Ya aslında gercekten iyi bir insan ama bu tavırları benı ınanılmaz yoruyor.. Yanı ınsanın neye kızacagını bılırsınız ona göre davranırsınız .. Ama esımin bellı olmuyor .. Güle oynaya evden cıkarken , gittiğimiz yerde garson gec gelse canı sıkılıyor kalabalıksa sıkılıyor ve benı de cıktıgıma pişman edıyor ..
Dun yıne konustuk aılemın her seyden önce oldgunu dusunuyor .. Yanı annem babam herseyden önceymis ama o yalnızmıs .. Ailesi ilgısız oldugu ıcın mı boyle yapıyorum bılmıyorum ama haksızlık yapıyor.. Gun ıcınde annemle konusmadan duramıyomusum ... Bunu solemesıne dayanamıyorum.. Benım annemle konusmam nasıl olurda sıkıntı olur.. Kı kaldı kı annemler yakın oturmamıza ragmen sayılıdır aksam evımıze gelmelerı , bebek olmadan once oda bakmaya zorla göturup alabılceklerının en ıyısını aldılar .. Eşim oda bakmaya gelmedı sen begensen yeter dedı .. Ama oda kuruldugu gün .. Bana- bu mobılyalar o kadar para etmez baksana hıc saglam degil dıyo .. Yanı insanlar bızım ıcın kosturuo bız zorlanmayalım dıye ugrasırken boyle yorumlar yapması , beni ondan uzaklastırıyo ...
Bu ve bunun gıbı seyler işte ...
Dedıgınız gibi babam gibileri cok azdır..Verdıgi emeklerin haddı hesabı yok..
Yıne uzun yazdım ama cook dolu içim