evliyim ve birine aşık oldum...

derya1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
49
66
88
5 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.eşim benden 7 yaş büyük. severek evlendik. ama evlendikten sonra anladımki eşimle biz bir elmanın iki yarısı değiliz. anti romantik dışarı çıkmaz eğlenmeyi sevmez kendine bakmaz sıkıcı biri olup çıktı.ben ise tam tersi neşe dolu bir insanım. aramızda aşk yok hissediyorum.sadece 5 yılın alışılmışlığı bir de kızım var.derken binaya bir gün biri taşındı başlarda merhaba merhabaydık fakat onu tanımaya başladıkça anladımki benim diğer yarım yok güleç esprili yakışıklı bana aşırı değer veren hediyeler alan beni eşimden 50 kat daha fazla önemseyen ve seven biri...oda evli ve bir çocuğu var.ben eşimle nasılsam oda eşiyle öyle yanlış bir seçim ve sıkıcı bir hayat. biz birbirimizi bulduk ama geç bulduk.her an her saniye onu düşünüyorum telefon üzerinden konuşuyor mesajlaşıyoruz. bizim başka bir ile gitme durumumuz var. gitme seninle bir hayata başlayalım ben hazırım diyecek kadarda cesaretli ve beni çok seven biri. boşanmak istiyorum fakat çocuk var ve eşimle çok büyük bir sorunumuz yok ama evliliğimde mutluda asla değilim. evlilikte mutlu olmadanda eşimle ömrümün sonuna kadar sıkıcı bir hayatı nasıl geçirebilirim bilemiyorum. bazı kişilere biraz geç kalmak bizim suçumuzmu.çok kararsızım. fikirlerinizi bekliyorum.

Adam boşanmak istese bile (sanmam) karısı boşayacak mı bakalım? Sizi sürüm sürüm süründürmeyeceği ne malum? Sİz böyle mahkemeler, tazminatlar, nafakalarla uğraşıyorken görürüm mutlu olmayı, görürüm "çok cesaretli adam"ı...

Son düzenleme:
böyle eşinin arkasından işler çevirip aşık olup eşimde olmayan bu adam da var diyorsan boşanıcaksın duyulsa daha mı iyi olur.
çocuk o adama aşık olurken de vardı şimdimi sorun ettin.

çocuğu olupta boşananlar dolu ama sen de bir çelişki var.

hem aşık ol onu kocanla kıyasla boşanmak iste eee ama çocuk var.

ya adamı bırakıcaksın ya bu adamı

sirf kendiniz icin iki yuvayi yikmaya, cocuklari yikmaya deger mi?
o zaman hata oldugunu anladiysaniz niye cocuk yaptiniz?
benim babamda baska kadin icin bizi yikti, deger mi?

Boşanman şart.
Bunu nereye kadar sürdürebileceğini sanıyosun?
Yakalanıp öldürülmek ve bi faciaya mı sebep olmak istiyosun?
Ya da o adamın ailesini hiç mi düşünmüyosun?
Sen nası bi annesin?
PES.

o insanla yeni bir hayata başlayın yada başlamayın ama biran önce eşinizden ayrılın, ne çok duyar oldum son günlerde eşini aldatan kadınları allahım affetsin. Adamcağızın aldatılmak için tek sebebi sizle gezip tozmaması,

evet doğru yoldasınız ruh eşinizi buldunuz bu eşinizle mutluluklar dileyecektim ki!heyy film bitti bu nasıl türk filmi burda son bulmaması lazım ... gerçeklerle yüzleşmenize az kaldı o adam sizden istediklerini alacak sonrada onunlada sıkıcı bir hayatınız olacak... sonra ne mi olacak o adam bir başkasını bulacak ve boyle devam edecek merak ediyorum coçuğunuzun yüzüne nasıl bakıyorsunuz ? eger birini seviyosanız öncelikle eşinizin itibarlı soyadını geri verin sonra ne yaparsanız yapın umarım çocuğu babası alır...

Şu performansıyla apartmanınızı inleten komşunuz galiba.. Her neyse, ben anlamıyorum kocanla karşılıklı otururken mi konuşup mesajlaşıyorsun? Ya da madem mutlu değildin neden 5 yılını tükettin ki baksaydın yoluna.. Ben senin yerinde olsam eşimle ayrılırdım ama o adamla da evlenmezdim. Mutlu olabileceğinizi pek sanmıyorum.

eşinizle boşanın, oda eşinden boşansın,evlenin. çocukların psikolojilerini düşünmeyin bişicik olmaz. yeterki siz mutlu evliliği yakalayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…