- 3 Şubat 2018
- 25.552
- 110.011
- 598
Bu yaziyi okuyunca benim kulagima da F1 radyolarinda suruculere 'Red Flag Red Flag Red Flag' diyerek uyari verilip durmalari istenmesi geldi :)
Bencede konus sahibi bir durup iyice bir düsünmesi lazim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yaziyi okuyunca benim kulagima da F1 radyolarinda suruculere 'Red Flag Red Flag Red Flag' diyerek uyari verilip durmalari istenmesi geldi :)
Ben diyorum ya hayatıma 5 yıldır kimse girmedi aldatildiktan sonra dda olmadı işte ama bu görücü tavsiyesiyla oldu ilk defa gördüm fotosunu bile gormemistim .2 gündür bu uygulamanin altini üstüne getirdim araştırdım her yeni evliniin mesajlarını okudum. Aklima takilan her seyi sormak istedim neden hep bir kulp buluyorsunuzYarın bu kıroyla anlaşamaz, ekonomik özgürlüğü yok diye de çocukları alıp boşanamaz. O zaman da karnını ten uyumu doyurur artık.
Emek verdim hani derler ya bir iyi yönü tüm kusurları örter diye yakışıklı olunca beni etkiledi galiba . kuzenime de sordum deli misin hayır de gitsin dedi bile ama kalbim evet diyor ya kucuk degilim ama ergen gibi asik oldum
Ben diyorum ya hayatıma 5 yıldır kimse girmedi aldatildiktan sonra dda olmadı işte ama bu görücü tavsiyesiyla oldu ilk defa gördüm fotosunu bile gormemistim .2 gündür bu uygulamanin altini üstüne getirdim araştırdım her yeni evliniin mesajlarını okudum. Aklima takilan her seyi sormak istedim neden hep bir kulp buluyorshbzuYarın bu kıroyla anlaşamaz, ekonomik özgürlüğü yok diye de çocukları alıp boşanamaz. O zaman da karnını ten uyumu doyurur artık.
TipineNeyine asik oldun?
Ya ne aşkı allah aşkına yokluktan hep. O an kim gelse aşık olacaktıNeyine asik oldun?
Ben diyorum ya hayatıma 5 yıldır kimse girmedi aldatildiktan sonra dda olmadı işte ama bu görücü tavsiyesiyla oldu ilk defa gördüm fotosunu bile gormemistim .2 gündür bu uygulamanin altini üstüne getirdim araştırdım her yeni evliniin mesajlarını okudum. Aklima takilan her seyi sormak istedim neden hep bir kulp buluyorshbzu
Tipine
Ben diyorum ya hayatıma 5 yıldır kimse girmedi aldatildiktan sonra dda olmadı işte ama bu görücü tavsiyesiyla oldu ilk defa gördüm fotosunu bile gormemistim .2 gündür bu uygulamanin altini üstüne getirdim araştırdım her yeni evliniin mesajlarını okudum. Aklima takilan her seyi sormak istedim neden hep bir kulp buluyorshbzu
Tipine
Bak canım benim , o aile tekin gelmedi bana çocuk istediği kadar yakışıklı,iyi olsun.... Ben böyle bir olay biliyorum kızı öyle durumlara soktular ki hamdolsun ev duzulurken nikah tarihi falan alınmış o sırada ayrıldılar. Oğlanın aile resmen oğlan bizim ne istersek o dediler, oglanda anam babam dedi.Evet abarti oldu inanın mesajlasiyoruz suanda da tipi hosuma gittiği için şu yaptıkları normal gibi geliyor ya
Tipine mi? Siz iyi misiniz yahu lütfen biraz mantıklı düşünün. Ve mesleğini asla bırakma tekrar yazıyorum.Ben diyorum ya hayatıma 5 yıldır kimse girmedi aldatildiktan sonra dda olmadı işte ama bu görücü tavsiyesiyla oldu ilk defa gördüm fotosunu bile gormemistim .2 gündür bu uygulamanin altini üstüne getirdim araştırdım her yeni evliniin mesajlarını okudum. Aklima takilan her seyi sormak istedim neden hep bir kulp buluyorshbzu
Tipine
İlk aklıma gelen soru buyduSiz memursunuz ve işinizimi bırakacaksınız?
ahahha hay ağzını öpim yaAdamın tipinin sizin üzerinizdeki etkisi balayı dönüşü filan bitecek yalnız. Biliyorsunuz değil mi?
Çok şükür sizin gibi anlayan çıktı boyle soyleyen yokki anca laf soksunlar.ya anne babası pamuk gibi insanlardı annemlerde isindi onlara tek sorun calismami istememesi.buraya yazanlarin çogunun esi evde is yapmıyor çocukları ile bile ilgilenmiyor ama bu adam bana durustce söyleyince dert oldu hanımlara en azı azından iki yüzlü degil .dis görünüş olarak yakışıklı ve o da benden etkilenmis olacak ki surekli mesaj atiyor arıyor kestirip atmak istemiyorum.ama burada ki yorumları okuyunxa icim karardi ben temiz bir insanım ev isi yardim etmese de olur .isi bırakmayı kendim dusunuyordum zaten ama ailem emek verdin birakma diyor yaniBen görücü usulüne karşı değilim. İki tarafı tanıyan biri ise konuşup tanimaya çalışılır.
Ama bu arkadaş çalışmanı istemiyorum ev işlerine yetişemezsin demiş. Yorulursun demesi seni düşündüğü anlamına gelmiyor sana ev işlerinde yardim etmeyeceğim demek oluyor. Yani eski kafalı biri. Kalbin ısındığı icin farketmwdin sanırım.
Bir de aileme gidip gelmeni saygı duymayı isterim demesi bana garip geldi. Evlenince esinle beraber zaten gidersiniz ama senin her gün gitmeni mi istiyor acaba. Yaşlı insanlar evi yakin tutarız bir kaç saat gidip işlerini yaparsın sonra evinize gelirsin diye mi düşünüyor. Madem görücü usulü bunları açık açık sorman lazım.