Evlilikten beklentiler - görücü usulü

O kadar şeyde cinsellik mi kafana takildi masallah
Yarın bu kıroyla anlaşamaz, ekonomik özgürlüğü yok diye de çocukları alıp boşanamaz. O zaman da karnını ten uyumu doyurur artık.

Ben olsam şartlar ne olursa olsun maddi özgürlüğümden vazgecmezdim

Yok yok adama lütfen kizilmasin,adam herşeyi ortaya koymuş, ailesi bile ....

Meali:

Seni bi ekonomik bağımlı hale getireyim de, sonra -hoşlanmadım-kıskandım-yasakladım- diyerek arkadaş ortamından da koparırım, kıskanıyorum kızııam diye her şeyine karışırım niye çünkü başta konuştuk evlenmeseydin; iyice bana muhtaç hale getiririm, bana ve sülaleme hizmet eder, çocuk doğurur durursun. Ha, istediğin koltuk takımını da alıveririm ki -neyin eksik- diye sonradan başına kakmalık bi şeyler olsun.

Diyorum ya ben normalde de konuşkan degilimdir hayatima da biri girdi aldatinca kapattim gönül islerini 5 yildir hayatimda kimse yok bu laflari söyleyince beni düşündüğü icin calisma diyor diye düşündüm ama amaci hizmetçi aramak demekki kendine

Senin yerine o kadroya yerlesemeyen kişiye üzüldüm şu an.
Neden öyle diyorsunuz bende emek verdim inanin insanın kalbini kirmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz ..evlenince çalışmayan bir ton insan var hakkimla aldığım meslegi isteğim zaman bırakırım bunun için evlilik de sart degil .kendi hâlinize uzulun tas kalplisiniz

Bu yaziyi okuyunca benim kulagima da F1 radyolarinda suruculere 'Red Flag Red Flag Red Flag' diyerek uyari verilip durmalari istenmesi geldi :)

Yalvarırım kendine gel. Adamın tipini filan boşver. 5 yıldır hayatından kimse olmadığı için etkilenmişsin belli ki.

Memuriyeti bırakacaksın. Adam kıskanç, sosyal hayat filan bitecek. Bütün gün evin içinde temizlik-yemek-çocuk. Bonus olarak kayınvalide ve kayınpeder bakımı. Gerçekten hayattan beklentin bu mu?

Emek verdim hani derler ya bir iyi yönü tüm kusurları örter diye yakışıklı olunca beni etkiledi galiba . kuzenime de sordum deli misin hayır de gitsin dedi bile ama kalbim evet diyor ya kucuk degilim ama ergen gibi asik oldum

Evlenince çalışmayan insanlar kendi istekleriyle işi bırakıyorsa evet saygı duyulur ama sizin gibi iki koca bulup kocasız kalmayayım ayağına işi bırakıyorsa sonraki süreçte de %90 burnu çamurdan çıkmıyor. Deneyin ve görün. Geceleri tipine bakıp tipine tüküreyim diyeceğiniz günleri burada okumak istemeyiz ama konu açmayın.

Sizin hayatınızla olan bütün kararları henüz ortada birsey yokken adam almış zaten çalışma kıskancım demek bayağı geri kalmış bu zamana kadar neden evlenemedigi belli bu düşünce yapısıyla

Bu is okmaz ,adam aileme git gel ,calisma ev topla yemek yap diyor ,sen ben memur oldum atandim isimi birakmayi dusunmuyorum aile hayati musterek ,beni temizlikci asci gibi goren bir es aramiyorum diyin ,adam calistiginizi bile bile gorusmus ,gelmeseymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…