- 7 Ocak 2016
- 10.308
- 49.653
- 598
- Konu Sahibi Melek Pembeli
-
Sorun şu ki bu her yaşta böyle olacak. Yani insan bu, elbet yaşlandıkça yeni şeyler tecrübe edecek. 60 yaşına gelse dahi 50 yaşında küçük olduğunu düşünecek.
33 yaşındayım 29 umda evlendim. 20-25 yaş arası beğendiğim erkeklerin hiçbirisi bana göre değilmişİyi ki o yaşa kadar beklemişim
Sevgili meslektaşım, bu sitede 35 yaş altı küçük kabul ediliyor maalesef23 küçük bir yaş mı? Garibime gitti açıkçası. 23 yaşında avukatım işim de var. Küçük olduğumu düşünmüyorum.
Sen karışma derim iyi de konuşsan kötüde konuşsan anlamaz şu an sen kötü olursunÖncelikle Hayırlı Ramazanlar..
Konu ablam. Ablam evlilik yolunda ilerliyor isteme oldu verildi söz oldu. Daha nişan olmadı. Ramazan sonu olacak galiba.
Ablam 98 li enişte bey 86 lı yaş farkı çok fazla. Kuşak farklı. Yani evlilikte sorun olurmu.. Ablam için endişeliyim. Yani anlaşmak tabiki en önemli olan ama insanın aklı kalıyor.. (Ablam 23 enişte 35)
Daha belki 1 aydır konuşuyor ablam bir arkadaşı vasıtası ile geldiler istediler bi nevi görücü usulü.. Ama ablam mesajlaşıyor konuşuyor gelip gidiyor oğlan falan.
Şuanlık ablam için herşey toz pembe. Anlaşıyor onun için herşey hoş. Ama ileride anlaşmazlıklar olursa diye endişeliyim..
Bu arada zorla bir evlilik değil görücü dedim de zaten ailem olumsuz bakarken ablam kendisi olumlu baktı. Yani son söz hep ablamdaydı..
Son olarak mesajlarını gördüm geçende ablamın. Okumak istemedim hemen çıktım ama bi kaç kelime gördüm bayağı kaç yıllık sevgili modunda konuşmalar. Ablam daha önce hiç sevgili yapmadı ve her isteyene hayır dedi.. Şimdi kendini kaptırdığını düşünüyorum. Herşey ona toz pembe. İlk kez yaşadığı için böyle şeyler hevesleniyor. Kaç defa dedim abla yaşı büyük.. Olsun ben olumluyum diyorailemde dedi ama ablam istiyor. Yani bizde artık karışmıyoruz. Bazı şeyler kader çünkü önüne geçilemez. Tek duam mutlu olması.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Yaşıtlarım ikinci çocuğa hamileSevgili meslektaşım, bu sitede 35 yaş altı küçük kabul ediliyor maalesefBenim de her seferinde garibime gidiyor
Yaşıtlarım ikinci çocuğa hamileevlenme arifesinde olan en az 3 yaşıtım var çevremde. Gerçekten ilginç bir kitlesel önyargı bu.
Yaşıtlarım ikinci çocuğa hamileevlenme arifesinde olan en az 3 yaşıtım var çevremde. Gerçekten ilginç bir kitlesel önyargı bu.
Benim eşimle de aramda 12 yaş var. Ablan mutluysa onun adına sizde mutlu olun.Öncelikle Hayırlı Ramazanlar..
Konu ablam. Ablam evlilik yolunda ilerliyor isteme oldu verildi söz oldu. Daha nişan olmadı. Ramazan sonu olacak galiba.
Ablam 98 li enişte bey 86 lı yaş farkı çok fazla. Kuşak farklı. Yani evlilikte sorun olurmu.. Ablam için endişeliyim. Yani anlaşmak tabiki en önemli olan ama insanın aklı kalıyor.. (Ablam 23 enişte 35)
Daha belki 1 aydır konuşuyor ablam bir arkadaşı vasıtası ile geldiler istediler bi nevi görücü usulü.. Ama ablam mesajlaşıyor konuşuyor gelip gidiyor oğlan falan.
Şuanlık ablam için herşey toz pembe. Anlaşıyor onun için herşey hoş. Ama ileride anlaşmazlıklar olursa diye endişeliyim..
Bu arada zorla bir evlilik değil görücü dedim de zaten ailem olumsuz bakarken ablam kendisi olumlu baktı. Yani son söz hep ablamdaydı..
Son olarak mesajlarını gördüm geçende ablamın. Okumak istemedim hemen çıktım ama bi kaç kelime gördüm bayağı kaç yıllık sevgili modunda konuşmalar. Ablam daha önce hiç sevgili yapmadı ve her isteyene hayır dedi.. Şimdi kendini kaptırdığını düşünüyorum. Herşey ona toz pembe. İlk kez yaşadığı için böyle şeyler hevesleniyor. Kaç defa dedim abla yaşı büyük.. Olsun ben olumluyum diyorailemde dedi ama ablam istiyor. Yani bizde artık karışmıyoruz. Bazı şeyler kader çünkü önüne geçilemez. Tek duam mutlu olması.
Iş arkadaslarimdan ikisi bu şekilde. Parasını kazanan insanlar. En yakın arkadaşlarımdan yalnizca bir tanesi evlenme yolunda. Bu saydıklarım hep okumuş parasını kazanan insanlar. Çevre derken gördüklerimden, gözlemlediklerimden bahsettim.Mesela benim de çevrem tam tersi. Evet 23 yaşımda paramı kazanıyordum arkadaşlarım sa benim gibiydi ama evlenen hiç görmedim gerçekten belki tek tük okumayan çalışmayan görmüşümdür. 33 yaşımdayım. İlk gebeliğim. Lise arkadaşlarımdan ilk kez çocuğu olacak benim. çevreden çevreye değişiyor demek ki.
Aynen anlasmada sorunlar oluyor genelde. Kadin cok kucuk olunca erkekler de cocukla evlenmis gibi hissediyorlarmia. Olgun degiller diye duyuyorum.33 yaşındaydım benden 12 yaş büyükler yani şu an 45 yaşında olan insanlar bana hala çok büyük geliyor. Benim bir arkadaşım (erkek) kendinden 9 yaş küçük biri ile evlendi. Şu an çok sorun yaşıyorlar, keşke Kendi yaşımda biri ile evlenseydim diyor ama tabii her evlilik farklı. Aileniz ablanızla konuşsun derim ben.
Ablan daha 30 olmamisken eşi 40 yaşında olacak yaş farkı çok fazla. Evlilik hayatı içerisine girince anlasacagini çok düşünmüyorumÖncelikle Hayırlı Ramazanlar..
Aynen öyle. Kendi seçimi tabii kiAynen anlasmada sorunlar oluyor genelde. Kadin cok kucuk olunca erkekler de cocukla evlenmis gibi hissediyorlarmia. Olgun degiller diye duyuyorum.
Bazilari oyle kariyer pesinde hele bi 30 oluyum siyorlar ama sonrada karsina cikmiyo iyi biri iste. Yas da zaten cok cabuk ilerliyo malesefAdamın ömrü okumakla geçmiş sürekli üstünü okumuş durmuş. Kendi öyle dedi. Ve evlenmek için bekleme sebebini sordu ablam.
atanmayı kadro almayı beklemiş oda bu senelerde olmuş galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?