- 29 Haziran 2020
- 581
- 1.077
- 28
Seni vazgeçirmeye çalışmak istemiyorum kendi kararın ama sen iyi bir insansan bunları zaten yaparsın. Söylemesine gerek var mı. Eşim aileme gidince ev işi yap, bulaşık yıka demedi ama yapıyorum. Senin nasıl biri olduğunu anlamadan kuralları söylüyor gibi. Senin nasıl biri olduğunu anlamadıysa neden evlilik istiyor.Yasli anne babaya hizmet etmek kotu bir şey mi
Knsa
Çok şükür sizin gibi anlayan çıktı boyle soyleyen yokki anca laf soksunlar.ya anne babası pamuk gibi insanlardı annemlerde isindi onlara tek sorun calismami istememesi.buraya yazanlarin çogunun esi evde is yapmıyor çocukları ile bile ilgilenmiyor ama bu adam bana durustce söyleyince dert oldu hanımlara en azı azından iki yüzlü degil .dis görünüş olarak yakışıklı ve o da benden etkilenmis olacak ki surekli mesaj atiyor arıyor kestirip atmak istemiyorum.ama burada ki yorumları okuyunxa icim karardi ben temiz bir insanım ev isi yardim etmese de olur .isi bırakmayı kendim dusunuyordum zaten ama ailem emek verdin birakma diyor yani
E tamam o zaman istifa edin. Evlenip calismamayi ne saniyorsunuz ki? Ayaklari uzatip keyif yapmak mi? Gun boyunca ayakta olacaksiniz. Yemek temizlik ihtiyaclar hic bitmeyecek. Ev her daim kirlenecek, yemek hep bitecek, bulasik hep çıkacak, camasir sepeti hep dolacak... sizin bir de yasli kv kp olacak. Çok güzel dinlenirsiniz istifa ederseniz.O zaman her seyi baska insanlarla kiyaslayalim. Hakeden bir insanım gece gündüz calistim ama artık cok yoruldum çünkü sirf ayaklarım yere bassin diye sevmediğim isi yapıyorum ailem birakmama izin vermiyor belki bende intihar eşiğindeyim.kiyaslama yaparak neye varacagiz anlamadım
Ozaman isler degisir. Isyerinizde kadar mutsuz olmanisin sebebi nedir? Baska kendinise uygun is bulsaniz bence daha iyi olur, cünkü gelecekte ne olacak bilemessiniz. Hadi evlendiniz diyelim birgün adama birsey olursa veya bosanirsaniz ne yapacaksiniz?Hakeden bir insanım gece gündüz calistim ama artık cok yoruldum çünkü sirf ayaklarım yere bassin diye sevmediğim isi yapıyorum ailem birakmama izin vermiyor belki bende intihar eşiğindeyim.kiyaslama yaparak neye varacagiz anlamadım
Birgün senin yaşantına ortak olmak isteyen biri çıkarsa o zaman evet de. Senin yaşantını değiştirmeye çalışana değil.
İlla ki birlikte yaşamak fedakarlık gerektirir ama tek fedakarlığı sen yapcaksan bir sıkıntı var.
Yaşı küçük olsa cahildir, algılayamıyor der acırım. 27 yaşında birinin düşünceleri böyleyse bu hikayede tek kıro adam değildir. Tencere kapak olurlar işte, bize de mutluluklar dilemek düşer.Ben hemcinslerin başına birşey geldimi laf edince etrafdakiler bana demeboyle günah, kızın var diyorlar ama gelde deme hoooffff
O zaman her seyi baska insanlarla kiyaslayalim. Hakeden bir insanım gece gündüz calistim ama artık cok yoruldum çünkü sirf ayaklarım yere bassin diye sevmediğim isi yapıyorum ailem birakmama izin vermiyor belki bende intihar eşiğindeyim.kiyaslama yaparak neye varacagiz anlamadım
İşte böyle sorularla gelin. Aynen babam iyidir bir seyimi eksik etmezdi ama hix başımj oksamadj en küçükleri severdi hep belki de sahiplendi gibi gdi bana n
27 yahu kız 2721 yaşında cocukla 32 yasinda adami tanistirmaya da utanmamis kimse. 2000 dogumlu cocukla 1989 dogumlu adam. Seni atese atmislar yavrum yazik gercekten.
Konu silmek yasak. Gelsin banlar sjsjsjahDhdhhd
Bence işinizi birakmayin. Ben küçük bir ilçede yaşıyorum bu sene mezun oldum ama iş bulamıyorum ve o kadar can sıkıcı bir durum kiBen diyorum ya hayatıma 5 yıldır kimse girmedi aldatildiktan sonra dda olmadı işte ama bu görücü tavsiyesiyla oldu ilk defa gördüm fotosunu bile gormemistim .2 gündür bu uygulamanin altini üstüne getirdim araştırdım her yeni evliniin mesajlarını okudum. Aklima takilan her seyi sormak istedim neden hep bir kulp buluyorsunuz
Kuzu profilde 21 yazıyor. Arada yaş farkı var demeyelim diye sıkmış gibi geldi bana. Neden oraya 21 yazsın?27 yahu kız 27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?