- 15 Şubat 2018
- 2.530
- 8.667
- Konu Sahibi meryemakca78
Allah sizin gibileri dusmanimin yuvasindan bile uzak etsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyiletmedi bana birşey demedi sadece arada hikayelerime bakıyorAşık olduğunuzu düşünmüyorum. Takıntılı birisiniz.
Konu sahibine de gereksiz yüklenilmiş. Demekki adamın eşiyle sorunu çıkınca başkasına meyletmeye potansiyeli varmış.
Ne o sizinle ilgileniyor da yazıyor ne de siz aşıksınız. Belli ki iki taraf da boşanmak gibi bir opsiyonları varken gereksiz heyecanlar arıyor.
Nedense evli bir erkeğe göz koyan her kadın bu cümleyi kuruyor.Vicdanınızı rahatlatmak için falan mı ?Tahminim ve duyumlarım eşiyle arası iyi değil
Kınamayalım başımıza gelirYa nasıl zaman bulupta böyle şeylerle uğraşıyorsunuz ben anlayamıyorum yok fake hesap yok yazışma ben ev işi çocuk yemek bebeğe ayrı yemek akşam pestilim çıkıyor. Yazık o kocanız a hakkediyor mu böyle aldatılmayı bosanın da ne halt yerseniz yiyin evladından utan.
Meyiletmedi bana birşey demedi sadece arada hikayelerime bakıyor
hobi olarak istiyosun herhalde 2 yıldır sevmiyorum deyip deyip boşanmadığına göre.Boşanmak istiyorum eşimle aramızda 2 yıldır bir beraberlik Yok
Mantikli bir yorum.. ama bu hanimefendi bildigin zorla asik olmaya ve etmeye calisiyor evli adamiBen sizi hiç doğru bulmamakla birlikte yerin dibine de sokmıcam.
Eşinizi artık sevmiyor olmanız başka birisine işgi duymanız normal.
Yapmanız gereken basit.eşinizden boşanacaksınız ve yeniden aşkı tadacaksınız tabiki evli olmayan biri ile.iradenize sahip çıkın,kalbinize taş mı basarsınız kayamı bilmem.unutun ve yolunuza bakın.
Valla nediyelim Allah doğru yolu buldursun.Mantikli bir yorum.. ama bu hanimefendi bildigin zorla asik olmaya ve etmeye calisiyor evli adami