Evliyim ama çok yalnızım.

Selam Canım,
Allah bize sabır versin ne diyelim.İnsan bu zor günlerinde bi yoldaş arıyor derdini sıkıntısını anlatacağı bi arkadaşa ihtiyaç duyuyor.Biz de burda birbirimizin dert ortağı oluyoruz canım.Elti işte başka ne beklenir kıskanç oluyorlar.Ne var sanki gittiği yere seni de alsa tanıştırsa birileriyle senin de gönlün bi hoş olsa çevre görsen :2: ama yok işte kendisi yalnız değil tabi seni yalnız bırakmaya çalışıyor.Allah onu eşdiği kuyuya düşürür merak etme sen tatlım.Canım eşin hala işsiz o zaman canım ya nasıl geçiniyorsunuz yardım ediorlar mı bari kayınvalidenler falan...Bi dert yokmuş gibi üst üste gelmiş şimdi o da işten çıkınca devamlı başının etini yiyodur bi de tartışmalar çıkıyor iyice psikolojin bozuluyor.Allah kolaylık versin canım
Hayırlısı neyse o olsun ortada da çocuk olunca işte insan bi anda boşanma kararı alamıyor dimi inş düzelir demekten başka bişey elimden gelmiyor.

Tebrikler canımmm en azından bi adım atmışsın ve inşallah eşinde senle birlikte gelir bi süre sonra.Tatile de git eğlen ,kafan dağılsın canım benim yerime de gez eğlen kaydirigubbakcemile5

Kuzum 12 sene nasıl sabredebildin bu evlilige????????????mutsuz bir evlilikkkkkkkk...........üzüntünü içine attıgın için depresyona girmişsin........ne diyeyim allahım sifa versinnnnnnnn gecmiş olsun ...........

kadınlar yıpranıyor....
ev işi,yemek,çocuk derken bir bakmışsın bedenen ruhen yorulmuşsun
bunları karşılıksız yaparken istiyorsun ki eşinden güzel 1-2 kelime........
oturup güzel bir muhabbet....
küçücük süprizler....
yorgunluğunu alacak seni dinç tutacak şeyler....

eşimle evliliğimiz çok iyi(maşallah)
ama onunda yapısında iltifat etmek,süprizler yapmak yoktur
doğum günümde bile ne istiyorsun,alalım der
aslında beklenen bir çiçek 2 güzel söz:))
sevgisini dillendirmese de o benim bitenem:)))

bende derim ki;arkadaşınız varsa onlarla vakit geçirin
çocuklarınızı emanet edebileceğiniz birileri varsa alışverişe çıkın,kendinize vakit ayırın
birazda kendiniz için yaşayın
yada eşinize bu sorunun cvb ını sorun

bende sizin durumunuzdayım bazen nefes alamıyor boğuluyor gibi oluyorum.çünkü hayatımı kontrol edemiyorum çocuklarımın dışında hayatımın hiçbir güzel yanı yok.bazen diyorum çocuklar olmasaydı zaten bu adamı çekmezdim.ama çocuklarımıda hiçbşr şeye değişmem zor bir durum yani insan sıkışıp kalıyor bunca düşüncenin arasında.artık kadın olduğu unuttum zaten hiç değilse iyi bir anne olayım.

sevgili babyleon sakın ilaç kullanma diye yazmışsın fakat arkadaşımızın ataklar şeklinde gelen rahatsızlıkları var bunu ona ancak doktoru söyleyebilir çünkü sorunlarını derinlemesine bilmiyoruz sadece ilaç yeterli olmayabilir belki de terapi de almalı.çözüm tamamen içimizde olsaydı herkes kolayca sorunlarını çözerdi bir yerde doktorlarada ihtiyacımız var ama tedavi yarım bırakılmadan inanarak gitmeli .kişi eğer birden fazla depresyon yaşamışsa kalan hayatında tekrarlaması olası

Merhaba kızlar. Terapiste gittim. O akşam tatile de çıktık. Cennet gibiydi. Her şey yoluna girdi neredeyse. Terapiye hala devam ediyorum. Eşimle aramız şu an gayet iyi. Ama tekrar bozulur mu korkusu var sadece. Çok gayret gösteriyoruz. İnşallah böyle devam eder. İnşallah sizler de iyi olursunuz.

biz kadınların nedır bu yaşadıkları...kısmide olsa hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz hayat çok zor

DARISI HEPİMİZİN BAŞINA CANIM....opuyorumnanaktan

Sanırım herşey ilk adımı atmaktan geçiyor... Yerimizde sayıp durmakla ancak birbirimizi teselli edebilir, ama yol alamayız...Peki istediğimiz ne?

edasu'nun neredeyse 2 sene önce eşi ile yaşadığı sorunları ve yalnızlığı dile getirişini okuyoruz mesajların başında ve aradan yıllar geçiyor, eşinden ayrılmıyor ama eşinin internette partner aradığı yakalıyor. sonuç zaten en başta belliymiş, ama ayrılma diyenler var daha kötü olur diyenler...

senin durumunu görünce ben şimdi kendi durumumdan korktum açıkçası ben daha 5 aylık evliyim ve kendimi yanlız hissedıyorum eşim cok umursuz bi adam oldu cıkıtı nasıl değişti böylemiydi ben mi görmedım bilmıyorum allah yar ve yardımcımız olsun kızlar...

bende aynı durumdayım ve sadeece 6 aylık evliyim eve girdgmde evden sıkılıyr nedensz yere bunalıyrm.

Eda sen bu konuyu açalı 1 sene olmuş umarım şimdi herşey düzelmiştir
sende kendi kaderimi gördüm şiirinde kendimi buldum umarım kkya girersin o zaman görüşmek umuduyla

ne çok evli ve yanlız kadın varmış biz iki kişilik hayat yaşıyacaz derken yine yanlız yine yanlız

bende bir ben böyleyim zannederdim aslında bizlerde bir araya gelsek ne güzel olur

bu sitelerden biri önce eşime (ki ben de gördüğümde olay çıkarmıştım) sonra da bayan olduğum halde bana musallat olmuştu. ben o siteyi en ince ayrıntısına kadar incelemiştim, eşim foto bile yüklememiş, yüzlerce gerizekalı kadın açık saçık mesajlar atmış buna, o tek birine bile cevap vermemiş. bu saçma siteler mail adresinizi bi yerden bulup sizi kendi belirlediği şifryle üye yapıyor, şifreyi de size mail atıyor. üyeler kendi aralarında mesajlaşmak için kontor satın alıyor, bu şekilde para kazanıyorlar. iyi anlayın iyi dinleyin, çünkü sanırım ben eşimi kırdım boş yere

arkadaşlar Allah rızası için eşinize dayanın,
Onun sizi dinlemesi için ne gerekiyrsa yapın,önce onu kendinize arkadaş edinin,
yoksa yalnız erkek ve kadınların durağı bu sanal arkadaşlıklar ve peşinde boşanmalar..

kuzular ben de kendimi cok yalnız hisediyorum ne zaman eşimle konussam tartısma cıkıyor daha kotu oluyor. bizim cinsel hayatımızda da sogukluk var. kafayı yicek gibi oluyorum. terapiste giden ve sonucalan var mı ? en iyisi bir pskologa gitmek sanırım...

bu yazı bir kitaptan alıntı falan mı??? var mı böyle bir adam yaaa.... eğer varsa sıkı sıkı tut canı sakın kaçırma elindekini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…