evliyim ve birine aşık oldum...

Eğer evliyken başka biri dikkatini çekiyorsa bu " sorun yok" demek değil evlilik çoktan bitmiş demektir.o zaman boşanır kimden hoşlanıyorsan onunla ilişki yaşarsın.ama siz amannn evim var,sevmesemde bana bakan biri var diyip ne evliliginizden vazgeçmişsiniz ne de adamdan
Bu isi ya uzatmadan bitirin ya da cocugunuza gelecekte asla duymak istemeyeceği anılar bırakın

Yazanlar güzel yazmış evli bir kadınsın kocan aynı durumda olsa feryat eder kıyameti koparırsın ama sen çok rahat flörtleşebiliyorsun evlilik sana göre değil bence sen boşan istediğinle öyle takıl.
Sevdiğin adamla evlenirsin(yine)sonuçta kavun değil koklayarak alasın kocanlada severek evlenmiştin oda değişir ve birgün sen yine başkasına çok rahat aşık olabilirsin!
Belki bu seferde 2-3çocukla kandırma kocanı nasıl yüzüne bakıp koynuna giriyosun utanmadan boşanda kurtulsun adam aldatılıp kandırılmaktan..
Böyle yorumlar beklemiyosun,çokta kızıyosun ama gerçek bu sadakatsiz arkadaşım yanlış bunlar yanlışşşş

ask-i memnu muzigi caldi kulagimda
evli olan herkes mukkemmel derecede mutlu mu acaba ?
mutsuz olmak aldatmayi hakli cikarir mi ?
esiniz ayni seyi yapsa ne yapardiniz ?
bu 3nun.cevabini merak ediyorum

Ya ordan taşının tövbe edin
Yada boşanın ..
Gercekse bu konu ,üzücü..sevgisizlik cok kötü.bitmişse care aldatmak değil,boşanmak yeni hayata başlamak.bu yeni hayat içinde yuva yıkmayın.ha eğer o da sizden beşkasıyla olmayacaksa insndıracaksa boşansın.

Onlarca kadın bu foruma "evliyim eşim başkasıyla görüşüyor yardım edin" diye konu açıp çaresizlikten kıvranırken sizin büyük meziyetmiş gb aşık oldum deyip olayı meşrulaştırmaya çalışmanız çok çirkin. Komşudaki tavuklar nedense hep kaz görünüyor millete... Karısına sorsan kimbilir neler anlatacak o mikemmmel erkeğiniz için!

Tek diyeceğim var " yaşattığınızı yaşamadan ölmeyin"

Bence sizin kocanıza ve çocuğunuza daha fazla ihanet etmeden boşanmanın yollarını aramalısınız. Empati yaparak düşünün lütfen...

Eşini aldatmak ne zamandan beri üstün cesaret örneği oldu ... ?? Madalya falan da bekliyomusunuz cesaretinizden ötürü.. Hali hazırda size göre hiçbir sorunu olmayan bize göre çoktan bitmiş evliliğinize hiç mi saygınız yok? Aldatan aldatılmaya mahkumdur belki eşiniz de bir cesaret örneği gösteriyodur haberiniz olmadan.

Bi kere başlık kocamı aldatıyorum...normal birşeymiş gibi aşık oldum yazmıssın...allah katında birine bağlı olan nikahlı bir kadının başka bir erkeğe,ahh işte erkek gözüyle bakmasını benim şerfim kaldırmıyor.bana göre değil arkadas böyle çelişkili işler insan kendine söylemeye bile utanır böyle bi his gelse.allaha havale ediyorum kınamıyorum.ama önce namus seref gelir bir kasın için hele ortada bir evlat varsa

Hem karnim doysun hem pastam.dursun oylemiii. Seni ahlaksiz zaten şuan sinirliyim bu da üstüne iyi oldu. Adamin karisi çocuğu varken birde Utanmadan mesajlastin oylemi allah cikarir bunu bir yerlerinden. Hayİr bosansan anlicam da neymiş efendim kizi varmis ama gayrimeşru ilişkilerde bulunurken kizi yokmuş .

oncelıkle bır ınsanı bır baskasına asık oldugu ıcın suclayamayız...evlı bıle olsa aşk engel tanımaz. lakinnnn aşkı yasamak engel tanır...aşık oldugunuz ıcın suclusunuz dıyemem ama bır nevı esınızı aldatıyorsunuz çok yanlış...aşka dur demek lazım
hıssettıklerınız gelıp gecıcı olabılır..5 senelık evlıymıssınız dogal olarak monotonlaşmış sıkıcı bır hayattır bır coğumuzunkı gbı....karsı tarafın cazıbesıne kapılmış olabılırsınız.ama unutmyın bu yanlış yola suruklendığınızde bırlıkte olsanız bıle zaman gectıkçe oda monoton olacak o askta bıtecek......ayrıca bugun evlıyken sıze asılan adam ogun sızdende bıkacak baskalarına asılacak...OLAN KIMEMI OLACAK ÇOÇUKLARA OLACAK....O ÇOÇUKLAR ANNESIZ BABASIZ BUYUYECEK....NE UGRUNA ....SADECE HEVES UGRUNA.....
yapmayın tasının ordan hıslerınıze dur demesını bılın....

Sizin gibi kadinlar yuzunde

Umarim baskasina yasattiginizin aynisini yasarsiniz tum kalbimle diliyorum.

Allah yardımcın olsun bir boşlukta kalmışsın ve birine aşık olmuşsun. İşin zor hem de çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…