• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ve birine aşık oldum...

kimine rahatlık boşanma sevebi.. peki ya çocuk?

yazıp yazıp sildim. hayır harbi, hakaret etmeden de yorum yapabilirsin:KK20:

Insanlar hep layikini bulurmuş,sizde kendiniz gibi ahlaktan,sadakatten nasibini almamış birisini bulmussunuz. Yazik o evladiniza. Annesinin böyle biri olduğunu bilecek yaşta olsa "anne" bile demezdi.

çok tv izlemenin hazin sonu.
boş ,gayesiz bir ömür ve boş heyecanlar peşinde koşmalar....

hayata,insanlığa ne katarım bir onu düşünmeli insan.

Arkadaşlar
Bırakın bana gönül kaymaz çocuğunuzdan utanın laflarını.
Cesaret dir bu. kimbilir kimler neler neler düşünüyor yapıyorda buraya yazmayınca masum oluyor.
Ben yaşadığımı yazdım.Siz kendi dünyanızda ne yaşasarsanız yaşayın herkes kendine yaşar.
Eleştirenlerede hak verenlerede saygım sonsuz.
Ama çoğunuz gereksiz şeyler yazmış.

Kocam kapının önüne çıkmıştı oğlumuz güneşlensin diye. Hemen peşinden çıkman lazım. Bütün komşular potansiyel tehlike :KK53::KK45:. Çünkü hiçbirinin kocası hediye felan almıyor :KK45::KK53::KK53:. Allahtan hiçbirini ikibuçuk yaşında kızı yok. Ohhh içim rahat etti:KK53::KK53:

kocamı anlatıyorum
yakışıklı , sarışın
kaslı maslı
az kıllı
göbeği yok
calışır
biz yemeden bişey yemez
evlenmeden önce nerde aksam orada sabah
evlendıkten sonra sacları beyazlamaya basladı
bazen gozunun ferıde sonuyor
kolaymı ortak bır yasam kurmak hemde benle !
ev araba coluk combalak derdi
gelecek kaygısı saglık sorunları
ne kadar canlı durabılırız kı su hayatta
o yuzden bıze ellesmeyın kızlar aksam koltukta sızıyor benımkı sıze ıs cıkmaz

Arkadaşlar
Cesaret dir bu. kimbilir kimler neler neler düşünüyor yapıyorda buraya yazmayınca masum oluyor.
Ben yaşadığımı yazdım.Siz kendi dünyanızda ne yaşasarsanız yaşayın herkes kendine yaşar.

Ay hoşgeldiiinnn, çok çınlattık kulağını.
Valla ergen değiliz ki koskoca kadınlarız yetişkinleriz. Kendine yaşıyorsan buraya kadar taşıyıp fikir istemen kadar saçma bişey yok. Üzerime bile alınmam hele ki o cümleni

Aynen öyle
İnsanız duygularımız var ne demek aklımız da var beraberinde
Eşleri aldatsa insanım duygularım vardı aldattım dese ne olur ?
Bunlara kuzu gibi adamlar denk gelmiş kuduruyorlar resmen
Kırgınçiçek midir nedir, o da eski sevgilisiyle mesajlaşıp insanız diyo. Sen insansan biz neyiz
Diyorum ya insan olmamaktan ileri geliyor tüm bunlar diye.
Hep rahat batıyor, azıyor bunlar, annem hep azgınlık bozgunluk getirir der hep. Dur bakalım bunlar ne zaman bozguna uğrayacak?
Valla kusura bakmayın ama s.çtırtmasınlar duygusuna şimdi! Madem o kadar hassas birisin, başkasının duygularını niye önemsemiyorsun? O adamı aldatıp ne biçim bir konuma sokuyorsun sen haberin var mı? Tabi yoktur, çünkü senin duyguların var değil mi? Çünkü sen bencilsin, tek umrunda olan şu boktan duyguların!
Lan adamı sevmediğini başkasına aşık olunca mı anladın? Yedirtme yalanını şimdi! Sıkıysa başkasını bulmadan boşasaydın ya adamı? Yemedi di mi? Yemez tabi, önce tutunacak başka bir adam buldun sonra da eskisine tekmeyi basacaksın. Duyguymuş ne duygusu lan düpe düz çakallık. Daha yakışıklısı, daha romantiği, daha paralısı hep daha dahası lazımdı sana başından beri. Şimdi hiiiçç kafasına silah dayanıp evlendirilmiş aşiret kızı dramları yapma bize.

Allahın belası !
Sizin gibi kişiliklerden nefret ediyorum . Kocan ogrense keşke. Hatta tüm sulalen ogrense. Annen baban kardeşlerin tüm akrabaların. Kimsenin yüzüne bakacak yüz bulamasan. Ve en güzeli ne biliyor musun o çocuğun da yüzüne bakmasa senin .
Utanmaz arlanmaz !
Geç bulmusuz birbirimizi ne ya ?
Sizde ki utanmazligin farklı boyutu.
Adilikten öte bir şey.
Pislikler.

Kocan ogrenirse bosar seni once bi temiz de dover alie cocugu yirtik dondan cikmis gibi kalirsin ortada var boyle bi tanidigim iki kizi vardi aynen dedigim gibi yapti kocasi

Arkadaşlar
En gereksiz sensin burda
Erkeksin büyük ihtimalle
Kafa buluyorsun kendince
Başka işin gücün ya da gerçekte mutlu olduğun bişey yok
Saçmalardan seçmeler derlemişsin, kah üst komşun inliyor kah alt komşunla kocanı aldatıyorsun
Yorumların da uçkura bağlı
Ama maalesef senin gibi düşünen hatta aldatan kadınlar da yok değilmiş, bunu görmek beni üzdü
Aldatan kişi cinsiyeti ne olursa olsun insan değildir, insanız duygularımız var hikaye beyin niçin var ?
Aman her neyse gülebildin mi ergen çocuk, hadi biraz da kumda oyna..

Arkadaşlar

Hiç mi utanmıyorsunuz? Allah'ım senin gibi komşulardan korusun hepimizi.

Terbiyesizligin ahlaksızlığın adı cesaret olmuş haberimiz yok.

Nasıl bir utanmazlık sizde ki ya !
Madem o kadar cesursun, aşıksın annemi babani topla kayinvalideni eltini kim var kim yok çağır ben bu adamı seviyorum de.
Bakalım cesaretini boyu o akadar uzun mu?
Allah kahretsin seni de o sevgilin olacak adi adamı da.
Arkadaşlar

Allahın belası !
Sizin gibi kişiliklerden nefret ediyorum . Kocan ogrense keşke. Hatta tüm sulalen ogrense. Annen baban kardeşlerin tüm akrabaların. Kimsenin yüzüne bakacak yüz bulamasan. Ve en güzeli ne biliyor musun o çocuğun da yüzüne bakmasa senin .
Utanmaz arlanmaz !
Geç bulmusuz birbirimizi ne ya ?
Sizde ki utanmazligin farklı boyutu.
Adilikten öte bir şey.
Pislikler.
Boylelerine ailesi sahip cikiyor canim ya onlar ayni cunku kadin iki cocukluydu aldatti kocasini ailesi sahip cikti kadina aldi eve kimse sorun etmedi normal bi aile olsa yuzune bakmaz bide o ogluma o kadinin sutunu icirmistim biberonla

Arkadaşlar
cesaret diye iyi empoze etmişler.
ama asıl cesaret hayatın zorluklarının üstesinden gelmektir.
heveslerinin peşinde koşmak en kolayı.

ve en önemlisi senin yüzünde üzülen insanlar.
eşini yok sayıyorsun belli seni kesmemiş.
ama çocuğun ya senden,ya babasından ayrılınca mutluluktan uçmayacak.

bu arada sevgilin eğer evlenirseniz seni şatoda yaşatmayacak.
şu an eşine ne yapıyorsan onu yapacaksın.
bir de acaba kimlere göz kırpıp baştan çıkarıyor diye peşinden koşacaksın.

Back
X