MERHABA CANIM BENDE ÇOK YANLIZIM ÖYLE HİSSEDİYORUM ben ailmede uzakta evlendim kimsem yoktu eşimden başaka oda gece yarılarına kadar çalışıyodu yapayanlız kalmışve bi apartma dairesinde yapayanlızdım eltim vardı karşı partmanda eltiişte kıskancın tekiydi biyere gitse hiç çagırmazdı kimsenin gelmesini çwkwmwzdi herkezi uzaklaştırmıştı benden her gün aglıyor eşimle kavga ediyorduk çok hastaoldum nller atlatım hastalıklarım nedeyle çocuk düşünmedim ama 6sene sonra hamile kaldım ve çok tatlı kızım oldu ama buhamileligim sırasında kriz olduve eşim işten çıktı ama paramız hiç bizman yetmedibize ve hep sıkıntyla yaşadık bide işten çıkınca eşim hep başımın etini yedi evde benimde eşimle hiç bi otak noktom yok çok sinirli ve asabi beraber yapabilecegimiz hiç ortak noktamız yok 30yaşında ama 50yaşında adamlar gibi çok agırdır gezeriz mesla hafta sonalrı am hep kavgayla geçer hiç bişeyden memnun olmaz hemen bagırı çagırı burnıumdan getiri şimdi çalışıoy am yine yetmiyo ve maddiyattan kafayı yiyecek hep derdi para evde huzur kalmadı ve ben o alsın ben almayım felsefesiylw hwp idareetmeye çalıştım dedim sevgi istiyorum hiç bişey istemiyorum dedim anlamadı hep par para yetmiyomuş çok sıkılıyomuş evde ama aklı hep başka yerlerde çokasbi herşeye anında parlıyo ve ben bıktım bu hellerinden bilafdersin binlaf işitrsinve bu kzıızmada yansıo çok psikolojim bozuldu kzızma bagrırı duruma geldim ve kafga ediyoru konuşamıoruzhep kendi haklı ne yapacamnasıl olacak bilmiyorum çok yanlızım ve halen kendimibaşka yere taşındıkve benim yanlızlıgım halen sürüuyo evde durmayaalıştım gibi 8 sene oldu ama 12 senedir birlikteyiz boşanmayı düşünüyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum
Selam Canım,
Allah bize sabır versin ne diyelim.İnsan bu zor günlerinde bi yoldaş arıyor derdini sıkıntısını anlatacağı bi arkadaşa ihtiyaç duyuyor.Biz de burda birbirimizin dert ortağı oluyoruz canım.Elti işte başka ne beklenir kıskanç oluyorlar.Ne var sanki gittiği yere seni de alsa tanıştırsa birileriyle senin de gönlün bi hoş olsa çevre görsen :2: ama yok işte kendisi yalnız değil tabi seni yalnız bırakmaya çalışıyor.Allah onu eşdiği kuyuya düşürür merak etme sen tatlım.Canım eşin hala işsiz o zaman canım ya nasıl geçiniyorsunuz yardım ediorlar mı bari kayınvalidenler falan...Bi dert yokmuş gibi üst üste gelmiş şimdi o da işten çıkınca devamlı başının etini yiyodur bi de tartışmalar çıkıyor iyice psikolojin bozuluyor.Allah kolaylık versin canım
Hayırlısı neyse o olsun ortada da çocuk olunca işte insan bi anda boşanma kararı alamıyor dimi inş düzelir demekten başka bişey elimden gelmiyor.