Evliyim ve Evli birinden etkileniyorum oda bana karşı ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamla bu şekilde konuştuğun zaman ne yapmış oluyorsun? Babam evli bi kadınla resmen kırıtmıştı hemde yıllarca! bu durumda ona benziyor ne kadar sinirlendim anlatamam. Ben çocuk halimle tanık oldum. Yaptığın çok yanlış lütfen bu yanlıştan dön. Ben şu anda o kadından nefret ediyorum ve benim gözümde çok çok aşağılık. Sende aynı duruma düşebilirsin asla o adamla görüşme kocan ne kadar öküz olsa bile

kocandan boşan,o adamdan da uzak dur.hamile karısını ve kızını unutma o geri zekalının:KK62:

Kanim dondu ya.. bu nasil bir kafa. Ne isin var elalemin adaminla ne konusuyorsun?
Neyin sacmaligi bu ...
Hani bazi konular fake olur. Ama bu konu öyle degil...korkutucu bir yoldasin.
Sen anne sifatini bile hak etmiyorsun!

Allah islah etsin.

çok ayıp sen kadınsın her şeyden önce bir annesin afedersin ama bu ne iğrenç durum aynısını eşin sen hamileyken yapsaydı ve sen öğrenseydin neler yaşardın ayrıca diğer kişi adam olsa erkek olsa karısı hamileyken onu aldatmayı düşünemezdi eşinin çocuğunun yüzüne nasıl bakabildin ALLAH HİDAYET VERSİN HEPİNİZE

bu mesajlari adama yazdinda adam gun gelir bunu aleyhine kullanirsa ne olacak?
esimide esimin ailesinide taniyor dedin

konu sahibinin yazdiklari banada samimi geldi dürüstçe paylaşmış hemcinsleriyle .kimse kimsenin üzerinden ahkâm kesmemeli diye düşünüyorum, vede büyük konusmaktan rabbime siginirim..

sizin konunuza gelince öncelikle yapmanız gereken yuvami nasıl kurtarırım diye düşünmek o adamı hiç yaşanmadı farzedin buarada mutlaka tövbe edin..

evliliginizi kurtarirsiniz inşallah..Allah kolaylik versin. bir daha aynı hataya dusmemeniz dileklerimle....

Başlığınız o kadar çirkin geldi ki,konunuzu okumadım,sırf bunu yazmak için girdim.

Bi bitmediniz:KK14:

Adamdan uzak durun,asla mesajlarına cevap vermeyin. Israr ederse sert davranın. Adam açık açık söylemiş sizi cinsel bir obje olarak gördüğünü.

Kızınızı düşünün. Sakın! ...:KK20:

Kendinden utanmiyosun bari kizindan evladindan utan bu ne simdi sana tek soyleyecegim uyma nefsine esin sana her nasil olursa olsu o bunu haketmiyo ya git ayril o zaman kiminle birlikte olmak istiyosan ol esine gercekten cok uzuldum ALLAH seni islah etsin

Oooo cok feci bi kere aldatmissiniz zaten tensel temas eksik kslmis tek bana kalirsa bu is ilerisine de tasinacak kiziniz varmis ona boyle ornek olmak istemezsiniz

eşi hamile olduğu için cinsel olarak yönelecek birini bulmuş ve oda sensin dha fazlasını bekleme. başka da diyecek birşey bulamıyorum sana ne kadar geniş midelisin

Evliliginden memnun olmaman ayri bir konu. Bosan olsun bitsin.
Bosaninca da aklini basina al ve bekar bir insanla yap ne yapiyorsan.
Adam senden sadece cinsel iliski istiyor, belki de bunun da sebebi kendi esinin hamile olmasi.
Hadi o niyeti bozmus, senin de mi bozman lazim?
Dunyada bir suru bekar insan var, kocalari yok, yani duygusal ve cinsel anlamda tek'ler. Evliliginde mutsuz olan herkes baskasiyla teselli bulsaydi ohoooooooooooooo

Yapmayin yani özetle.
Dogmamis cocugun gunahina siz kendi adiniza girmeyin, adam ne hali varsa gorur zaten!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X