ve içine bolca şap atıyon ancak bu şekilde libidonu kontrol edebilirsin matmazel

Mutsuzsan boşanırsın.bu da yeni moda kimse kusura bakmasında ahlaksız ilişkiye yönel sonra da evliliğimde mutsuzum.yaptiginiz ,yapmaya çalıştığınız igrenclige kılıf uydurmayın artık. Kimseden değil o 3 yaşında ki çocuğunuzdan utanın.keske sizin gibi bir annesi olmasaydı. Kadın olsun erkek olsun kim bu iğrençliği yapıyorsa, eşini aldatıyorsa, o yola meyil ediyorsa Allah kahretsin. Gece gece yine sinirimi ziplattiniz.

Pek te samimi yazmışsın. Büyük ihtimal gerçek. Ne kadar acı. Lütfen silkelen kendine gel. Sen sadece eş drğil, bir evlat ve daha önemlisi bir annesin. Bunu sana eşin yapsa ne hissedersin. Anladığım kadarıyla Gurur da yok hiç. Adam engellemiş falan. Elin tavuğu ele kaz, elin gelini ele kız görünür derler. O şefin eşine sor bklım nasıl kim bilir? Elindekilerin kıymetini bil. Ahla kavramı hoyratça savrulacak bir kavraö değil. Bu işlerde bir yanlış çok doğruyu götürür. Eşini sevmiyorsan da boşsn. Öceden başka yerden bilet alıp, yerini garantileme.

Rahatını bozmadan yeni sevgiliyi garantilemek peşimdesin sanırım. Hiç bir şeyden çekinmiyorsun o daha yaşına yeni girmiş evladının suratına bakta utan!

Konu sahibinin mahçup olduğunu, arayışından vazgeçeceğini, birden bire ıslah olduğunu veya olacağını hiç sanmıyorum. Kendisi gayet kararlı. Ama bence istediği şey, karısından boşatıp adamla evlenmek filan değil. Hatta, kendi kocasından boşanmak istediğini, boşanmak için icraate geçeceğini de hiç sanmıyorum. Şimdiye kadar boşanma yönünde bir adım atmadıysa bunun nedeni, muhtemelen kocasının kendisine sağladığı, maddi-manevi her ne ise, onlardan vazgeçemiyor olması.
Konu sahibi belki heyecan, belki cinsellik arıyor. Arayan bulur. Bu adam olmasa bile bir başkası. Veya bu adam olur, ama yetmez, sonra yine bir başkasına kanca atmaca. Ama bulunanın yanısıra belalar da bulunmuş olur. hem de ne belalar...mesele cinayete kadar bile gidebilir.
Bu arada adamın da sadece sanal sanal eğlencesine baktığına eminim. Kendisine aygın baygın bir kadın bulmuş, sanal mastürbasyon yapıyor.
Konu sahibi, keşke şu an karşımda olsaydın..seni şöööyle evire çevire..........

Bir dalı tutmadan ötekini birakmayacaksin yani aklın sıra adam seni engelliyor bir de hala yaziyorsun vah vah kiyamam kahrolmus adam ameliyat olmus diye
Insallah kocana yakalanirsin da seni bosar. Adamda kurtulur.Yazık o çocuğun bunlari bilse ne hisseder acaba.

Bu gün nefsinizin peşinden koşup yaşadığınız bu olayı hayatınızın sonuna geldiğinizde pişmanlıkla hatırlayacaksınız. Biz bu olayı unuturuz çevreniz unutur ama vizdanınız asla. Birde işin ilahi adalet boyutu var tabi.
Allah doğru yolu göstersin ne diyeyim.

Ne kadar rahatsın okurken hayrete düştüm. O adam EVLI ve malesef sende evlisin . Keske sizin gibiler hiç evlenmese. Saygı duya duya neler görür oldu gözlerimiz, neler duyar oldu kulaklarımız. Kendine gel, evladındandamı utanmıyosun adam cafeye çağırsa koşa koşa gidecek gibisin ama senin bir kocan var illaki iyi yönleri vardir onları görmeye çalış. Ha hiç tutar dalı yoksa açarsın davanı tek celsede bosarsin adamı. Evli adamlardan uzak durun niye yazıyosun adama niyetin belli olduğu halde bide yanlis anladın ayakları yapiyosun. Cevremde senin gibi kadınlar yüzünden yuvası dağılan çok kadın var ve o kadınlar ağladıkça sizin de yüzünüz gülmeyecek.

Bilmiyorum saf günümde miyim neyim ama ,bana sanki mesleki hayranlığı aşk saniyosunuz gibi geldi .evde mutsuz olduğunuz için o boşluk hissiyle aşık oldum saniyosunuz ...
Yapmayın ,adam eşiyle arası iyi veya değil bilemezsiniz .Size nasılsın diye sorması ,size ilgi duyduğunu göstermez .
İlginizi esinize ,evliliginize ,çocuğunuza yöneltip kendi yuvanizi düzeltmeye bakın .
Yuva yıkan olmayın ,ha illaki heyecan arıyorsanız bir çok arkadaşın dediği gibi önce bosanin sonra lütfen bekar ,ilişkisi olmayan birilerini bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…