evliyim ve birine aşık oldum...

Ben şu söze çok inanıyorum : Bugün senle başkasını aldatan, yarın seni başkasıyla aldatır.
İkiniz için de geçerli bu durum. İkiniz de evli ve çocuklu olduğunuz halde mesajlasmak,görüşmek,hediyeleşmek bunlarn hepsi aldatmaya giriyor. Aşık olmanıza bişey diyemem. Ama bu yaptıklarınız sadakatsizlik bilmenizi isterim. Eşinizin yüzüne bakınca kendinizi kötü hissetmiyor musunuz Allah askına? Karşıdaki adama ne kadar güveniyosunuz ? Hep seni bırakmam diyenler bırakıyor nedense. Bu adamın da siz herşeyden vazgeçtiğinizde karısından vazgeçiceği ne malum ? Kusura bakmayın ama bir evliliği bitirmeden böyle şeyler yaşamak kendine saygısızlıktan başka birşey değil bence... Ya evliliğinizi bitirin ya da bu ilişkiyi.

Ne demek eşimle büyük sorunumuz yok, yahu adamı aldatıyosun daha ne kadar büyük sorun olacak
Eşi aldatmamışsa ona göre büyük sorun yok
Kendisi sadece yanlış seçim yapmış ve komşuyla geç tanışmış mış mış, iki edepsiz birbirini bulmuş bence

çocuğunu düşündüğü için elalemin adamlarıyla kocasını boynuzlayan kadın da gerçekten ne güzel bir annedir böyle

Ne binaymış arkadaş pes valla
İnsan evladının yüzüne bakınca kendine gelmeli
Bu nasıl bir kadın, nasıl anne şaştım
Heyecan mı arıyo bilmem bana bela gibi geldi, komşuyla karakterleri uygun olsa da eşlerinin ve çocuklarının vebalini asla ödeyemezler

İçimden gecenleri yazmışsınız

Seversin evlenirsin sevmezsin bosanirsin eşini sevmediğini anlamam için bu herifin apartmana taşınması mı gerekiyordu, zaten onjojtaya gelmeden evlilik bitmeliydi, arkadaş seni sevmiyorum bosanalim bitti

Bunyuzden hep diyorum ille aldatma dayak hakaret gerekmez boşanmaya sevmiyorsun boşan ki gönlün serbest olarak başkasına kaysın

bence hadi boşanalım evlenelim de bak bakalım adam boşanıyor mu karısından . yüzde bir ihtimal veriyorum . e seni kandırmak için tabi böyle söyleyecek .eşine üzüldüm . hiç seni aldatmamışsa daha çok üzülüdüm . bence aldatmamıştır . zaten hep bir taraf sadık olduğu için keybediyor gibi geliyor bana.iki cambaz bir ipte oynamaz gibi . eşini aldatan kadınların kocları melek gibi oluyor nedense hep gördüklerim bu yöndeydii . karısını aldatan tiplerinde eşleri çok iyi oluyor .işte hep iyi niyetimizden kaybediyoruz dünyada . ben sevdiğim adamı nasıl aldatırım ya ?ondan bir çocuğum var .çocuğun yüzüne nasıl bakıyorsun ?yargılamak istemiyorum ama yanlış içindesin arkadaşım .

Ayni benzer konular basimdan gectigi icin sizi anlayabiliyorum.

Ne yani evlendiysen illaki o kisiye asik kalmanmi gerek, boyle kuralmi var?

Insaniz sonucta ve duygularimiz degisebilir. Kadini yargilamadan bir bunlari dusunun, bir insanin basina hersey gelebilir yasadigi muddetce.

Ama sizin durumunuz gercekten cok zor, ayni bina, atesle barut felan.

Ya bi de her gün konuşmalar, mesajlaşmalar.. Buluşmalar..Vaatler.. Ya arkadaşım 2 yıllık ilişkimde yaşamadığımı nerdeyse sen yaşamışsın. E evde yemeğini temizliğini kim yaptı çocuğuna kim baktı, senin kocan onun hanımı napıyo bu sırada armut mu topluyor? Olaya bak.

Mutlu degilsen, en onemlisi esinle bisey paylasamayacak kadar uzaklasmissaniz yollarinizi ayirin ama baska bi yuvayi yikma. Geçici bi heves olabilir, uzun zamandır gormedigin ilgi gozunu kor etmis olabilir. Bugun esini aldatan senide aldatabilir

yazdiklarinizdan sanki esimle evli kalayim ama heyecanimi komsumla paylasayim demek istemissiniz gibi geldi.
cesaretinize hayran kaldim, merakla yazilanlari takipteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…