KnsaSevgili hemcinsim, ben de işimi sevmiyorum para kazanayım diye çalışıyorum. Eşim çalışmamama bir şey demez, bu nedenle bir süre dinlenmek için bırakmayı düşünüyorum. Ben sana bakarım istersen çalışma demek ayrı bir şey, çalışmanı istemem, kıskancım, aklım sende kalır demek apayrı şey.
Ailelere saygı ayrı şey, evlerine her gün gidip hizmetçi gibi hizmet etmek apayrı şey.
Adam bunca zaman istedim bulamadım demiş. Karşısına çıkan kızlar imdat diye uzaklaşan aklı başında kızlarmış. Onlar kaçmış kurtulmuş. Bu adamla evlenirsen sana hayatının nasıl olacağı ile ilgili fragmanlar yazmış arkadaşlar ama ben daha ileri götüreyim: senin sabah akşam amnesi babasına gidip hizmet etmeni de bekleyecek, e kendi evinin tüm işi de belli ki sende olacak (varlıklı ama yardımcı tutayım demeyeceğine emin olabilirsin) doğal olarak da çalışmaya zamanın da olmayacaksonra o sevmediğin işini öyle özleyeceksin kafanı taşlara vuracaksın ama iş işten geçmiş olacak.
Arkana bakmadan kaç bence.
Valla ben artık adamı merak etmeye başladım. Bütün olumsuz yönlerine rağmen konu sahibi olumlu yaklaştığına göre adam böyle roma heykeli gibi bir şey olmalı.
Hayır aşık olmadın hoşlandın sanırım. adam yakışıklıymış ama mantıklı değil.Emek verdim hani derler ya bir iyi yönü tüm kusurları örter diye yakışıklı olunca beni etkiledi galiba . kuzenime de sordum deli misin hayır de gitsin dedi bile ama kalbim evet diyor ya kucuk degilim ama ergen gibi asik oldum
Kulpu ben bulmadım, diyaloğunuz baştan sona başlı başına bir kulp. Aklınız varsa bu tiple aynı ortamda nefes dahi almazsınız.Ben diyorum ya hayatıma 5 yıldır kimse girmedi aldatildiktan sonra dda olmadı işte ama bu görücü tavsiyesiyla oldu ilk defa gördüm fotosunu bile gormemistim .2 gündür bu uygulamanin altini üstüne getirdim araştırdım her yeni evliniin mesajlarını okudum. Aklima takilan her seyi sormak istedim neden hep bir kulp buluyorsunuz
Sizi Allaha havale ediyorumYa ne aşkı allah aşkına yokluktan hep. O an kim gelse aşık olacaktı
İnsan anne babasına istediğini yapabilir ama biriyle onlara hizmet etsin diye evlenmemeli.Yasli anne babaya hizmet etmek kotu bir şey mi
Knsa
Yasli anne babaya hizmet etmek kotu bir şey mi
Knsa
iste asik oldum galiba
iste asik oldum galiba
Allah'a havale edilmedik kimseyi bırakmayacaksiniz konudaSizi Allaha havale ediyorum
O zaman her seyi baska insanlarla kiyaslayalim. Hakeden bir insanım gece gündüz calistim ama artık cok yoruldum çünkü sirf ayaklarım yere bassin diye sevmediğim isi yapıyorum ailem birakmama izin vermiyor belki bende intihar eşiğindeyim.kiyaslama yaparak neye varacagiz anlamadımInsanlar atanamıyor iş bulamiyorlar diye intihar ediyorlar. Siz, bir adamın meslegine ve tipine vuruldunuz diye istifa etmeyi düşünüyorsunuz. E valla edin madem de hakeden, ayaklari yere basan kadinlar doldursun kadronuzu.
Yorumun alnı ölse öpeceğim. Yalniz konu sahibi hiç bu duruma takılmamış, gayet kendi görevi bellemiş bile, konusunda bunu sorgulayan tek bir cümle yok.Ah canım ne kadar da düşünceli, yemek temizlik derken yorulacağını da düşünüyor. Birlikte yaparsanız yorulmazsın. İşleri de direkt üstüne yıkıyor laf arasında. Ev işleri sadece kadının görevi değildir.
O zaman size her şey müstahak. Devamke.Çok şükür sizin gibi anlayan çıktı boyle soyleyen yokki anca laf soksunlar.ya anne babası pamuk gibi insanlardı annemlerde isindi onlara tek sorun calismami istememesi.buraya yazanlarin çogunun esi evde is yapmıyor çocukları ile bile ilgilenmiyor ama bu adam bana durustce söyleyince dert oldu hanımlara en azı azından iki yüzlü degil .dis görünüş olarak yakışıklı ve o da benden etkilenmis olacak ki surekli mesaj atiyor arıyor kestirip atmak istemiyorum.ama burada ki yorumları okuyunxa icim karardi ben temiz bir insanım ev isi yardim etmese de olur .isi bırakmayı kendim dusunuyordum zaten ama ailem emek verdin birakma diyor yani
O zaman hiç buralara yazma, git bak direk! O pamuk kaynana kayınpederden diken çıkınca görürsün bakmayı.... Herkes, herşey zamanında yerinde olmalı. Adam evlilikle ilgili beklenti değil anasına babasına girltmeni istiyor.Yasli anne babaya hizmet etmek kotu bir şey mi
Knsa
İşte böyle sorularla gelin. Aynen babam iyidir bir seyimi eksik etmezdi ama hix başımj oksamadj en küçükleri severdi hep belki de sahiplendi gibi gdi bana nBir defa gordugunuz hic tanimadiginiz bir kisiye karsi hissettikleriniz ask degildir.
Hayatinizda erkek figuru eksikligi mi var? Baba sevgisi olmadan mi buyudunuz? Baskici bir baba ile belki? Ozguven probleminiz mi var? Hayatiniza girebilecek son erkegin bu oldugunu mu dusunuyorsunuz?
Ben hemcinslerin başına birşey geldimi laf edince etrafdakiler bana demeboyle günah, kızın var diyorlar ama gelde deme hoooffffO zaman size her şey müstahak. Devamke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?