- 15 Şubat 2013
- 24.385
- 91.823
-
- Konu Sahibi Bebekler44
Hea azgin teke gibiyiz, hepimiz duvarlari tirmaliyoruz bos vakitlerimizdebence kadınların en büyük belası azgın kadınlık hormonu çoğu liseye veya üniversiteyi yarım bırakıyor yada iş hayatını
adamın kölesi olarak hayatına devam ediyor sonra gelip burada hayal kırıklıklarını anlatıyorlar erkeğin çoğu kadını kandırmakla görevli bu dünyaya gelmiş yaratıklar ,iyiki oğlum yok
duvar iyidir azıp hamile kalmaktansa devam tırmanmayaHea azgin teke gibiyiz, hepimiz duvarlari tirmaliyoruz bos vakitlerimizde
Sen cok tirmanmişsin heralde kadin olarak, bu ne pis zihniyettir ya, üsluba bak, midemi bulandirdin.duvar iyidir azıp hamile kalmaktansa devam tırmanmaya
Erkek misin nesin? Boyle bi kadin olduguna inanmak istemiyorumduvar iyidir azıp hamile kalmaktansa devam tırmanmaya
Sanmıyorum şuan gördüğü bi çok olumsuz şeyleri bile sorun etmeyecektiHeyecan mı arıyorsunuz ??
Sonuçta nikahınız var halen.
Görüştüğünüz kişi hayatınızda olmasaydı
Halen bu kadar boşanmak için ısrarcı olur muydunuz ?
böyle kadınlara üzülmüyorum , çocuklarını üzen beter olsunBiz yine kendi kendimize at koşturuyoruz.
Konu sahibi ortalarda yok.
Böyle konulardan çok sıkıldım artık
Neyse çok da şey etmeyelim belki karşılıklı ağlaşma saatleri gelmiştir…
F_E_M_İ_N_İ_S_T erkek manyağı değilimErkek misin nesin? Boyle bi kadin olduguna inanmak istemiyorum
ben irkek demek dert demek diyen kadınlardanım.üniv.tede tek sevgilisi olmayan kızdım .hele kocasını karısını aldatanlara aşırı kılımmmolurmuş sende mi takıldın yoksa
çok aminnböyle kadınlara üzülmüyorum , çocuklarını üzen beter olsun
Evet bi erkek manyagi olmayan sensin, boyle abuk subuk genellemeler yapma, kendin uzerinden yap ya daF_E_M_İ_N_İ_S_T erkek manyağı değilim
yanlış ifade ediyor ama haklılık payı var.daha anaokulunda çocuklar sevgili peşindeler.bunlar öğretiliyor çocuklara sosyal medyayla aileyle dizilerle.biz arkadaşız farklı cins olmamızın bir önemi yok aynıyız aslında diye yetiştirilmiyorlar.bir kızın ya da erkeğin liseyi bitirene dek 30 sevgilisi oluyor yahuu.duygu vs yok skor var sadece.kadınların baskılanmasına şiddetle karşıyım ama modernlik te bu değil.eğitim alacaklarına bir iki dil öğreneceklerine ellerinde birer sigara aynı anda kaç erkeği ya da kaç kızı idare ederim onun peşindeler maalesef.zamanı gelince zaten hayatımızda erkekler olacak.niye ilkokulda başlayayalım ki ya da ergenlikteEvet bi erkek manyagi olmayan sensin, boyle abuk subuk genellemeler yapma, kendin uzerinden yap ya da
var böyle kadın hep lise aşkı yaşamak istiyor kocadan sıkılınca evli erkeklere saran kadınlar , bunlarda çok sevgili değiştirmiş olan kişiler hep lise aşk alışkınlıklarından vazgeçmek istemiyor ,böyle kadına erkek mi dayanırAklım gidiyo evlenip gidersem böyle bisey yasıcam diye. Maymun istahlık basa bela.
Neyse şekerim, bana o üslup cok igrenç geldi, bazi seyler aileden gelir, egitimin, kendi ayaklari üstünde durmanin öneminin, kadin erkek esitliginin, kadinin kendi başina da degerli oldugunun, evlilikte kimsenin digerinin kölesi olmadiginin gibi gibi bi cok seyin temelini anne baba hem örnek model olarak hem de anlatarak çocuga belli yaştan sonra aşilamak zorunda. Cikip bütün kadınlari, hormonlardan azgin, erkek manyagi gibi sifatlarla nitelemek, feministlik degildir, en basit tabirle igŕençliktir. Yatiyorum ben, öpenzi.yanlış ifade ediyor ama haklılık payı var.daha anaokulunda çocuklar sevgili peşindeler.bunlar öğretiliyor çocuklara sosyal medyayla aileyle dizilerle.biz arkadaşız farklı cins olmamızın bir önemi yok aynıyız aslında diye yetiştirilmiyorlar.bir kızın ya da erkeğin liseyi bitirene dek 30 sevgilisi oluyor yahuu.duygu vs yok skor var sadece.kadınların baskılanmasına şiddetle akrşıyım ama modernlik te bu değil.eğitim alacaklarına bir iki dil öğreneceklerine ellerinde birer sigara aynı anda kaç erkeği ya da kaç kızı idare ederim onun peşindeler maalesef.zamanı gelince zaten hayatımızda erkekler olacak.niye ilkokulda başlayayalım ki ya da ergenlikte
Benim hayatıma girmek zordur biraz. Kimseyi hayatıma kolay kolay almam bencilimdir bu konuda. Büyük bir sorumluluk zaten. Hayatıma zaten giren cıkan cok olmadı ama flörtleri takılmaları sayarsak visenyanın ahırı diye bi kitap yazmam gerekebilir. Benim olay şıp sevdilik bağlanmakta değil. Eskilerin etkisinde kalmam. Ama kendimi biliyorum tanıyorum. O yüzden karşımdaki insanıda üzmemek için adım atmam.var böyle kadın hep lise aşkı yaşamak istiyor kocadan sıkılınca evli erkeklere saran kadınlar , bunlarda çok sevgili değiştirmiş olan kişiler hep lise aşk alışkınlıklarından vazgeçmek istemiyor ,böyle kadına erkek mi dayanır
Ben daha neler yaşadım neler.gorsen derdinki baba evinde gördüğün lüksten sonra bu hayata nasil katlandin.bi gün gık demedim hemde ahlakimla oturdum evimde.Odalarimiz ayrıydı bizimde...Biz kadın degildik dimi kiymetimiz bilinmedi.böyle kadınlar toplumu bozuyor gidip azgın kadınlık hormonunu çaresine bakmalı , erkek kırık bulacağına ne güzel yazmışsın
ben feminist değilim valla.bebeler bebe gibi olsun oyuncaklarla oynasınlar doya doya nasılsa bir gün sevgilileri olacak fikrindeyim sadece.ben bile barbie lerle oynuyorum valla çok şekerler.iyi gecelerrrrNeyse şekerim, bana o üslup cok igrenç geldi, bazi seyler aileden gelir, egitimin, kendi ayaklari üstünde durmanin öneminin, kadin erkek esitliginin, kadinin kendi başina da degerli oldugunun, evlilikte kimsenin digerinin kölesi olmadiginin gibi gibi bi cok seyin temelini anne baba hem örnek model olarak hem de anlatarak çocuga belli yaştan sonra aşilamak zorunda. Cikip bütün kadınlari, hormonlardan azgin, erkek manyagi gibi sifatlarla nitelemek, feministlik degildir, en basit tabirle igŕençliktir. Yatiyorum ben, öpenzi.
sizinle sürtüşmelerimiz oldu k.k da ama çok güzel yazmışsınız tebrik etmeden geçemedim helal olsunnÇiçek almamismista güzel söz soylememisteee.Ulen ben ilk evliligimdeki maddiyatsizligimdan bahsetsem dudağın uçuklar senin .İntiharın esigindeydim intiharın.Batiyo size rahatlık batıyor.
Ben doğalgaz acmayip battaniyelerde otururken bu kadar borçlar harçlar girtlaktayken bide adamın gözü dışarda oldugu halde aklımın ucundan gecmedi ihanet.Evimde kadınla basana kadar her şeye sabrettim ki ben tek büyütülmüş bir çocuktum kardeşim yok .Herşeyin enniyisini lüksünü babamın evinde gördüğüm halde o koca evinde herşeye katlandimda bir kez yanlış yapmadım o herife pismanda değilim.Yapsaydim kendime yapardım çünkü kötülüğü evladima yapardım kimseye bişey olmazdı .ANASINIZ ANA BİRAZ ....OLUN.İki evlat sahibisin kadınlığını da yasamayiver .Hii cokmu istiyorsun ozaman ne olursan olsun delikanlica ayrıl öyle yap ne yapiyosan..
Aldatmiyormusta sadece konuşuyormuş kulahimin tesellisi .sizin gibilerin yatacak yeri yok.Bide kıymetli olur çokta sevilirsiniz eş tarafindan..Vay adaletini sevim senin dünya.
Mune abla istersen banla ama gerçekten haketti az bile !