Evlilikten beklentiler - görücü usulü

Yasli anne babaya hizmet etmek kotu bir şey mi

Knsa
Seni vazgeçirmeye çalışmak istemiyorum kendi kararın ama sen iyi bir insansan bunları zaten yaparsın. Söylemesine gerek var mı. Eşim aileme gidince ev işi yap, bulaşık yıka demedi ama yapıyorum. Senin nasıl biri olduğunu anlamadan kuralları söylüyor gibi. Senin nasıl biri olduğunu anlamadıysa neden evlilik istiyor.
Açık açık konuşma taraftarıyım ben. Mantıklı yaklaştığınız icin sormanız lazım.
Bir de iş arkadaşlarından soruştursun ailen nasıl insanlar diye.

buraya yazanların çoğunun başı böyle adamlardan yanmış. Senaryoyu baştan tahmin edebiliyor olabilir mi? Her gün benzer hikayeler dinliyoruz.
Senin çalışmakta gönlün yoksa zaten bırak evlenmeyi bekleme.

E tamam o zaman istifa edin. Evlenip calismamayi ne saniyorsunuz ki? Ayaklari uzatip keyif yapmak mi? Gun boyunca ayakta olacaksiniz. Yemek temizlik ihtiyaclar hic bitmeyecek. Ev her daim kirlenecek, yemek hep bitecek, bulasik hep çıkacak, camasir sepeti hep dolacak... sizin bir de yasli kv kp olacak. Çok güzel dinlenirsiniz istifa ederseniz.

Ozaman isler degisir. Isyerinizde kadar mutsuz olmanisin sebebi nedir? Baska kendinise uygun is bulsaniz bence daha iyi olur, cünkü gelecekte ne olacak bilemessiniz. Hadi evlendiniz diyelim birgün adama birsey olursa veya bosanirsaniz ne yapacaksiniz?

Evet tam olarak bu işte. Çok güzel ifade etmişsiniz.

Ben hemcinslerin başına birşey geldimi laf edince etrafdakiler bana demeboyle günah, kızın var diyorlar ama gelde deme hoooffff
Yaşı küçük olsa cahildir, algılayamıyor der acırım. 27 yaşında birinin düşünceleri böyleyse bu hikayede tek kıro adam değildir. Tencere kapak olurlar işte, bize de mutluluklar dilemek düşer.

Sizi de pek sağlıklı bulmadım ya. Bu kadar zamanda tipine aşık oldum diyorsunuz bir erkek uğruna memurluğu bırakıyorsunuz. Adam sizi basbaya eve demirlemenin peşinde sizde aşığım bilmem ne diyorsunuz. Karşımızda 18 yaşında ergen var sanki.

Bunun çözümü böyle bir adamla evlenmek değil ki

İşte böyle sorularla gelin. Aynen babam iyidir bir seyimi eksik etmezdi ama hix başımj oksamadj en küçükleri severdi hep belki de sahiplendi gibi gdi bana n

Neyin eksikligini doldurmaya calisiyorsaniz bu yanlis bir secim olacak. Eger ailenizde bu anlattiginiz aile profili normalse (kadin calismaz, erkegin ailesine hizmet eder, erkek kiskanctir vs) tekrar kendi yetiskinlik hayatinizda bu aile profilini olusturmaya calisiyor olabilirsiniz. Beynimiz her zaman alistigimizi secer cunku. Kendiniz ile ilgili farkindaliklarinizi arttirmadan karar vermeyin derim.

Meali
Ben erkegim disarida gezer tozarim sen kadin olarak benim himayemde benim kurallarımla yasayacaksin, kendime ve aileme koşulsuz hizmet ve itaat edecek birini arıyorum. Hep sen alttan alacaksin yeri gelecek annemlerle icli disli olacaksin. Senin isin emegin egitimin vs önemli degil önemli olan benim isteklerim!
Ayrıca telefonunu yaz nedir yaa emrivaki tavırlar bana göre saygısızlıktır net!
Kıskançlıktan kasit sen benimsin baska erkek seni gormesin mazallah gözün kayar ama ben erkek olarak dışarıda her guzele bakabilirim o yuzden senin gözün acilmasin. Kiskancim diyen erkege cevabim, bu güvensizliğin sebebi ne, kendine mi güvenmiyorsun bana mi olurdu.
Eee bosuna bekar degiliz biz de bu tiplerden cok gördük

Adam baştan peşin peşin isteklerini sıralamış sağ olsun. Sen buna dürüstlük (!) de, biz uyanıklık diyoruz.
Çalışmanı istemiyorum'un alt metni: Kendi ayakların üzerinde durama, kendine güvenini kaybet, yarın öbür gün gitmek istediğinde gidemeyesin.
Kıskancım'ın alt metni: Bütün arkadaşlarına, sosyal hayatına karışırım, her şey için benden izin alman gerekir, köle gibi.
Yorulacaksın'ın alt metni: Ben sana yardımcı olmayacağım, ama sen hem bu evin hem ailemin hizmetçisi olacaksın.

Tüm bunlar ve çok daha fazlası bir bir gerçekleştiğinde ve pişman olduğunda, o çok yakışıklı beyefendinin size tek bir açıklaması olacak, o da lüzum görürse:

"Ben sana en baştan söylemiştim, kendin kabul ettin."

Göz göre göre gideceksen buyur git güzel kardeşim, tip mip 3 günlük şeyler, haberin olsun.

Gençliğine, geleceğine yazık etme.

Konudan hırsımı alamıyorum ya. Patlıcanla aynı yatağa girmek bu herifle girmekten daha iyiyken bide temizimdir ana babasına bakarım yardım etmese de olur falan yazıyor. Ayyyyyy. Bu adam anandan emdiğin sütü burnundan getirmezse ben de birşey bilmiyorum.

Bence işinizi birakmayin. Ben küçük bir ilçede yaşıyorum bu sene mezun oldum ama iş bulamıyorum ve o kadar can sıkıcı bir durum ki bence sırf o istedi diye bırakmayın bir şekilde bu sorunu aşmaya bakın derim ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…