evlilikteki sorunlar cinselligi etkiler mi?

peaceful16

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
3.221
3.963
333
merhaba

benim sorum evlilikteki sorunlar, tartismalar cinselligi etkiler mi .. evliligimizin ilk aylarinda hicbir cinsel sorunumuz yoktu, mutluyduk. evlendikten 2 ay sonradan itibaren suana kadar (1 yildir evliyim) esime karsi sogugum. onda pek bir degisim yok ama benden dolayi oda etkileniyor cunku ben hic bir adim atmiyorum bunun icin, ve arzulamiyorum acikcasi. genel olarak boyle bir sorunum yoktu daha once , sonradan oldu.
bu soguklugumdan ve isteksizligimden dolayi esimde mutlu degil, bana birsey soylemiyor ama sonucta onunda icindeki istek azaliyor bu sekilde. Evlilikte onemli oldugunu dusunuyorum ve hatta cinsel iliskimizi duzeltsek evliligimizin duzelecegini de dusunuyorum.. sizce neden isteksizlesmis olabilirim? ve nasil duzeltebilirim?

Tabiki yasadiginiz sorunlar cinsel hayatinizi etkiler. Kavga ettigin adamla, seni uzen adamla sevismek istememen gayet olagan. Bunlari oturup konusmalisiniz sakince. Cok onemli bir konu bu. Durumun ciddiyetini ikinizin de farketmesi lazimdi. Konusmaktan kacmayin. Konustukca daha dikkatli olacaksiniz. Ve zamanla birbirinizi daha iyi taniyip, kavga gurultunuz git gide azalacaktir. Cinselligin iyi olmadigi evlilikler bitmeye mahkumdur. Bunu unutmayin.

Tabiki yasadiginiz sorunlar cinsel hayatinizi etkiler. Kavga ettigin adamla, seni uzen adamla sevismek istememen gayet olagan. Bunlari oturup konusmalisiniz sakince. Cok onemli bir konu bu. Durumun ciddiyetini ikinizin de farketmesi lazimdi. Konusmaktan kacmayin. Konustukca daha dikkatli olacaksiniz. Ve zamanla birbirinizi daha iyi taniyip, kavga gurultunuz git gide azalacaktir. Cinselligin iyi olmadigi evlilikler bitmeye mahkumdur. Bunu unutmayin.

Fakat esimi pek etkilemiyor gunluk tartismalarimiz, yani o gun tabiki kus kaliyoruz ama 1 hafta sonra onda bir isteksizlik olmuyo bundan dolayi. ama bende oluyor iste. genel olarak 1 senedir hic eski istegimi yakalayamadim hatta. esim farkinda yardimci olmaya calisiyor, sanirim beni utandirmak istemiyor veya daha cok kendimi geri cekecegimi dusunup birsey soylemiyor fazla. eskiden cok iyi olan iliskimizin yerini benim isteksizligim almis durumda.. icimde nasil cozebilirim..

Evlilikte tartışma, kavga ,sorun haliyle cinselliği etkiler,cinsellikte tüm evliliği etkiler.sorunun temeline inip bir şekilde bunu halledemezseniz bu kısır döngü böyle devam edip gider ve evlilik bitmeye mahkum olur.

Fakat esimi pek etkilemiyor gunluk tartismalarimiz, yani o gun tabiki kus kaliyoruz ama 1 hafta sonra onda bir isteksizlik olmuyo bundan dolayi. ama bende oluyor iste. genel olarak 1 senedir hic eski istegimi yakalayamadim hatta. esim farkinda yardimci olmaya calisiyor, sanirim beni utandirmak istemiyor veya daha cok kendimi geri cekecegimi dusunup birsey soylemiyor fazla. eskiden cok iyi olan iliskimizin yerini benim isteksizligim almis durumda.. icimde nasil cozebilirim..
Hala tartismalariniz devam ediyorsa, oncelikle bu tartismalara bir son vermeniz gerekecek. Bu kavgalar sorunlar yuzunden isteksizlestiginizi soyleyin esinize. O da bu durumu duzeltmek icin birseyler yapmali. Oturun konusun ve gecmise sunger cekip, sanki yeni tanisiyormus gibi, yeniden birbirinize bir sans vereceksiniz ikinizde.

Elbette etkiler gündüz can hıraş kavga ettiğin adamla gece ateşli bir seks yapmayı bekleyemezsin, ha bunu yapanlar var, barışma seksi yapmak için ortalığı yakıp yıkan çiftleri bizzat kendilerinden duydum

Bence kessinlikle gunluk hayattaki esle ilgili sorunlar cinselligi etkiliyor. Ben esime diyorum valla bak beni uzersen o islerde yatar kuzu gibi oluyo:))

Tabi ki etkiler.
Edilen ağır lafları unutup al sen bana bunları dedin ben de sana teşekkür hediyesi diye kendimi veriyorum
diyemez insan heralde :)

Etkiliyor. Gerçekten özellikle bayanları etkiliyor. Eşim canımı sıktığında üzdüğünde bende uzaklaşıyorum istemsizce. Gönlümü edene kadar sürüyor.

Bazen küsken de arzulayabiliyor insan. Bizim kavgaliyken de oluyor yani her zaman duygusal bakmıyorum ben sevişmeye. Pamuk gibi oluyo insan.Sevismedikce kavga edersiniz. :confused:

Elbette etkiler gündüz can hıraş kavga ettiğin adamla gece ateşli bir seks yapmayı bekleyemezsin, ha bunu yapanlar var, barışma seksi yapmak için ortalığı yakıp yıkan çiftleri bizzat kendilerinden duydum
Yani bişey sorabilir miyim bu prifillerde pro üye fantastik üye filan yazıyo onlar be demek :) sizde de yazıyor pro diye

kesinlikle etkiler
ama belli süre sonunda cinsellikte soğuma da evliliği etkiler bu yüzden bir an önce çözüm bulmalısınız

ne çirkin bi tehdit
Yoo gayet güzel bir tehdit beni üzene birde aşkım sağol deyip kucağına atliyamicam buz gibi soğurum gayet iyi bilir bu yüzdende cesaret edemiyor beni üzmeye siz laf yiyip yiyip tatlı tatlı sevişiyorsaniz bilemem

Yoo gayet güzel bir tehdit beni üzene birde aşkım sağol deyip kucağına atliyamicam buz gibi soğurum gayet iyi bilir bu yüzdende cesaret edemiyor beni üzmeye siz laf yiyip yiyip tatlı tatlı sevişiyorsaniz bilemem

Kendi adıma laf yemiyorum ama tehditte etmedim,bu konuda tehdit edemem çünkü ben daha düşkünüm cinselliğe,kime ceza vermiş olucam ona mi kendime mi,ha sen cinselliğinizden zevk almıyorsan sadece kocan alıyorsa bunu tehdit malzemesi yapman doğal

Back
X