Evlilikten beklentiler - görücü usulü

Yarın bu kıroyla anlaşamaz, ekonomik özgürlüğü yok diye de çocukları alıp boşanamaz. O zaman da karnını ten uyumu doyurur artık.
Ben diyorum ya hayatıma 5 yıldır kimse girmedi aldatildiktan sonra dda olmadı işte ama bu görücü tavsiyesiyla oldu ilk defa gördüm fotosunu bile gormemistim .2 gündür bu uygulamanin altini üstüne getirdim araştırdım her yeni evliniin mesajlarını okudum. Aklima takilan her seyi sormak istedim neden hep bir kulp buluyorsunuz

Ben görücü usulüne karşı değilim. İki tarafı tanıyan biri ise konuşup tanimaya çalışılır.
Ama bu arkadaş çalışmanı istemiyorum ev işlerine yetişemezsin demiş. Yorulursun demesi seni düşündüğü anlamına gelmiyor sana ev işlerinde yardim etmeyeceğim demek oluyor. Yani eski kafalı biri. Kalbin ısındığı icin farketmwdin sanırım.
Bir de aileme gidip gelmeni saygı duymayı isterim demesi bana garip geldi. Evlenince esinle beraber zaten gidersiniz ama senin her gün gitmeni mi istiyor acaba. Yaşlı insanlar evi yakin tutarız bir kaç saat gidip işlerini yaparsın sonra evinize gelirsin diye mi düşünüyor. Madem görücü usulü bunları açık açık sorman lazım.

Yarın bu kıroyla anlaşamaz, ekonomik özgürlüğü yok diye de çocukları alıp boşanamaz. O zaman da karnını ten uyumu doyurur artık.
Ben diyorum ya hayatıma 5 yıldır kimse girmedi aldatildiktan sonra dda olmadı işte ama bu görücü tavsiyesiyla oldu ilk defa gördüm fotosunu bile gormemistim .2 gündür bu uygulamanin altini üstüne getirdim araştırdım her yeni evliniin mesajlarını okudum. Aklima takilan her seyi sormak istedim neden hep bir kulp buluyorshbzu
Neyine asik oldun?
Tipine

Sadece insanin tipi icin bütün gelecek cöpe atilmaz..benim esimde yakisikli ama seninkinin dediklerini deseydi ilk bulusmada "Allaha emanet" diye engellerdim ilk bulusmadan sonra

Adamın tipinin sizin üzerinizdeki etkisi balayı dönüşü filan bitecek yalnız. Biliyorsunuz değil mi?

Evet abarti oldu inanın mesajlasiyoruz suanda da tipi hosuma gittiği için şu yaptıkları normal gibi geliyor ya
Bak canım benim , o aile tekin gelmedi bana çocuk istediği kadar yakışıklı,iyi olsun.... Ben böyle bir olay biliyorum kızı öyle durumlara soktular ki hamdolsun ev duzulurken nikah tarihi falan alınmış o sırada ayrıldılar. Oğlanın aile resmen oğlan bizim ne istersek o dediler, oglanda anam babam dedi.

Sen kimin telefonundan görüşüyorsun ve nasıl görünüyorsun? İstersen zamanı azıcık geniş tut..

Tipine mi? Siz iyi misiniz yahu lütfen biraz mantıklı düşünün. Ve mesleğini asla bırakma tekrar yazıyorum.

İşten o istediği çıkacaksınız, eşiniz yokken sık sık gidip yaşlı anne babasını ziyaret edecek, işlerini yapacaksınız.

Ben kıskancım diye baştan söylediği için izni olmadan istediğiniz yere falan gidemeyeceksiniz.

Eşiniz bey ne derse o olacak. İstediğiniz hayat buysa neden olmasın?

Sevgili hemcinsim, ben de işimi sevmiyorum para kazanayım diye çalışıyorum. Eşim çalışmamama bir şey demez, bu nedenle bir süre dinlenmek için bırakmayı düşünüyorum. Ben sana bakarım istersen çalışma demek ayrı bir şey, çalışmanı istemem, kıskancım, aklım sende kalır demek apayrı şey.

Ailelere saygı ayrı şey, evlerine her gün gidip hizmetçi gibi hizmet etmek apayrı şey.

Adam bunca zaman istedim bulamadım demiş. Karşısına çıkan kızlar imdat diye uzaklaşan aklı başında kızlarmış. Onlar kaçmış kurtulmuş. Bu adamla evlenirsen sana hayatının nasıl olacağı ile ilgili fragmanlar yazmış arkadaşlar ama ben daha ileri götüreyim: senin sabah akşam amnesi babasına gidip hizmet etmeni de bekleyecek, e kendi evinin tüm işi de belli ki sende olacak (varlıklı ama yardımcı tutayım demeyeceğine emin olabilirsin) doğal olarak da çalışmaya zamanın da olmayacak sonra o sevmediğin işini öyle özleyeceksin kafanı taşlara vuracaksın ama iş işten geçmiş olacak.

Arkana bakmadan kaç bence.

Çok şükür sizin gibi anlayan çıktı boyle soyleyen yokki anca laf soksunlar.ya anne babası pamuk gibi insanlardı annemlerde isindi onlara tek sorun calismami istememesi.buraya yazanlarin çogunun esi evde is yapmıyor çocukları ile bile ilgilenmiyor ama bu adam bana durustce söyleyince dert oldu hanımlara en azı azından iki yüzlü degil .dis görünüş olarak yakışıklı ve o da benden etkilenmis olacak ki surekli mesaj atiyor arıyor kestirip atmak istemiyorum.ama burada ki yorumları okuyunxa icim karardi ben temiz bir insanım ev isi yardim etmese de olur .isi bırakmayı kendim dusunuyordum zaten ama ailem emek verdin birakma diyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…