o şekilde söyledim ama kabul etmedi maddi durumumuz il dışı için uygun değilmiş hem zaten ailem geliyomuş felan yani ben bi bayramda ailemle geçirmek istiyorum zatn kimsem yok bulunduğum yerde ama bunu kocam anlamak istemiyoÖnce onun ailesine sonra size gidin çözülsün sorun. .
o şekilde söyledim ama kabul etmedi maddi durumumuz il dışı için uygun değilmiş hem zaten ailem geliyomuş felan yani ben bi bayramda ailemle geçirmek istiyorum zatn kimsem yok bulunduğum yerde ama bunu kocam anlamak istemiyo
valla bende anlam veremiyorum artık evlenene kadar canım cicim evlendikten sonra çok farklı anlam veremiyorum ailemi silmemi ister gibi sanki sen bayansın kocan izin verirse gidersin vermezse hiç bir yere gidemezsin bu şekildeBu ne bencillik ya? O evlilik tek kişilik miymiş? Senin duyguların düşüncelerin isteklerin yokmuymuş? Sen ağaç kovuğundan mı çıkmışsın?
Sanirim bu birazda anne babadan kaynaklaniyo benim kaynanamlar ne giderler ne de ogullarina bu kizda gitsin diye akil verirlerkirgin99 .!.:Ya bu erkekler kendini bulunmaz hint kumasimi saniyorlar.Dinleme valla al biletini git.sen onun kolesimisin?fiziksel veya herhangi bir siddet uygularsada bas tekmeyi gitsin.ya hep biz kadinlarmi alttan alip uyum saglamak zorundayiz(((
Hayir ev hanimi[/QUOTE]E="nnssbbrr, post: 41738771, member: 283649"]çalışıyormusunuz acaba ?
Hayir ev hanimi