Evlilikten öncesi ve sonrası

En korktugum seydir babam gibi birini bulamamak. Suan bir erkek arkadasım var ve bakıyorum ki cogu özelliği babam gibi. O zaman derin bir nefes alıyorum. Ama iste evlendikten sonra değişme durumu aşırı tedirgin ediyor beni..

Insallah siz de biran önce mutlu oldugunuz huzurlu oldugunuz evrelere gecersiniz. Insallah ben de hayal kırıklığına uğramam
Çok tesekkur ederım...İnşallah ugramazsınız, mutlu olursunuz.. :)

Sizi cok iyi anliyorum da esinizle evlenmeden hic mi flort etmediniz , hic mi vakit gecirmediniz geziye seyahate,yemege herhangi birsey yapmaya gitmediniz. Bu bahsettiginiz kisilik kendini gizleyebilecek bir kisilik degil ki ? Esiniz birden bire boyle bir insan mi oldu yoksa evlenmeden oncede mi boyleydi ?
Esinizi eger son zamanlarda isinde mutlu degilse ve sadece bunun yuzunden gergin bir insan olduysa cozum esinizi is degistrene kadar idare etmek. Babaniz belliki olgun bir kisilik mis mantikli ve pozitif bir insanmis ama her insan bir olmaz ki. Esinizi babanizla kiyaslama degilde kendi buyudugunuz aileyi kurdugunuz aile ile karsilastiriyorsunuz yani bu normal nasil ailesinde mutsuz olmus ve mutsuz bir ailede buyumus insanlar hep bundan pisman olup kendi kurduklari ailede o hatalari yapmamaya gayret ediyorlar ve aynisini yasamaktan korkuyorlarsa sizde kendi buyudugunuz aileyi dusunuyorsunuz.
Birde evliligin ilk yillarinda insanlar birbirlerine ayak uydurmaya yeni baslarla esinizin bu gerginligi ruh hali dedigim gibi sadece is sebebiyle ise onu sakinlestirmeye calisin herseyin duzelecegine dair telkin edin yardim edebileceginiz birsey varsa yapin yoksa destek olun bir aile oldugunuzu hatirlatin birbirinize destek olarak atlatacaginizi soyleyin. Adam belliki caresizliginden sinirleyor.
Tesekkur ederım vakıt ayırmıssınız..
Tabı kı vakıt gecırdım , uzun bır bırlıktelıkten sonra evlendık.. Ama beraber yasamadık.. Keske o kadar öngörülü olabılsek, o zaman her sey cok daha kolay olurdu ...
Esım bu kadar gergın degıldı evet.. Son zamanlarda daha gergın .. Sevgılılık donemımızde de benı huzursuz eden seyler vardı , yanı alınganlıgı, şikayetleri , ufacık konuyu buyutmelerı ama ben bu durumun benı bu kadar etkıleyecegını tahmın edemedım..Ya da bu kadar yorucu olabılecegını.. Eşim kesınlıkle ıyı bır ınsan ama ben her sabah uyandıgımda sukrederım sevdıklerım iyi hayattalar dıye , o ise en ufak bı eksıkte olumsuzlukta dunyanın sonu gelmıs gıbı davranır .. Ve bu benı sureklı asagı cekıyor, demıssınız ya telkın edın dıye bunu cok yaptım.. Ama bır sure sonra sız de ınancınızj kaybedıyorsunuz.. Bu iş durumu 3 senedır var .. Kısa bır sure degıl kı.. Yanı her durumda iş yeri psıkolojımı bozdu dıyor ama benım de psıkolojım bozuluyor .. Ya ılk zamanlar kajvaltı hazırlardım.. O benden once cıkıyor evden .. Inanın hep of yine gıdıyorum dıye soylenır surat asardı.. Ilk zamanlar sabrettım .. Anlamaya calıstım ama sonraları kalkmamaya basladım .. Çunku benım ısım de streslı bır iş ve ben daha sabahın korunde enerjımı kaybetmıs oluyordum .. Ufak gıbı ama ınsanın hayatını tümden etkıleyen konular işte...
Esinizin otuzlu yaslarda en deli caglarinda babanizinda tabiri caizse ununu elemis elegini asmis oldugunu dusunun.Tabi en onemli etken kisilik.
Tabı kı kısılık.. Cunku babam da bır zamanlar 30 yasındaydı ..

Kiyaslamaz miyim? Bir hata yaptigimda esimin bağırıp çağıracağını,kufurler savuracagini,yapistiracagini saniyorum..
Ki alakasi bile yok. Bu tedirginlik babamdan ve eski esimden miras kaldi.
Babami Allah rahmet eylesin,otekinin Allah belasini versin.
Nasip olursa esimin p.kunu yesin ins.
Çok net olmuş ama şimdi mutlu olmana sevindim seni tanımadan yeniden mi evlendin ..

Ben de kiyasliyorum valla. Esim huy olarak babamin kopyasi ve huylari ayni babaniz gibi. Aksi halde yapamazdim sanirim.

Valla şimdiki eşim babamdan da eski kocam olacak dümbükden de kat kat iyi bir adam. Ha onun da arada tutar uyuzluğu hatta regl mi olacaksın diye takılırım ama ikisini de cebinden çıkartır yaşamadığım güzellikleri yaşattı bana. Adam beni mutlu etmek için doğmuş sanki.
Ayyy yazılanlar hep sanki benim hayatımdan. Bende babam gibi birini buldum gittim..şimdi bosaniyorum..İnşallah bende mutlu olabilirim ilerde senin gibi :(((

Üstüne gitmeyin eşinizin biraz zaman verin . Babanızın yaşını başını almış , görmüş geçirmiş . Bence kıyaslamayın ya acıkcası bende aksilikler yaşadığımda sinirleniyorum . Bazen düşünüyorum kafadan kontakmıyım diye:)

Benimkide tam tersi abimler ve babam esin gibidir onlarla nereye gidersen git kendini diken üstünde,sanki güdülen koyun gibi hissedersin..Umarım benim şansada tam tersi bi eş düşer :KK53:

sevgili konu sahibi, ben de senle benzer şeyleri yaşıyorum. benim eşim otobüs beklerken bile mızmızlanan bi adamdı ilk başlarda. o kadarcık zorluğa bile tahammülü yoktu düşün yani. bence de karakter ayrıca yaşanmışlık meselesi. mesela benim eşim zor görmemiş, en ufak zorlukta koyvermeler, bi peşkiri atıp kaçayım havasına girmeler, zaman zaman küfretmeler :(

yazdıklarını okuyunca evliliğim film şeridi oldu gözümün önünde :110: seni çok iyi anlıyorum. benim eşim de şu an işsiz (ben yurtdışında çalışıyorum geçici olarak burda çalışma izni yok)
sen mücadeleci bir insansan senin gözüne daha çok batabilir onun halleri. Mesela bizim evliliğimizde zorluklar ne kadar artarsa benim işim bi o kadar zorlaşıyor, yükü yüklenen bir ortak yok aksine onun yükü de biniyor üstüme. Ben mi fırsat vermiyorum acaba diye o kadar çok geri çekilip ona bıraktığım da oldu. Sadece bi kere elimi sıkıp 'biz bu zorluğu' aşarız dediğini bilirim(yaklaşık 6 yıllık ilişkide), hiç unutamayacağım galiba o anı:KK16:
çok tahammül ettim, cesaretlendirdim zar zor ilerleme kaydettik diyebilirim. tabi her zaman sabırlı sabırlı tepki vermedim, bağırıp çağırdığım da oldu. anladığını sandığım bir şeyi 100 kere tekrar anlattığım olmuştur belki.
bir de biz beklenti içinde girdikçe beklentinin etkisiyle daha da öteleniyorlar galiba. birinden bişey beklemenin onda ağır bir yük oluşturduğunu düşünüyorum. o adamın karakterini bu hale getiren bi aile ortamı var öncelikle onu düşün. mesela ben her ailesini ziyarete gittiğimizde annesinin ya da babasının yaklaşımından neyin nerden geldiğine dair bir fikir edinmişimdir. şunu söyleyim, annesi 'kız niyetine büyüttüm ben onu der, hatta kızım diye hitap ederdi' :KK11: bunlara son vermek için o kadar mücadele ettim ki hala ediyorum. kv m eşime çocukluğunda göstermediği ilgiyi benden sonra gösterme kararı almış olmalı bir de 'çocuğum çocuğum' modunda hep eşime karşı, 3 yaşındaki bebeğine hitap eder moddda :KK14:
daha anlatmayım ben durumun vehametini anladın sanırım.
önce eşinin karakterini bil ve anlamlandır eğer benimki gibi üzerine eğilip ortadan kaldırabileceğin etkenler varsa onların üzerine yoğunlaş. beklenti faktörünü ortadan kaldır. kendi hayatına odaklan. herkesin yükü kendine yeter, ben de çok stresli bir ortamda çalışıyorum üstelik çok yoğun bu konuda da hak veriyorum sana. onun bu negatif yönlerine odaklanırsan daha da dikkat kesilirsin çoğaltırsın onu gözünde buna dikkat et.
bir de istersen bana yazabilirsin burdan, gelişim çizelgesi falan hazırlaya önce kendin sonra ilişkiniz için :KK45:
inşallah mutlu olursun:KK36:

sevgili konu sahibi, ben de senle benzer şeyleri yaşıyorum. benim eşim otobüs beklerken bile mızmızlanan bi adamdı ilk başlarda. o kadarcık zorluğa bile tahammülü yoktu düşün yani. bence de karakter ayrıca yaşanmışlık meselesi. mesela benim eşim zor görmemiş, en ufak zorlukta koyvermeler, bi peşkiri atıp kaçayım havasına girmeler, zaman zaman küfretmeler :KK43:

yazdıklarını okuyunca evliliğim film şeridi oldu gözümün önünde :110: seni çok iyi anlıyorum. benim eşim de şu an işsiz (ben yurtdışında çalışıyorum geçici olarak burda çalışma izni yok)
sen mücadeleci bir insansan senin gözüne daha çok batabilir onun halleri. Mesela bizim evliliğimizde zorluklar ne kadar artarsa benim işim bi o kadar zorlaşıyor, yükü yüklenen bir ortak yok aksine onun yükü de biniyor üstüme. Ben mi fırsat vermiyorum acaba diye o kadar çok geri çekilip ona bıraktığım da oldu. Sadece bi kere elimi sıkıp 'biz bu zorluğu' aşarız dediğini bilirim(yaklaşık 6 yıllık ilişkide), hiç unutamayacağım galiba o anı:KK16:
çok tahammül ettim, cesaretlendirdim zar zor ilerleme kaydettik diyebilirim. tabi her zaman sabırlı sabırlı tepki vermedim, bağırıp çağırdığım da oldu. anladığını sandığım bir şeyi 100 kere tekrar anlattığım olmuştur belki.
bir de biz beklenti içinde girdikçe beklentinin etkisiyle daha da öteleniyorlar galiba. birinden bişey beklemenin onda ağır bir yük oluşturduğunu düşünüyorum. o adamın karakterini bu hale getiren bi aile ortamı var öncelikle onu düşün. mesela ben her ailesini ziyarete gittiğimizde annesinin ya da babasının yaklaşımından neyin nerden geldiğine dair bir fikir edinmişimdir. şunu söyleyim, annesi 'kız niyetine büyüttüm ben onu der, hatta kızım diye hitap ederdi' :KK11: bunlara son vermek için o kadar mücadele ettim ki hala ediyorum. kv m eşime çocukluğunda göstermediği ilgiyi benden sonra gösterme kararı almış olmalı bir de 'çocuğum çocuğum' modunda hep eşime karşı, 3 yaşındaki bebeğine hitap eder moddda :KK14:
önce eşinin karakterini bil ve anlamlandır eğer benimki gibi üzerine eğilip ortadan kaldırabileceğin etkenler varsa onların üzerine yoğunlaş. beklenti faktörünü ortadan kaldır. kendi hayatına odaklan. herkesin yükü kendine yeter, ben de çok stresli bir ortamda çalışıyorum üstelik çok yoğun bu konuda da hak veriyorum sana. onun bu negatif yönlerine odaklanırsan daha da dikkat kesilirsin çoğaltırsın onu gözünde buna dikkat et.
bir de istersen bana yazabilirsin burdan, gelişim çizelgesi falan hazırlaya önce kendin sonra ilişkiniz için :KK45:
Herkese merhaba;
Sizlere danısmak ıstedıgım bir konu var..
Sizlerde eşinizle babanızı , kendı evlılıgınızle anne babanızın evlıliğinı kıyaslıyor musunuz?
Ben 26 sene anne babamın yanında sevgiyle büyüdüm.. Küslük ne bılmedım.. Annemle babam 42 yıldır evlıler ve 2 gün dargın kaldıklarını bilmem ya da küfür ettıklerini.. Yanı ben aile boyle olur dıye bılıyordum.. Ama evlılıgımde her sey cok farklı..Eşim bır anda butun huzuru bozabılıyor sureklı benı asagı cekıyor..
Mesela dün esımle yemege gıttık.. Dönuste arabaya bindık vıteste sıkıntı oldu yarım saat ugrastı calısmadı ve eşim bagırmaya basladı zaten benı bulur da ben de sans olsaydı boyle mı olurdu da bıktım artık da .. O kadar cok sinirlendı kı benı ve kızımı(1 yasında) evin onune bıraktı arabayı servıse goturmye gıttı..Eve girdim nefes alamadıgımı , boguldugumu, mutsuzlugumu hissettim...
Oysa babam benı sehır dısına toplantıya goturmustu 2 saatlık yola..Donuste lastık patladı .. Aksam saat 22:00.. Zar zor bır yer buldu hallettı.. Çok uzuldum baba senı ugrastırdım dedım.. Babam 66 yasında.. Kızım canımız sagolsun yeter , iyiyiz ya yeter dedı .. Sakın canını sıkma dedı.. Ben hep böyle gördum.. Kızım canım sagolsunları duydum ama şimdi kendımı hıc degerlı hıssetmıyorum.. Eşım süreklı is yerınde mutsuz oldugunu soyluyor.. Bılıyorum ama bu boyle umarsızca kalp kırmaya sebep olmalı mı?
Eşim tabı kı farklı bır kısılık babam gibi olamaz bılıyorum ama elımde degıl sureklı kıyaslıyorum ve babama anneme daha cok baglanıyorum daha cok korkuyorum onlara bır sey olmasından.. Eşimle bu konuyu hıc konusmadım yanı babamla kıyasladıgımı..
Napıcam nasıl bır yol ızlıcem nasıl asıcam bılmıyorum.. Bu olan olaylar sadece birer örnek .. Cok sık yasıyoruz bu durumu.. Yanı esıme hadı gel bır yere gıdelım dıyemıyorum yolda bır sıkıntı olır zehır olur gunum dıye..
Fikirlerınıze ıhtıyacım var...
Uzun oldu bılıyorum ama daha kısa özetleyemedım:KK43:

Kizlar bende ikinizle tıpa tıp ayni durumu yasiyorum.
Esim hep el bebek gul bebek buyutulmus zorluk gormemis mucadele etmesi gereken bisey olmamis ailenin en kucugu. Bu yuzden basimiza gelen en kucuk bi aksilikte dunyasi karariyo. Mesela maddi durumumuz iyi olmasina ragmen o ay hesaplamadgmz bir harcama ciksa 100 lira civarnda ne yapcaz bu para fazladan gitti ayin sonu gelcek mi hesabina giriyo. Ya da yolculuk yapicagmzda 2 gun onceden ne yapcam yolda uyuyamycam sknti cekicem zor gecicek diye o 2 gunu mahvediyo. Disari gezmeye cikcaz daha evden cikarken park yeri bulamiycaz diye cikiyo yola. Yani her anımız problem bizim de. Bekarken farkettim bunlari ama bu kadar sorun olmazmis gibi geldi. Bir evde her anı bir arada gecirmek cok farkli.
Herseya ragmen esimi cok seviyorum. Tek kotu ozelligi bu. Cok merhametli yardimsever ve aileme saygili maddi manevi destek veren bir insan. Arti ve eksilerini dusunup oyle sabrediyorum hep. Yine de bu konuda tecrubeli yol kateden arkadaslar varsa tecrubelerinden yararlanmak isterim..

Benim babam fena bir baba değildi, babayım diye gezen çoğu babayı poposuyla ezerdi hatta :)
Ama kocalığından hayır yoktu maalesef.
Çeşitli sebeplerle annem çok çekti.

Ben evliliğimi annemin evliliği ile kıyaslayamam.
Çünkü onun katlandıklarının çeyreği bana zor geliyor.

Ama kıyaslamaya da gerek yok.
Anneminki gibi bir evlilik istesem bulmak çok kolay olurdu zaten.
Üstüne gurbet derdim olmazdı bari.

İstemiyorum anneminki gibi evlilik de kendiminki gibi evlilik de istemiyorum.
Annem kadar sabırlı, mükemmel bir kadın değilim çünkü..
60 yaşına geldiğimde hayatım mantar oldu demek istemiyorum çünkü :(

Off kusura bakma kardeş konuna kusmuş gibi oldum:KK14:

Esim hep el bebek gul bebek buyutulmus zorluk gormemis mucadele etmesi gereken bisey olmamis ailenin en kucugu. Bu yuzden basimiza gelen en kucuk bi aksilikte dunyasi karariyo. Mesela maddi durumumuz iyi olmasina ragmen o ay hesaplamadgmz bir harcama ciksa 100 lira civarnda ne yapcaz bu para fazladan gitti ayin sonu gelcek mi hesabina giriyo. Ya da yolculuk yapicagmzda 2 gun onceden ne yapcam yolda uyuyamycam sknti cekicem zor gecicek diye o 2 gunu mahvediyo. Disari gezmeye cikcaz daha evden cikarken park yeri bulamiycaz diye cikiyo yola. Yani her anımız problem bizim de. Bekarken farkettim bunlari ama bu kadar sorun olmazmis gibi geldi. Bir evde her anı bir arada gecirmek cok farkli.
Herseya ragmen esimi cok seviyorum. Tek kotu ozelligi bu. Cok merhametli yardimsever ve aileme saygili maddi manevi destek veren bir insan. Arti ve eksilerini dusunup oyle sabrediyorum hep. Yine de bu konuda tecrubeli yol kateden arkadaslar varsa tecrubelerinden yararlanmak isterim..

senin eşinin düşünce sistemi negatife odaklı hatta hastalık derecesinde bence..psikolog yardımı çok iyi olur sen e evde desteklersin .beyni pozitife odaklamak asıl mesele, benim anam ağladı hala da ağlıyor.
ben sürekli olumlu şeyler söylüyorum, olmadı kızıyorum, olmadı bağırıyorum resti çekiyorum. Kemikleşmiş bir karakter yapısı söz konusu neticete 30 yaş dile kolay. mesela yaşadığımız yerde ne kadar olumlu şey varsa onu sıralıyorum bu var şu var ne güzel şükürler olsun diye, negatif yaşadıklarımı çok az kelime kullanarak anlatıyorum çok yer kaplamasın muhabbetimizde diye. güzel bişey yaşadıysam defalarca anlatıyorum. senin kocan yine ekstra giderleri dert ediyormuş benimki elde olmamasına rağmen zengin yaşama konusunda aşırı istekli hep :p maddi konuda da altından kalkamayacağınız birşey değilse canın sağolsun, dert etme de. bu konularda çok hesap yapmak pek iyi gelmiyor galiba.

Eşiniz belli ki çok huzursuz isinde bence şikayet etmeyin anlayışlı siz olun sular aka aka durulur ne bilim destek olun biliyorum bu ara sıkıntılarin var işte vs anlıyorum bende üzülüyorum yoksa sen böyle bi insan diildin deyın kanı kanla yıkamayın suyla yıkayın adam bi de sizin duygusal anlayışsiz bencil tavırlarınizi da çekerse iyice soğur hayattan hayat zor pahalı hersey para varken de mükemmel diil bunu anlatın allah sağlık versin tek. tabi çocuk da var gecinmek kolay diil bu devirde evlilik çocuk coluk bakmak yetrmek ev geçindirmek Eşiniz imkan varsa is değişikliği yapabilir sizde takmayn size bilinçli davrandığını düşünmüyorum stres odaklı muhakkak, sizde biraz özveri de bulunun bide kıyaslama ne herkesin karakteri farklıdir aynı olamaz benzerlikler olsa da siz anne babanizi rol model alsaniz da hayat size verdiklerinden ibarettir sükredin

Insanliktan ve hayattan soguyorsunuz neden etrafinizdaki insanlara "evlenin" baskisi yapiyorsunuz, eyyyy evli kadinlar.

Hanı bır yere gıtmeden parkyerı yoktur yazmıssınız ya .. Aynen bızde de öyle.. Susuyorum sinirden catlıyorum , susmasam tartısma büyüyor gun ıyıce rezil oluyor..Bır de yazınca basıt aeyler ufak tefek sorunlar gıbı gözukse bıle ınsanın enerjısını tuketıyor .. Heves kalmıyor hıc bır seye .. Dedıgınız gıbı ben de esımı cok sevıyorum .. Çok iyi yonlerı var ama evlılık boyle olmamalı dusuncesını atamıyorum kafamdan .. Susuyorum, kızıyorum , tartısıyoruz aynıı bır sey degısmıyor .. İnsallah buluruz bır yolunu..

Insanliktan ve hayattan soguyorsunuz neden etrafinizdaki insanlara "evlenin" baskisi yapiyorsunuz, eyyyy evli kadinlar.
Valla kendı adıma solıyım kımseye evlen dıye baskı yapmam ama evlılık kötü bır sey de demem.. Cunku cook guzel tarafları da var .. Bekarlara tavsıyem ; kimse dört dörtluk degıl ama evlenecegınız ınsanın sevmedıgınız huylarına ne kadar katlanabılırsınız? Ya da katlanabılcegınız turden mı iyi ölçüp tartmaları.. Ben esımın olaylara cogu zaman negatıf bakmasını bekarken önemsememıstim ama yıllarca aynı durumu yasayınca siz de enerjısız gergın bır ınsana dönusuyorsunuz ..

sevgili konu sahibi, ben de senle benzer şeyleri yaşıyorum. benim eşim otobüs beklerken bile mızmızlanan bi adamdı ilk başlarda. o kadarcık zorluğa bile tahammülü yoktu düşün yani. bence de karakter ayrıca yaşanmışlık meselesi. mesela benim eşim zor görmemiş, en ufak zorlukta koyvermeler, bi peşkiri atıp kaçayım havasına girmeler, zaman zaman küfretmeler :KK43:

Yazdıklarınızın her cumlesine katlıyorum.. Öncelıkle cook

Öncelikle cok tesekkur ederım zaman ayırıp uzun uzun yazmıssınız..
Kesınlıkle aıle cok önemli.. Benım esım aılesınde böyle görmus , küsmeler , bardak kırılsa sinirlenmeler ... Evlendıkten sonra dedıgınız gibi esşimin aılesıne her gıttgımızde benzer noktalar gördum bende.. Bız de esım ailesı cok duskun degıllerdır yanı oyle canım cicim ya da her gun arıyım yoktur.. Ama sureklı babasının sinirli oldugu ve annesının onu ıdare ettıgı bir ortamda büyümüş..Simdı benden de aynı seylerı beklıyor..
Ama bu benı cok yoruyor .. Bana süreklı sen degıstim dıyor .. Aslında tahammulum azaldı artık .. Degısmek dedıgı bu aslında..
İşi ıle ılgı yanı müdürle ılgılı sıkıntıları var ama maaşı iyi calısma saatlerı iyi bunların hıc bırını görmuyor .. Sadece olumsuzlukları goruyor..
Ya ben o kadar nese doluyken sakin durgun sacma sapan bır ınsan oldum..
Dedıgınız gibi de yaptım kendı hayatıma yogunlastım huzurlu da oldum.. Aldım bebegimi gezdım , dolastım evde bebegımı uyuttuktan sonra aksamları hep üst katta oturdum aldım kahvemı cıktım yukarı .. Ama bir sure sonra bu ne bıcım evlılık dıye sorgulamaya basladım..
Mutlu olmaya sukretmeye o kadar cok sebebımız var kı ..
Ama onun sureklı mutsuz olmaya sebebı var .. Garson kasıgı unutsa gerılır .. Bunlar her zaman olan seyler olmasa da cok sık oluyor..
E ben de artık hafta sonları onunla hıc bır plan yapmak ıstemıyorum .. Şimdı gıderız - kalabalık, park yerı ya da garson bır seyı eksık getırır de gerılır bılmem ne dıye dusunmekten cook ama cok yoruldum..
Dıyorum kı bır kere gelıyoruz dunyaya , bır canımız var ..Ömrüm böyle sacma sapan seylerı dert etmekle gecmesın ıstıyorum.. Esımı cokta sevıyorum ama sevmek yetmıyor işte .. Ya da sadexe kumar alkol gerekmıyor bunlar da insanı cok yoruyor.. Keske bır yolunu bulabılsem .. Bazen diyorum kı bırakıp gıtsem alıp bebegımi , o zaman anlar aslında ne kadar mutluymusuz der diyorum ama kaybetmeden anlamasını istiyorum..Ki kaldı kı sevıyorum da...
Sizin yaptıgınız gıbı cok kez konustum ama olmuyor olmuyor ...Ben onda ne goruyorsam o da bende onu goruyor .. Ona göre benım her istedıgımi yapmıs aılem , şımarmısım ...
Boyle dedıgınde o kadar cok üzülüyorum kı .. Cunku ben ondan aılemden gördugum sabrı sevgıyi istedım sadece .. Bır kere bıle babam boyle yaptı benım ıcın annem boyle yaptı demedım .. Omdan hıc bır zaman gerceklestıremeyecegı , o'nu zora solacak ısteklerım olmadı .. Huzur , sakınlık istedım ama onu bıle cok göruyor ..

İnşallah bır yolunu buluruz .. Sizin ıcınde gönulden diliyorum ....

Back
X