- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.032
- 33
- 36
Kesinlikle.. Evlilik dahil her ilişkide saygı en onde gelir. Sana saygısı olmayan birinin sevgiside olamaz. Şöyle diyebilirdi mesela ben çalısmandan yana degilim ama bu senin kararın yinede calısmak istersen saygı duyarım.. O zmn derdim ki nezaketli saygılı biri en azından kıza mobing yapmamıs..Ne guzel yazmissiniz saygi ah saygi. Insan sevgiden önce saygi ariyor belli bi yerden sonra. Bu açığı da maddi durum kapatamaz asla.
Konu sahibi inanmamis ama biz eşimle işleri bölüşüyoruz su an ben evden çalışıyorum , o is yerine gidiyor , isi de uzak ama yine de 'evdeydin neden yapmadın' demez. Bazi sabahlar kalkarim kahvalti hazirlamis olur. Calismamda da beni hep motive eder. Bizim amacimiz moral bozmak değildi konu sahibi. Sen de boyle mutluluklar neden yasayamayasin? Benim de karsima cikmisti unv okurken boyle bi tip. Calismayacaksin demisti, son görüşüm olmuştu kendisini ki ben küçüktüm . Biraz sasirttin beni.
Memurluğu bırakacak mısınızBen diyorum ya hayatıma 5 yıldır kimse girmedi aldatildiktan sonra dda olmadı işte ama bu görücü tavsiyesiyla oldu ilk defa gördüm fotosunu bile gormemistim .2 gündür bu uygulamanin altini üstüne getirdim araştırdım her yeni evliniin mesajlarını okudum. Aklima takilan her seyi sormak istedim neden hep bir kulp buluyorsunuz
istemiyorum ya belki ondan bu lafina takilmadim .sevdigim meslekte degilim sirf isim olsun diye cabaladim simdi oyle deyince bi hos geldi calismami istememesi benu dusunuyor gibi geldi
Pardon ama iş görüşmesi gibi olmuş resmen.
Beyfendi taleplerini sayiyor, size sira gelmiyor bile. Size hic beklentilerinizi sordu mu?
Görücü usulü görüşmedim hiç, ama bence böyle olması gerekmiyor. Karsindaki insani tanimaya calismak baska birsey bence. Sizinle ilgilenmemis ki hic.
Agzi acik " vaay anam babam sayin seyirciler ne kadar da yakisikli" diye bakip ne dedigini anlamamis bileoraya gelirken senin memur olduğunu biliyormuş anladığım kadarıyla. adam bunları sıralarken, çalışmanı da istemiyorum diye devam ederken siz orada mıydınız hayal aleminde mi? niye cevap vermediniz anlamadım.
öyle bile olsa insan bir "bu adam bana ne diyor acaba yav" diye düşünmez miAgzi acik " vaay anam babam sayin seyirciler ne kadar da yakisikli" diye bakip ne dedigini anlamamis bile
öyle bile olsa insan bir "bu adam bana ne diyor acaba yav" diye düşünmez miadam ilk konuşmasında internetten alışveriş yapar gibi tüm alışveriş listesini sepete atmaya çalışmış tek tek.. internette biraz modern kaldı tabi konuya göre de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?