Aynen aynen. Sadece rehbere bakmak yetmez whatsaba da bakılsın profil resmine.Daha önce çalışma arkadaşı olarak dahi ismini hiç duymadığınız bilmediğiniz kişilere ait telefon numaraları telefon rehberine Ahmet Mehmet vb diye kayıt edilir ve bu numaralar genelde birlikte olduğu kadına aittir
Bende yakın kız arkadaşımı doktor bilmemkim diye kaydettim çünkü istemediğim bir ortamdaydım ve kaş göz yaparak beni aramasını istedim. Aradı konuşur gibi yapıp çıktım ortamdanGeçen gün rehbere nasıl kaydedilmişsin gibi bi uygulama var merak ettim indirdim birisi beni nimet halam diye kaydetmiş o kim hiçbir fikrim yok adım nimet fln değil,kimseyle ilişkim flda yok
Hangisi o ben de merak ediyorumGeçen gün rehbere nasıl kaydedilmişsin gibi bi uygulama var merak ettim indirdim birisi beni nimet halam diye kaydetmiş o kim hiçbir fikrim yok adım nimet fln değil,kimseyle ilişkim flda yok
Sizin yaşadığınız numara benzerliğinden kaynaklı bir sorundur, mesela eşimle benim de numaralarımız bir tv uygulamasının müşterisi olarak kaydedilmiş, numaralar bize ait ama müşteri adı farklı numarayı alan kişi muhtemelen baştaki 0530’la başlayan kısmı yanlış girdi, benim bahsettiğim aldatan erkeklerde klişeleşmiş bir davranış biçimi, aldatan ve tek hat kullanan erkekler genelde dostunun numarasını erkek adıyla kaydediyor, çevremde aldatılmış ne kadar arkadaşım varsa kocaları kadınların numarasını rehbere Ahmet Mehmet diye kaydetmişti, o kim diye sorunca yaaa bizim Mehmet abiyyyy sen tanımazsın diye geçiştiriyorlardı, insan Mehmet abisiyle tövbe tövbeGeçen gün rehbere nasıl kaydedilmişsin gibi bi uygulama var merak ettim indirdim birisi beni nimet halam diye kaydetmiş o kim hiçbir fikrim yok adım nimet fln değil,kimseyle ilişkim flda yok
Bende yakın kız arkadaşımı doktor bilmemkim diye kaydettim çünkü istemediğim bir ortamdaydım ve kaş göz yaparak beni aramasını istedim. Aradı konuşur gibi yapıp çıktım ortamdano arkadaşımın numarası da aratılırsa doktor diye çıkabilir
Ama cinsellik istemezlermiş gerçekten. Öbür kadına karşı yani eşine değil ama diğer kadına karşı kendini suçlu hissedermiş. Komik değil mi? Ama öylesi de varmış malesefKıaaz hani bunlar belli etmemek için daha da ilgili davranıyodu çiçek filan alıyodu
Neden çalış ya da çalışma der acaba merak ettimİşe gidiyorum deyip telefonlarına bakmaz. Mesajlara döner sadece o da ters ters. Kurduğunuz sofrayı eleştirir. Yemeklere ,çamaşırların ütülerine bahaneler bulur. Cinsellikten kaçınmaz,şüphelenmeyin diye elinden geleni yapar. Çalışıyorsanız çalışma der. Çalışmıyorsanız çalış der
Çok afedersiniz spermi herzaman olduğundan farklıdır.
Çalışınca onu takip etmeye fırsatınız olmaz diye düşünür. Çalışmayınca da elinize para verir sizi orda burda gezin diye oyalamaya çalışırNeden çalış ya da çalışma der acaba merak ettim
Telefon saklama.iliskiyi azaltma,telefona sifre koyman,üzerinde kadin parfum kokusu ve saç teli..Ama parfum kokusu için isyerinde kolonya döktüm dedi..saç teli de senin dedi benim saç renginden..Bir de bir anda bana yazma,arama demeye başladı..çocuğu bile aramadi..Bir de telefonda bir bayanla mesajlaşmis ama mesaj içeriğini silmiş iş arkadaşı kendisi de..Telefonunu saklar en bilineni. Siz nelerden şüphelendiniz?
Hep tek uyudu evet..Ve güzelsin demeyi bıraktı..o kadar saçlarımı boyar suslenirdim farketmezdi bile..Surekli eşlerini aldatan arkadaşlarını anlattiTelefonu kıymetlisi olur....dış görünüşüne önem vermeye başlar....seni fiziksel olarak daha çok elestrir...daha çok yalnız kalmayi tercih eder...yatak odasında sen yokmussun gibi davranır ..hatta teklif etmez......bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda gezer.
Hic kolay degil kendime yediremiyorum o yüzden psikolojik destek almaya karar verdim..cok güzel başarılı, turkiyenin en iyi üniversitesinden mezun ve çok iyi iş sahibiyim..aynı zamanda boşanma davası actğı gun ben yükseklisansi kazandım ama bu haldeyken okuyamadım.. Bitap durumdayim önüme bakmak istiyorum ama enayi gibi hissediyorum kendimi..üstelik aylar önce planlayıp benimle nasıl o evde kaldı yani bu kadar mı salak gördü beni..oysaki evlenirken senden iyisi yok diyen biriydi Off.Kafanızdaki şüpheleri gidermek istemenize hak veriyorum ama çok geç kalınmış bu saatten sonra zihniniz sizi yanıltabilir aldatma sayılmayacak çoğu şeyi sinirle bu şekilde yorumlayabilirsiniz benim size tavsiyem size herhangi bir artısı olmayacak şeyleri düşünmeyin zaten boşanıyorsunuz bu sorunun cevabı evet bile olsa kanıtlanabilir bir durumda değilseniz aynı evde aynı ortamda telefonuna pcsine ulaşabilir yerde değilseniz bu bilgi sadece sizi üzer salın
Cicek getirdi evet hangi dağda kurt öldü dedim normalde almaz çünküAldatan erkek türü çok ya.Birinin tavirlari degişir senden tiksiniyorum dokunmaz şiddet hakaret her Allahin gününü zehir zikkim eder.Biride normalde çok sevgi dolu degilken bir anda çicekler boçekler vicdan azabi çekiyor kendince iyi davranir.En çok bilinen bunlar.
Evet o şık kiyafetleri de ben alıyordumevet telefon dikkati çeker.
gayet şık ve özenli giyiniyorsa .
kokulu parfümler tercih ederse.
Arayanlar genelde kayıtlı değildi açmıyordu benim yanımda ve genelde iş yerinden ariyorlardir diyorduDaha önce çalışma arkadaşı olarak dahi ismini hiç duymadığınız bilmediğiniz kişilere ait telefon numaraları telefon rehberine Ahmet Mehmet vb diye kayıt edilir ve bu numaralar genelde birlikte olduğu kadına aittir
Hangi uygulama oGeçen gün rehbere nasıl kaydedilmişsin gibi bi uygulama var merak ettim indirdim birisi beni nimet halam diye kaydetmiş o kim hiçbir fikrim yok adım nimet fln değil,kimseyle ilişkim flda yok