evliyim ve çokk bunaldım..

YouLoST14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
31
2
36
Merhaba bayanlar ben 3 yillik evliyim ve bir buçuk yaşında bi kizim var
Ben eşimle nişanlıyken başlamıştı tartışmalarimiz evlendik daha arttik dogum yaptim daha da artti ve şu an cekilmez bir hal aldi
Ailem uzakta ve ben bayramda evliligimiz boyunca sadece bir kez yaninda oldum ailemin ve bu bayram içinde eşime sordum bana verdigi cevap şu; 'beniim burada gidecek akrabalarim var kuzenlerime gideceğim vs " birde ben bayanmışim yani erkek tarafi onemliymis kafayi yiyecegim o kadar sinirliyim ki şuan sizinle paylasmak istedim

Önce onun ailesine sonra size gidin çözülsün sorun. .
o şekilde söyledim ama kabul etmedi maddi durumumuz il dışı için uygun değilmiş hem zaten ailem geliyomuş felan yani ben bi bayramda ailemle geçirmek istiyorum zatn kimsem yok bulunduğum yerde ama bunu kocam anlamak istemiyo

Off :/

Bu ne bencillik ya? O evlilik tek kişilik miymiş? Senin duyguların düşüncelerin isteklerin yokmuymuş? Sen ağaç kovuğundan mı çıkmışsın?

Bu ne bencillik ya? O evlilik tek kişilik miymiş? Senin duyguların düşüncelerin isteklerin yokmuymuş? Sen ağaç kovuğundan mı çıkmışsın?
valla bende anlam veremiyorum artık evlenene kadar canım cicim evlendikten sonra çok farklı anlam veremiyorum ailemi silmemi ister gibi sanki sen bayansın kocan izin verirse gidersin vermezse hiç bir yere gidemezsin bu şekilde

bu bayram muahbbeti nedir ya,ağbim önce hanımı tarafına gider, gider bizim evın önünden geçer,geri dönerken son gün uğrar,anam hiç bişey demez,millet der,güler,ama bızde kızarız.hangısı doğru bılıyomusun,herkes bayramı unutsun,gitsin tatıle,ohh burda değildik,biti gitti

Ya bu erkekler kendini bulunmaz hint kumasimi saniyorlar.Dinleme valla al biletini git.sen onun kolesimisin?fiziksel veya herhangi bir siddet uygularsada bas tekmeyi gitsin.ya hep biz kadinlarmi alttan alip uyum saglamak zorundayiz(((

Al bir Bayram fiyaskosu daha....Allah kahretsin bunları da memleket aşklarını da...turşusunu kursunlar.kavanoza toprak alıp tüm yıl bir sonraki bayrama kadar izleyip koklasınlar....lanet olsun bunların erkek egolarına...bizimki memleket değil zaten.Bayram fobisi yarattılar resmen.yetti be! Gelmesin tatildir bayramdır bizim Türk erkeklerine göre değil vallahi...sırf sorun.napcan arkadaşım...net tavrını koyacaksın...başka birşey yok yapacak...

kirgin99 .!.:
Ya bu erkekler kendini bulunmaz hint kumasimi saniyorlar.Dinleme valla al biletini git.sen onun kolesimisin?fiziksel veya herhangi bir siddet uygularsada bas tekmeyi gitsin.ya hep biz kadinlarmi alttan alip uyum saglamak zorundayiz(((
Sanirim bu birazda anne babadan kaynaklaniyo benim kaynanamlar ne giderler ne de ogullarina bu kizda gitsin diye akil verirler

E="nnssbbrr, post: 41738771, member: 283649"]çalışıyormusunuz acaba ?
Hayir ev hanimi[/QUOTE]

erkekler egoları ile yaşayan canlılar, egoları tatmin edildikçe yapmayacakları şey yok, biz kadınlar da artık çok sabırsızız ve aklımızı kullanmıyoruz. aslında parmağında oynatmak çok kolay ama bu sefer bizim egomuz buna engel oluyor. aptalı oynayabilsek herşey daha kolay olacak. en sert insanın bile içinde merhamet vardır. keşke bu cevabı vereceğini önceden tahmin ederek ağlayıp sızlasaydın ben ailemi çok özledim beni onlara götürürmüsün diye. maalesef erkekler böyle altını doldurmadan hareket ettiremiyorsun.

Benim kocama goz yaşı

erkekler egoları ile yaşayan canlılar, egoları tatmin edildikçe yapmayacakları şey yok, biz kadınlar da artık çok sabırsızız ve aklımızı kullanmıyoruz. aslında parmağında oynatmak çok kolay ama bu sefer bizim egomuz buna engel oluyor. aptalı oynayabilsek herşey daha kolay olacak. en sert insanın bile içinde merhamet vardır. keşke bu cevabı vereceğini önceden tahmin ederek ağlayıp sızlasaydın ben ailemi çok özledim beni onlara götürürmüsün diye. maalesef erkekler böyle altını doldurmadan hareket ettiremiyorsun.[/QUOTE]
Benim kocama gozyasi islemiyo o yuzden oyle yapsamda hic birsey farketmezdi

bence sen restini koy derim bayranın 1 ci gunu senin ailenle geçircem 2-3 gunleride uzak olduğu için ailemde kalcam al kızınıda git bak nası peşine duşuo yuzvermicenız bu kocalara kaynanalara valla tepemize çıkıolar sonra ezilen hep gelin

Daha anlaşamadığınız nişanlıyken belliymiş tartışmalarımız başladı diyorsunuz.. bir de daha 1.5 yılken yeni evli sayılırdınız keşke hemen çocuk yapmasaydınız. öyle bi ortamda şimdi çocuğa da yazık. kaç tane öğrencim var böyle telef olmuş evlerinde huzur kalmamış. maaşınız yoksa rest de çekilmiyor onun geliriyle geçiniyorsunuz. rabbim hepimizi korusun en hayırlısını nasip etsin ne diyebiliriz ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…