evliyim ve birine aşık oldum...

Oo buralar yıkılır
La adamı ala geyiğe çevirmişsin boynuzlamaktan, hala evliliğimde sorun yok, çocuk var diyorsun Senin sorun tanımını cidden merak ettim, boşanman için ne gibi bir sorun gerekiyor sana cınım? Mesela eşin de sana temizinden 2 boynuz taksa?
Hele öteki vitaminsiz herif, eşini bırakıp sana hediyeler mi alıyor? Sen de düşünceli diyorsun bu herife?
Kardeş senin algılarında sorun var, olmayan şeyleri varmış gibi düşünüyorsun. Her şeyden evvel bir doktora görün sen
Başkası dokunmuş sana ve sen hala evli kalmayı düşünebiliyorsun. Kızım boka batmışken nasıl hala temiz gibi davranabiliyorsun sen ya? Bana göre aldatan birisi evliliğini zaten bitirmiştir, gerisi komple kandırmacadır. Resmiyette ayrılmak kalmıştır geriye, fos bir kabuk gibi.
Bu arada o herif de sen de çok acımasızsınız, o 2 kişiyi, aptal yerine koyuyorsunuz, üzerine onları suçluyorsunuz, bir de yüzsüz yüzsüz acaba boşansak mı yok boşanmayalım çocuk var gibi iğrenç ikilemlerde kalıp onlar üzerinden tartışma yapma hakkını kendinizde buluyorsunuz. Aksine o 2 kişinin hakkı karar vermek, sizi boşayıp ne kadar nafaka alma ve çocuğu elinizden alma gibi kararlardan bahsediyorum.
Umarım ortaya çıkar bokunuz, o adam da çocuğunu alır elinden, bir ömür de göstermez.

Eşlerinizi sevmiyor olabilirsiniz mutsuz olabilirsiniz hatta birine aşık olmanızda da sorun yok. Ama aldatmayın, eşim kenarda dursun düzenim bozulmasın ama aşkımı yaşayım diye düşünmeniz yanlış olan.

Tabi ki insanın başına herşey gelebilir. Biriyle evliyken, bir başkasına gönlü kayabilir, beşer şaşar demişler ama önemli olan evli birinin buna izin verecek ortam yaratmamasıdır. evlilik bunu gerektirir. yoksa hem evli oluphem de insanlara gönlünün kayabileceği ortamların içinde bulunuyorsa bi insan evliliği bitmiş demektir zaten. biraz empati yapmak gerekir. konu sahibi aşık olmadığı halde eşi tarafından komşusuyla sadece telefon ve mesajla da olsa aldatıldığını yazsaydı buraya, hepimizin adama demediği kalmazdı. konu sahibinin de yaptığı farklı bişey değil. madem adamı sevmiyosun ve komşuna aşık oldun, bunu içinde tutarsın boşandıktan sonra da ne yaparsan yaparsın..

konunun gerçek olduğunu düşünerek yazıyorum boşan( o adam boşanmasa da ki büyük ihtimalle eşinden boşanmayacak) sen boşan daha fazla günaha girip çocuklarını bir yalana sokma

bende geçen bir konuya adam eski sevgilisiyle mesajlaştı diye adam yapmış bir hata yuvanı yıkma boşanma her insan hata yapar diyenler vardı buraya yazacaklarını merak ediyorum

Ay evet bir de o var, üst komşu nikahlı kocası ile sevşiyo o ayıp ama sen başka bir komşu ile aşk yaşıyorsun sizinki elmanın yarısı olmak
aynen tüh kaka demişti onları çok ayıplamıştı

meğer asıl ayıplanacak yüzüne tükürülecek kişi kendisiymişte haberimiz yokmuş

belki fake diyecem ama uzun süreli bir üyeliği var bilemedim şimdi .dğer konusuda garipti zaten .

Ses gelen komşu başka mı, aldattığı mı
Ben mi safım
Millet işi pişirmiş ben daha çözemedim olayı

her neyse, hayat sizin tercihler sizin.. çocuklarınıza ve kocanıza ihanet etmeyim.. hür bir kadın olduktan sonra ne yaparsanız yapın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…