Evlilikte ve cinsellik hayat sorunu..

Tilbe_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
888
1.618
133
Konuyu cinsellik topigine açamadığım için buraya yazıyorum. Ben 7 aylık evliyim, evlendigimden bu yana hiç vajinal orgazm olamadım.. Benim gibi olup, bu durumu aşan arkadaşlar illa ki vardır. Onlardan yardım istiyorum.. Gerçekten çok mutsuzum.. Zaman geçtikçe sıkıntı daha da büyüyor gözümde..

Ilk aylar normal diye biliyorum.

Öğrenilen bir durum sonucta .. Zamanla olma ihtimali yüksek bence.. Ama vajinal orgazm Dediğiniz sey üretradan Sıvı gelmesi olayı ise o her kadında olmayan olamayan bir durum diye biliyorum. Hiç olmayabilir yani..

Bir de vajinal ve klitoral orgazm yoktur . Orgazm tektir tartışması var son zamankarda .. Belki de bir sorununuz yok. Oluyorsunuz zaten

eşine anlattın mı bu durumunu zevk aldığın şeyleri daha fazla yapabilse belki daha mutlu olabilirsiniz konuştuysanız ve yapmıyorsa onu bilemicem ama bu sorunu çok kadının yaşadığını duydum.bunun için bir takım ürünler satılıyor faydası olur mu bilmem bilmediğim bişey içinde sizi etkilemek istemem.umarım aşarsınız bu durumu.

vajınal ve klıtoral orgazm farklı seyler... farklı hazlar... ılk zamanlarda ılıskıden asırı zevk alıyodum ama vajınal orgazm olamıyordum 1 seneyı buldu tam olarak ogrenmem.. zamana bırakın

merhaba arkadaşlar,
bir konu üzerinde araştırma yapmaya başladım. özellikle evli bayanlardan yardım istiyorum. Evlilerde çok sık duyduğum bir sorun var cinsel isteksizlik kadınlarda daha çok oluyormuş. Erkekler cinsel beraberlik isterken kadınlar da ise bu durum tam tersi hal alıyormuş. ve çocuk olduktan sonra iyice bitiyormuş. bu durum sebepleri nelerdir? erkekler ne yapıyor da kadınlar isteksiz hale geliyor. Cinsellik bir vakitten sonra kadınları yoruyor mu? neden? yorumlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Siz bana erkek uye gibi geldiniz nedense...

Aynen bende. Hatta ben vajinal birleşme aşamasında zevk nasıl alınıyor şaşıyorum ben acı çekiyorum. Doktorada gittim bu konuda ama çözüm yok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…