evliyim ve birine aşık oldum...

Ne desem bilmiyorum. Insanin elinde kaliyor gercekten..
Allah islah etsin diyorum. Yasak olan her sey cazip gelir tabi. . Sıkıysa karisindan bosansin bakalim!!!!!

Her kocası sessiz olan hediye almayan espri yapmayan kadın komşusuna aşık olsa memlekette yuva kalmaz. Utanmadan bdv ye konu açıyorsunuz burada bu kadar aldatılan madur kadın varken. Keşke AHLAKSIZIM diye bir bölümde olsa oraya açılsa bu konular.

Eminim adamın aklında bile yoksun. Beyin şart!.

Kocanizi aldatmaya hakkınız yok mutlu değilseniz boşanın niye aptal yerine koyuyorsunuz esinizi aldatmanın sebebi asla karşı taraf değildir herkesin kendi seçimi vay böyle böyle yapti da kendine bakmadı da ben de onu aldattım kusura bakmayın aldatmak zorunda değildin önce bir kabul et. Konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum zaten.

La bir de aşık oldum modası çıktı iyi mi? Ahlaksızlığın adını aşk koymuşlar, bir de insanız olabilir diyorlar. Tam tersi insan olmadığın için oluyor bence o olanlar.
Yok canım, evli adamın başkasına aşık olma hakkı makkı yoktur. Tanrı aşkına aşık oldum ama aldatmadım kocamı ne demek? Bakmadan mı aşık oluyor bunlar? Aşık olana kadar zaten otomatik olarak aldatmış oluyorsun ki illa koynuna girmen gerekmez yani. Camdan cama aşık oldum diyene de kıçımla gülerim ancak, çok dindar hanımlar göz zinası denen bir şey var, o zaman da aldatmış oluyorsun zaten. Boşversenize, aşık oldum diyene kadar ne cevizler kırılıyor, kimse yemez burada saf masum aşk numaralarını.
Ben geri kafalıyım arkadaş, kadın olsun erkek olsun evliysen başkasına aşık olma hakkın falan yoktur. Sen zaten başkasına bakıyorsan, kocanı sevmiyorsundur sinyalini çoktan vermiştir. Onu ilk aldığında boşa boşayacaksan. Durup durup da boynuz takmayı bekleme hiç. Yok boşanmayacağım diyorsan da aşık maşık olma, otur oturduğun yerde. Evli kalmak için tutkulu bir aşka ihtiyaç yok zaten, insan olmayı dene, çocuğunu büyüt, edepli ol. Lan her şey aşk ve seks mi şu dünyada? Kafayı yedirtmeyin bana!

Hic bir zaman bir kötü gidip bir iyi gelmez ne malüm o adamin senin esinden daha skici olmayacagi ?ayni evi paylasmiosn ki suan nerden emin olabiliosn bu kadr mükemmel biri oldugna

Aynen öyle
İnsanız duygularımız var ne demek aklımız da var beraberinde
Eşleri aldatsa insanım duygularım vardı aldattım dese ne olur ?
Bunlara kuzu gibi adamlar denk gelmiş kuduruyorlar resmen
Kırgınçiçek midir nedir, o da eski sevgilisiyle mesajlaşıp insanız diyo. Sen insansan biz neyiz

boşanırsan evlenırsenız sız
cocuklarınızı napacaksınız merak ettım

yaptign yorumlarda esinin arkasindan dusa girdigini suprizler yaptigini yazmissn..yani esinle aran hic kotu gibi degil yani..ayni apartmanda nasi arayi yaptiniz o nu da anlamadim..tovbe yarabbim.bde buraya konu acmissin.ayril adami da kandirip durma..ama o karisini bosamaz canim..sen yuvani yiktiginla kalirsin..allah akil fikir versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…