- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
Bence çekirdek çitleyip okuyordur
Eminim adamın aklında bile yoksun. Beyin şart!.5 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.eşim benden 7 yaş büyük. severek evlendik. ama evlendikten sonra anladımki eşimle biz bir elmanın iki yarısı değiliz. anti romantik dışarı çıkmaz eğlenmeyi sevmez kendine bakmaz sıkıcı biri olup çıktı.ben ise tam tersi neşe dolu bir insanım. aramızda aşk yok hissediyorum.sadece 5 yılın alışılmışlığı bir de kızım var.derken binaya bir gün biri taşındı başlarda merhaba merhabaydık fakat onu tanımaya başladıkça anladımki benim diğer yarım yok güleç esprili yakışıklı bana aşırı değer veren hediyeler alan beni eşimden 50 kat daha fazla önemseyen ve seven biri...oda evli ve bir çocuğu var.ben eşimle nasılsam oda eşiyle öyle yanlış bir seçim ve sıkıcı bir hayat. biz birbirimizi bulduk ama geç bulduk.her an her saniye onu düşünüyorum telefon üzerinden konuşuyor mesajlaşıyoruz. bizim başka bir ile gitme durumumuz var. gitme seninle bir hayata başlayalım ben hazırım diyecek kadarda cesaretli ve beni çok seven biri. boşanmak istiyorum fakat çocuk var ve eşimle çok büyük bir sorunumuz yok ama evliliğimde mutluda asla değilim. evlilikte mutlu olmadanda eşimle ömrümün sonuna kadar sıkıcı bir hayatı nasıl geçirebilirim bilemiyorum. bazı kişilere biraz geç kalmak bizim suçumuzmu.çok kararsızım. fikirlerinizi bekliyorum.
La bir de aşık oldum modası çıktı iyi mi? Ahlaksızlığın adını aşk koymuşlar, bir de insanız olabilir diyorlar. Tam tersi insan olmadığın için oluyor bence o olanlar.Bu konu sahibi ekşici ya da kafa bulan bi erkek olsa da alttaki hatun kişi gerçek gibi
İnsan mış mış duyguları varmış mış eee o zaman herkes birbirini aldatsın insanız duygusalız kisvesi adı altında
Aynen öyleLa bir de aşık oldum modası çıktı iyi mi? Ahlaksızlığın adını aşk koymuşlar, bir de insanız olabilir diyorlar. Tam tersi insan olmadığın için oluyor bence o olanlar.
Yok canım, evli adamın başkasına aşık olma hakkı makkı yoktur. Tanrı aşkına aşık oldum ama aldatmadım kocamı ne demek? Bakmadan mı aşık oluyor bunlar? Aşık olana kadar zaten otomatik olarak aldatmış oluyorsun ki illa koynuna girmen gerekmez yani. Camdan cama aşık oldum diyene de kıçımla gülerim ancak, çok dindar hanımlar göz zinası denen bir şey var, o zaman da aldatmış oluyorsun zaten. Boşversenize, aşık oldum diyene kadar ne cevizler kırılıyor, kimse yemez burada saf masum aşk numaralarını.
Ben geri kafalıyım arkadaş, kadın olsun erkek olsun evliysen başkasına aşık olma hakkın falan yoktur. Sen zaten başkasına bakıyorsan, kocanı sevmiyorsundur sinyalini çoktan vermiştir. Onu ilk aldığında boşa boşayacaksan. Durup durup da boynuz takmayı bekleme hiç. Yok boşanmayacağım diyorsan da aşık maşık olma, otur oturduğun yerde. Evli kalmak için tutkulu bir aşka ihtiyaç yok zaten, insan olmayı dene, çocuğunu büyüt, edepli ol. Lan her şey aşk ve seks mi şu dünyada? Kafayı yedirtmeyin bana!
Ya harbi taş olsa çatlar demedik bırakmadık kadına..derya1 naptın kız mesajlaşıyo musun yoksa seninkisiyle
Kocası odun olanlar yaşattıAllahtan evli değilim kızlaaaaar kocalarınıza mukaat olun
Ne kadınlar var valla
utan kendinden !!!
boşanırsan evlenırsenız sız
cocuklarınızı napacaksınız merak ettım
Kocası odun olanlar yaşattı
tohumuna para saymışız gibi kalacaklar elimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?